Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turn push montajı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Turn push montajı

youtube da gezinirken yabancıların turn push montajı videosunu buldum bu konuya meraklı biriyim yakın zamanda multimedia sistemi taktırırken bunuda taktırmak istiyorum videoda anlatım yok sadece çekmişler anladığım kadarıyla direksiyona ses açma şarkı değiştirme için giden kablolardan paralel çekiliyor. basit bi işlem gibi gözüksede bi usta yardımıyla takmakta fayda var ben ilk defa Türkiyede montajını yapan ersin beyin videosunu anlatımını bekliyorum bu zamana kadar bu videoya bakıp fikir almak isteyenler için paylaşmak istedim daha önce paylaşıydıysa kusura bakmayın..
    https://www.youtube.com/watch?v=ayMiCio8-5E
    İNSİGNİA'sız

Ynt: Turn push montajı

Sonuç İçin Tebrik Etmek Lazım. Trimleri Sökerken Plastik Kaşık Yerine Tornavida İle Saldırmalarını, Orjinal Kablo Demetine Kablo Sıyırma Yerine Falçata İle Dalmalarını Ayrıca Tebrik Etmek Lazım.

Yorum

Yalniz dikkatimi ceken birsey oldu cd500 e takiyorlar zaten cd 500 de bu ekipman var demekki avrupada turn push opsiyonel galiba

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ersin beyi sabırsızlıkla beklemeye devam yinede takılabildiğini birkez daha görmek umut verici

Yorum

videoda eksik kısım panel üzerinde boşta olan kısım gösterilmemiş zaten beni günlerce oyalayan kısım bu oldu orada kablolara ek yapılırken boşta bulunan pinden kablo çekme gösterilmemiş yarın inşallah video yükleyeceğim tabi becerebilirsem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ersin1983
            videoda eksik kısım panel üzerinde boşta olan kısım gösterilmemiş zaten beni günlerce oyalayan kısım bu oldu orada kablolara ek yapılırken boşta bulunan pinden kablo çekme gösterilmemiş yarın inşallah video yükleyeceğim tabi becerebilirsem
            Bekliyoruz ersin bey birde sormak istediğim bişey var sizin montajınızdan sonra turn pushun ışıkları yanıyomu gündüz olduğu için tam belli değil ama videodakinde yanmıyo gibi geldi
            İNSİGNİA'sız

Yorum

buraya video nasıl yükleniyor yardım edebilirmisiniz

Yorum

Hocam önce youtube hesabın varsa oraya yükle video yu.. sonra linki önizlemeden site adresi ekle sekmesine tıkla linki a raya yapıştır..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

teşekkür ederimde beni çıldırttı bu youtube ye yükleyebilmek için canım çıktı herseferinde iptal oldu açıkçası beceremedim ve pes ettim

Yorum

Hocam hotmailden video yu bana gönderin ben yükler paylaşırım pm atıyorum email.i

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

25mb ile sınırlandırılmış video
                      yükleme bendeki ise 512 mb kabul etmiyor

Yorum

Yotube yada photo buckete yukle sonra linkini burada paylas

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abi olmadı birtürlü beceremedim sonra deneyeceğim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ersin1983
                            buraya video nasıl yükleniyor yardım edebilirmisiniz
                            YouTube'a video yükleme işlemini birkaç adımda kolayca yapabilirsiniz. Bilgisayardan veya mobil cihazdan video yüklemek için aşağıdaki talimatları uygulayın. YouTube'u ebeveynlerinin gözetiminde deney

size yardımı olabilir 512 mb fazla olduğu için biraz zaman alabilir
                            İNSİGNİA'sız

Yorum

turn push montajında son durum nedir
                              [center]
                              İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

İşleniyor...
                              X