Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Flyaudio Dokunmatik Ekran Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Flyaudio Dokunmatik Ekran Sorunu

Bugün farkettim. Cihazın ekran dokunmatiği hiç çalışmıyor. Cihazı resetledim sorun çözülmedi. Sorun nereden kaynaklanıyor acaba? Çözüm için ne yapılabilir.
    İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Ynt: Flyaudio Dokunmatik Ekran Sorunu

Ekran panelindeki baglantilarinda sorun olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler üstad. İnş sorun daha ciddi bir yerden kaynaklanmıyordur.

Yorum

Ekran komple değişti.

Yorum

Nerde değiştiler

Cenmax mı yaptı yoksa elektronikçilermi yaptı ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Nerde değiştiler

Cenmax mı yaptı yoksa elektronikçilermi yaptı ?
            Merhaba Fatih Bey;
            Geçen hafta içinde birkaç günlüğüne İstanbuldaydım. Sizleri ziyaret etmeyi düşünüyordum. Çok da istedim ama hesapta olmayan yoğunluk dolayısıyla maalesef olmadı. Hakkınızı helal edin.

Ürünün ekranını Cenmax değişti. Bu konuda Hüseyin beyin ilgisinden dolayı kendisine çok teşekkür etmek istiyorum. Asıl montaşı yapan ustanın izinde olması da bizi biraz uğraştırdı. Diğer Hüseyin usta ile montajdaki eksiklikleri (iki adet kablo bağlantısını) tamamladık.

Fatih bey asıl sorun benim navigasyon daha çalışmıyor Kutudan çıkan kart çalışmadı. Hatta karışma ihtimaline karşı bendeki 4 tane micro sd kartı da kontrol ettik ama hiçbirinin uymadığını gördük. Çözüm olarak da yeni bir lisanlı kart almam gerekitği ifade edildi. Ben debu kadar sıkıntının üzerine bir de o lisansa para vermek istemediğimden öylece bıraktım. Bu konuda sizin önerebileceğiniz bir çözüm var mı acaba? Lisanssız bir iGO 8 bulma imkanım var mı?

Yorum

Bu tür yazılımlar maalesef lisanlı

Ama Internet ortamında bazı sayfalar paylaşabiliyorlar yada aynı üründen kullanan üyelerimizden birinden tedarik edilebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Ama Internet ortamında bazı sayfalar paylaşabiliyorlar yada aynı üründen kullanan üyelerimizden birinden tedarik edilebilir.
                Lisans doğrudan kartın ID'sine tanıtıldığı için aynı program başka bir kartta çalışmıyor.
                Ben bir arkadaşımızdan temin ettim. Kurulumu yaptım navigasyon yüklendi fakat sanırım lisans sorunundan dolayı uyduyu görmüyor ve konum noktası arkadaşımızın en son navigasyonu çalıştırdığı konum noktası olarak görülüyor. (sanırım loglardan dolayı veya başka bir sebep de olabilir)

Konuyla ilgili daha detaylı birlgi sahibi arkadaşlar belkibaşak bir yol gösterirler.

Yorum

İşleniyor...
                X