Selam arkadaslar insignia 2009 kullanicisiyim ama aux girisiyle telefon dan hoparlore nasil ses verebilirim yardimci okursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aux
Collapse
X
-
Ynt: aux
iphone direk çalışıyor ama androidler nasıldır bilmiyorumMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
-
benim araç 2012 1.4 t; iphone'nun data kablosunu USB girişine bağlayınca direkt algılıyor zaten.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Aux farklı oluyor Naci bey (yanlış hatırlamıyorsam). Onun kablosu başka.
Bende ayfonu aux kablosu ile bağladıktan sonra müzik açınca çalıyor. Çok kullanmadım ama aux seçip takılı cihazdan elle başlatmak lazım galiba (dvd800)
aux kablo
2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denzAux farklı oluyor Naci bey (yanlış hatırlamıyorsam). Onun kablosu başka.
Bende ayfonu aux kablosu ile bağladıktan sonra müzik açınca çalıyor. Çok kullanmadım ama aux seçip takılı cihazdan elle başlatmak lazım galiba (dvd800)
aux kablo
MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denzAux farklı oluyor Naci bey (yanlış hatırlamıyorsam). Onun kablosu başka.
aux kablo[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
Yorum