Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Arkadaşlar iyi forumlar aracim 2016 10 uncu ay çıkışlı 1.6 cdti cosmo insignia. Apple car play sorunsuz çalışmakta fakat android auto çalışmıyor araçta. güncelleme mi gerekli bunun çalışması için ? ve herhangi bir yetkisi servise gitsem bunu güncellerler mi ?

Yorum

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Orjinal yazı sahibi: Bbarutcular
      Arkadaşlar iyi forumlar aracim 2016 10 uncu ay çıkışlı 1.6 cdti cosmo insignia. Apple car play sorunsuz çalışmakta fakat android auto çalışmıyor araçta. güncelleme mi gerekli bunun çalışması için ? ve herhangi bir yetkisi servise gitsem bunu güncellerler mi ?
      Çıkıştan ziyade üretim tarihi önemli. Muhtelemen 2016-6.ay öncesinde üretilmiştir.
      InsigniaTEAM

Yorum

Peki güncelle ile eklenebiliyor mu yoksa bu buyuk ekrani daha guzel kullanabilmek icin interface uygulamasina gitmek daha mi mantikli sizce cagri bey

Yorum

Merhaba arkadaşlar,

Ben Cuma aracı teslim aldım. Üzülerek Android Auto çalışmadığını gördüm ( Üretim 8 mart )

Hemen Ankara Opak servisi aradım, ( Astram varken bakımları orada yaptırıyordum 4 5 yıl önce )

Maalesef ellerine güncelleme ulaşmadığını söylediler.

Aslında yurt dışında araştırdığımda böyle bir güncelleme var ve 2016 araçlara çatır çatır yapılıyor.

Güncelleme ABD'de ücretsiz. Avrupa'da kimi yerlerde ücretli.

Biraz baskı yapsak bizimkiler de yapmak zorunda kalabilir...

Yorum

Şuan genel merkezden henüz bir bilgi gelmediğini söylüyorlar.
            InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaslar arac menusu icinde ki seceneklerde android auto secenegi varsa program apk sini indirip kurmaniz lazim , daha google turkiyede izin vermedi cunku. Ben eylul sonu aldim araci bende var ve calisiyor , ama ugrastirdi kurup calistirmasi dogrusu. Arac uretim ayini nerden goruyoruz acaba onu soylerseniz sevinirim.
              1.6 Cdti Cosmo Sport Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selami
                Orjinal yazı sahibi: kopeli
                Merhaba,

Benim aracın da muayenesi Nisan gözüküyor. Android Auto için yazılım güncellemesi gelecek mi ?
                Malesef yakın bir zamanda beklenmiyor.
                Bilgiyi nereden aldınız hocam?

Bu konu ile ilgili olarak mail atabileceğimiz adres neresidir bilginiz var mı?

Aslında çok basit bir konu ve hayatımızı çok kolaylaştıracak bir şey, gerekirse ücretli olsun ama yeter ki olsun...

Yorum

Bugün Opel genel merkezle konuştum bu konu hakkında beni aracımda mart 2015 üretim aralık 2015 trafik çıkışlı 1.6 t cosmo benzinli otomatik. haziran 2015 sonrası üretim araçlarda bu güncelleme olacak çünkü önceki versiyonlarda donanım desteklemiyor oyüzden güncelleme gelmeyecek beklemeyin dedi Opel izmir genel merkezi. Bilginiz olsun.

Yorum

welcome

Kendinize tanışma konusu açar mısınız?

2013 üretim olarak çoktan vazgeçtim güncelleme sevdasından

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delice_v@hotmail.com
                      Merhaba ben makyajlı insignia sahibiyim. Bunu alırken cep telefonundaki videoları ve navigasyonu 8 inçlik intellilink ekranına aktarabileceğim bilgisi verilmişti. Tanıtımları da öyle yapılmıştı. Ama az önce opel Türkiye ile görüştüm. Araştırıp dönüş yaptılar. Öyle bir aktarımın insignialarda olmadığını söylediler. Sizler ne diyorsunuz bu duruma? Bilgisi olan var mı bu durum hakkında???

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...eri/genel.html
                      sayfasında " IntelliLink Touch R700

IntelliLink’e merhaba deyin. IntelliLink Touch R700 ile akıllı telefonunuz veya tablet bilgisayarınızdaki tüm özellikleri Insignia’nın kullanıcı arayüzüne taşıyabiliyorsunuz. Bu özellikleri 8” dokunmatik renkli bir ekran üzerinden kontrol edebiliyorsunuz." yazıyor. O halde müşteri olarak aldatılıyoruz.
                      Merhaba bir gelisme yasadiniz mi ? Android Car play ile alakali güncelleme felan .

Yorum

• Merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım.
                        Güncelleme hakkında bir gelişme varmı? GM Türkiye ile konuşmuştum aralık gibi güncelleme yok demişti. Sırf onun içinde iphone almak istemiyorum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: medi View Post
                          Merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım.
                          Güncelleme hakkında bir gelişme varmı? GM Türkiye ile konuşmuştum aralık gibi güncelleme yok demişti. Sırf onun içinde iphone almak istemiyorum.
                          Hoşgeldiniz kendinizi tanışma bölümünde tanıtırmısınız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: novainsignia View Post
                            Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

İntellink R700 de vidoelar sorunsız izleniyor.Video boyutu max. 720x480 olmalı ama bu boyuttakilerin bazılarını açmıyor.O yüzden ben vidoları 640x480 yada 640x360 dönüştürüyorum.
                            Merhaba arkadaşlar, 720x480 ve 640x480 çözünürlükler bende donma yapıyor, sizde de oldu mu hiç? bir de usb bellekte 6 video varken sadece 3 tanesini listede görebiliyorum. usb belleği tekrar fat32 biçimlendirip tekrar yükledim. yine aynıydı.

Bir tane genişliğini hatırlayamadığım ama yüksekliği 360 pixcel olan bir bi dosya daha yaptım o çalıştı(çözünürlük berbattı). Donma bence normal değil ama en azından 640*480 çözünürlükteki donmaları nasıl giderebiliriz acaba

yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar
                            Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
                            2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: afyigit View Post

Merhaba arkadaşlar, 720x480 ve 640x480 çözünürlükler bende donma yapıyor, sizde de oldu mu hiç? bir de usb bellekte 6 video varken sadece 3 tanesini listede görebiliyorum. usb belleği tekrar fat32 biçimlendirip tekrar yükledim. yine aynıydı.

Bir tane genişliğini hatırlayamadığım ama yüksekliği 360 pixcel olan bir bi dosya daha yaptım o çalıştı(çözünürlük berbattı). Donma bence normal değil ama en azından 640*480 çözünürlükteki donmaları nasıl giderebiliriz acaba

yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar
                              Videoların "codec"leri aynı mı? Her codec'i oynatmıyor olabilir.

Yorum

• Ufuk merhaba,
                                handbreak programı ile dönüştürme yapıyorum, AAC (avcodec) diye birşey var , codec ayarı böyle yani.
                                teşekkürler
                                Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
                                2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

İşleniyor...
                                X