Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Orjinal yazı sahibi: Alexdesouza
    Yenikasa insignia 2014 çıkışlı bilgi eğlence ekrani intellink 8 inç kapanip aciliyor şuan ekrani kullanamiyom usb leri cikarttim degismedi fabrika ayarlarina döndüm yine olmadi. Ne yapmam gerek.
    Öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtır mısınız
    Servise uğrarsanız güncelleme yapacaklardır.
    InsigniaTEAM

Yorum

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

2015'in Kasım gümrük girişli olan yeni aracımdaki (1.6 sidi) r700'de carplay çalışmıyor. Ekranda projeksiyon ikonu diye daha önce bahsedilen ikondan bulunmamakta. Acaba güncelleme yapmadan mı teslim ettiler aracı yoksa benim arabamda da carplay özelliği yok mu?
      2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _emre26_
        2015'in Kasım gümrük girişli olan yeni aracımdaki (1.6 sidi) r700'de carplay çalışmıyor. Ekranda projeksiyon ikonu diye daha önce bahsedilen ikondan bulunmamakta. Acaba güncelleme yapmadan mı teslim ettiler aracı yoksa benim arabamda da carplay özelliği yok mu?
        aracın muayne tarihine bakın. ağustos öncesiyse malesef yok.
        2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: JackOfHearts
          Orjinal yazı sahibi: _emre26_
          aracın muayne tarihine bakın. ağustos öncesiyse malesef yok.
          Evet nisan görünüyor maalesef
          2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Merhaba,

Benim aracın da muayenesi Nisan gözüküyor. Android Auto için yazılım güncellemesi gelecek mi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kopeli
              Merhaba,

Benim aracın da muayenesi Nisan gözüküyor. Android Auto için yazılım güncellemesi gelecek mi ?
              Malesef yakın bir zamanda beklenmiyor.
              Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                Orjinal yazı sahibi: Arfagan
                2013-2015 deki Benzinli araçların suçu nedir ya ve dizellerin bari bi yazılım ayarlasınlar bizede bileydik cosmo almazdık kocaman ekran kaldı öyle
                Toplu dava açın
                2015 Model Cosmo+Still paketi 29 Mart 2016 da aldım. Aracı alırken bana verdikleri broşürde cosmo pakette geri görüş kamerası standart görünüyordu. Araç geldi baktım kamera yok. Carplay yok. GM Türkiyeyi aradım Haziran 2015 ten sonra üretilen araçlarda mevcut o özellikler sizin araçta yok ama broşürler üniversal diye tamda opele yakışır saçma bir açıklama yapıyorlar. Ben bu adamları mahkemeye vermek istiyorum. Bu tip konular için toplu dava açmak dahamı mantıklı? Ve toplu dava açmak isteyen başka arkadaşlar varm???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TAYRS7
                  Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  Orjinal yazı sahibi: Arfagan
                  2013-2015 deki Benzinli araçların suçu nedir ya ve dizellerin bari bi yazılım ayarlasınlar bizede bileydik cosmo almazdık kocaman ekran kaldı öyle
                  Toplu dava açın
                  2015 Model Cosmo+Still paketi 29 Mart 2016 da aldım. Aracı alırken bana verdikleri broşürde cosmo pakette geri görüş kamerası standart görünüyordu. Araç geldi baktım kamera yok. Carplay yok. GM Türkiyeyi aradım Haziran 2015 ten sonra üretilen araçlarda mevcut o özellikler sizin araçta yok ama broşürler üniversal diye tamda opele yakışır saçma bir açıklama yapıyorlar. Ben bu adamları mahkemeye vermek istiyorum. Bu tip konular için toplu dava açmak dahamı mantıklı? Ve toplu dava açmak isteyen başka arkadaşlar varm???
                  Benim araç aralık 2015 çıkışlı, aslında bende çok isterdim fakat bana satarken geri görüş kamerasının olmadığını carplay vb. telefon entegrasyonu ile ilgili bir güncellemenin ise gelip gelmeyeceğinin kesin olmadığını söyledi satan arkadaş, o yüzden katılamıyorum malesef
                  Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/yede...96979764/detay burda bi ilan var enazından bunlar yapıyo istanbul da belki almak isteyen bir arkadaş olur
                    2015 Insignia 1.6 170 HP AT cosmo

Yorum

Aracım 2013 yeni kasa fakat sanırım desteklemiyor apple veya android... Koca ekran boşa duruyor...
                      Fikrin kadar varsın!

Yorum

Arkadaşlar merhaba,
                        ben de bir hafta önce sırf bu özellikler için 2014 model (2015 mart ayı çıkışlı) 8" R700 lü bir edition elegance aldım., ne yazık ki bu ekranı sesli komut, müzik ve telefon görüşmeleri dışında navigasyon (carplay veya android auto dahil) kullanamamaktan üzüntü duyoyorum.

sorum şu olacak;
                        carvin tarzı android yazılımla mı kullanmayı yoksa yukarıdaki "Arfagan" arkadaşımızın tavsiyesinde bulunan multi media sistemlerinden alarak mı kullanmayı tavsiye edersiniz?
                        herkese iyi günler.

Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
                        2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

Ben bayramdan önce, Corvin taktırmıştım, çok memnunum.Beş net görüntü, internet hızınıza bağlı olarak takılmadan kullanma, kolay menu ve hızlı geçişler, oldukça başarılı buldum.

Yorum

direksiyon kumandalarındaan kumanda edebiliyor musunuz peki?
                            Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
                            2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: afyigit
                              direksiyon kumandalarındaan kumanda edebiliyor musunuz peki?
                              Konusu var burdan detaylı bilgi bulabilirsin.
                              http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=17981.0

Yorum

Ses evet, diğer touchscreen

Yorum

İşleniyor...
                                X