Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Arkadaşlar iyi geceler konuyu takip ediyordum şimdi farkedince hemen otoparka koştum harita çalışınca Sevinç'ten halay cekicektim

Yorum

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

iphone kullanıcıları adına sevindim ,darısı benim gibi android kullanıcılarının başına
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Şuan mevcut sürümde menüden sanırım POI noktaları görünmüyor. harita üzerinde gösteriyor ama mesela çevredeki benzin istasyonlarını göster gibi bir menüsü yok. Sadece benzin diye arattığımızda terime uygun aramaları kısa mesafeden başlayarak sıralıyor fakat ios 9.3 ile POI menüsü eklenecek. 9.3 beta kullananlar harita menülerine bi baksınlar aşağıdaki resme benzer bir menü geliyor mu? Belki betayada uygulamışlardır. Siri de adapte edilirse gayet kullanışlı güncel bir navi olmuş olacak.

Bu da ilgili 9.3 sürüm Carplayde Apple Music ve Map uygulamasında ki güncellemeden bahseden video.
        ! No longer available
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
          Orjinal yazı sahibi: ulas79
          Android de durum ne acaba güncelleme geldimi
          android cihaz ile bu hafta sonu can sıkıntısından deneme yapmıştım ama olmamıştı. lazım olan aplikasyon maalesef Türkiyeye kapalı. google playde görünmüyor. android auto uygulamasını google market dışından haricen yükleyip deneyecektim ama zaman olmamıştı. bir denemek lazım belkide çalışır. sizlerden önce deneme şansım olursa bilgi veririm. Android auto özelliğinin çalışması için minimum Lollipop 5 ve sonrası olması gerek diye biliyorum cihazda.

yeni android cihazı olanlar aşağıdaki linkten inen dosyayı telefonlarına gerekli izinleri verip yüklesinler. ve cihazlarını araca bağlasınlar. Lakin android kullanıcıları için bağlantı şekli şu şekilde olacak hatırlatmakta fayda var.

1-Android cihazınızı bluetooth ile araçla eşleştirin. Bu esnada tel ekranında sorduğu yetki sorularına onay verin
          2-Eşleşme sağlandıktan sonra USB kablosunu telefon ve araca bağlayın. Bu işlemden sonra ANDROID AUTO otomatik olarak devreye girecektir. ve ilk açılışta bir kaç onay isteyecek. Evet diyin. (Allow) da olabilir.

Android auto özelliğini çalıştıran uygulama aşağıda ki linkte mevcut.
          APK Dosyası:
          http://www.apkmirror.com/wp-content/...d.php?id=50270
          Ben linkteki programı yükledim ama orjinal kablo kullanmama rağmen malesef çalıştıramadım. Kullanabilen arkadaş var mı?

Yorum

Anlaşıldı. Bu android kullanıcıları bekleyecek demek oluyor. Ama en azından carplay iphone da ki gibi arama menüsü müzik player menüsü falan açılsaydı ya androidde. komple devre dışı bırakılması hoş olmamış.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Anlaşıldı. Bu android kullanıcıları bekleyecek demek oluyor. Ama en azından carplay iphone da ki gibi arama menüsü müzik player menüsü falan açılsaydı ya androidde. komple devre dışı bırakılması hoş olmamış.
              Belki benim gözümden kaçan bir nokta vardır. Diğer android kullanıcısı arkadaşların da denemesini ve trcrübelerini paylaşmasını rica ediyorum..

Yorum

Bugün navigasyonu denedim harika ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Güncelleme geldiğinde daha kullanışlı olacak tam bir navi uygulaması olacak. Androidde de çalışırsa mükemmel olur.

Yorum

Güncelleme geldiğinde daha kullanışlı olacak tam bir navi uygulaması olacak. Androidde de çalışırsa mükemmel olur.
                    Birde kablosuz bağlantı olursa ohh..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myurumez
                      Birde kablosuz bağlantı olursa ohh..
                      kablosuz bağlantı seçeneklerinde aynı özellikleri kullanabilmek için wi-fi olması gerekiyor. zaten carplay ile ilgili teknik yazılarda wi-fi ile eşleştirme yapın diyor. bizim cihazlarda wi-fi yok. onun için bence imkansız. bluetooth ile carplay aktifleşmiyor zaten bağlantı hızı yetmez. imkansız. haritayı açmayı bırak eş zamanlı olarak bir uygulama açamayız. ama rehber kontrolü müzik sesle arama ve siriyi kullanabiliyoruz. carplay aktifleşmiyor sadece. olsaydı eğer on numara olurdu gerçekten.

Yorum

İphone 6 ile İos 9.2 ile denendi! Tek kelime ile harika!!!! Tespit eden arkadaşa sonsuz teşekkürler... clapclap

Yorum

Şuan mevcut sürümde menüden sanırım POI noktaları görünmüyor. harita üzerinde gösteriyor ama mesela çevredeki benzin istasyonlarını göster gibi bir menüsü yok. Sadece benzin diye arattığımızda terime uygun aramaları kısa mesafeden başlayarak sıralıyor fakat ios 9.3 ile POI menüsü eklenecek. 9.3 beta kullananlar harita menülerine bi baksınlar aşağıdaki resme benzer bir menü geliyor mu? Belki betayada uygulamışlardır. Siri de adapte edilirse gayet kullanışlı güncel bir navi olmuş olacak.

Bu da ilgili 9.3 sürüm Carplayde Apple Music ve Map uygulamasında ki güncellemeden bahseden video.
                          ! No longer available
                          9.3 beta 6 da haritada poı noktaları gözükmüyor. Final sürümde belki olabilir.

Yorum

bu kötü, çünkü yukarıda paylaştığım videoda beta sürüm 9.3. bu da demek oluyor ki POI için Türkiye desteği henüz yok. ama umarımki Final versiyonda Türkiye de dahil edilir.

Yorum

Az önce denedim,
                              - wifi ve bluetooth ile şuan bağlanamıyor
                              - apple music'deki for you sekmesi çıkmıyor (videoda çıktığını gösteriyor halbuki) ama en azından beats radio ve türlere göre liste gelmiş gördüğüm kadarıyla
                              - apple music'den telefona eklenen şarkılar normal şarkı listesinde görünüyor
                              - harita olayı gördüğümüz gibi Opel'le alakalı değil Apple ile alakalıymış Bu zamana kadarki en iyi güncelleme muhtemelen Darısı Youtube'a

InsigniaTEAM

Yorum

Trafik bilgisi gorunuyor mu haritalarda acaba

Yorum

İşleniyor...
                                X