Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Beyler carplay de wifi bağlantısıda eklenmiş ihihi
    abi carplay ayarlarında wi-fi ile bağlan özelliği vardı ama bu bizim araçlarda işe yarıyormu denedinmi? yoksa bluetooth üzerinden mi bağlanıyor. yani normal carplay ekranına kablosuz olarak ulaştın mı ? nolur bişeyler söyle yine indirme beni araca ) yani kablosuz bağlantı yapabiliyormusun car play özelliği için.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Sanırım henüz hayır,,!
      Ama harita harika apple yalan söylememiş

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

arkadaşlar tele ne yapmak gerekiyor bende çıkmıyor.
        erentemel

Yorum

evet bu bağlantı seçeneği mevcuttu hali hazırda zaten ama wi-fi üzerinden bağlanabilmesi için ilinkin de wi-fi modemi olmuş olması lazım. o yok. geriye bluetooth kalıyor. valla şu hali ile bana yetecektir. harita harita diyorduk. o da oldu.

evet ümidi kesmiştik çünkü ben yurt dışı kaynakları da takip ediyorum, geçen ay içinde çin ülkesininde olduğu 6 ülkeye bu desteği getirdi ve daha fazla da destek verilmeyeceğine dair yorumlar vardı. Bu iyi oldu.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: erentemel
            arkadaşlar tele ne yapmak gerekiyor bende çıkmıyor.
            aracınızın multimedya ekranı r700 olduğunu varsayarak, iphone u usb üzerinden bağlayacaksınız. ilk kez bağlarsanız telefon onay isterse evete basın. sonra menüde carplay yazan bir logo olacak araçta. ona tıklayınca iphone menüsüne benzer bir ekranla karşılacaksınız. yukarıda paylaştığımız resimlerde mevcut. carplay bağlantı şeklini yanlızca Usb olarak seçin.

Yorum

Sanıyorum ios 9.3 Beta 6 ile çalışıyor olabilir. Dün çıkmış yeni versiyon. Bende yüklüyorum. Eve gidince deneyeceğim.
              Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve

Yorum

bende beta 6 yüklü ayrıca appstore hesabımı abd yapmıştım. hangisinden oldu diye deneyememiştim.

Yorum

Android de durum ne acaba güncelleme geldimi
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tomeroglu
                    Sanıyorum ios 9.3 Beta 6 ile çalışıyor olabilir. Dün çıkmış yeni versiyon. Bende yüklüyorum. Eve gidince deneyeceğim.
                    Hayır... Benim cihazım resmi olarak gelen 9.2.1 sürümü. bu sürümde çalışıyor. ekranı görüyor iseniz harita da eklenmiş olması lazım menüye. eğer hiç ekran gelmiyorsa orjinal ya da data aktarımıda yapan kablo kullanın. bazen yanıltıcı olabiliyor. telefon şarj oluyor ama data aktarmıyor. bende yan sanayi kablolarımın birinde böyle mesela.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                      Android de durum ne acaba güncelleme geldimi
                      android cihaz ile bu hafta sonu can sıkıntısından deneme yapmıştım ama olmamıştı. lazım olan aplikasyon maalesef Türkiyeye kapalı. google playde görünmüyor. android auto uygulamasını google market dışından haricen yükleyip deneyecektim ama zaman olmamıştı. bir denemek lazım belkide çalışır. sizlerden önce deneme şansım olursa bilgi veririm. Android auto özelliğinin çalışması için minimum Lollipop 5 ve sonrası olması gerek diye biliyorum cihazda.

yeni android cihazı olanlar aşağıdaki linkten inen dosyayı telefonlarına gerekli izinleri verip yüklesinler. ve cihazlarını araca bağlasınlar. Lakin android kullanıcıları için bağlantı şekli şu şekilde olacak hatırlatmakta fayda var.

1-Android cihazınızı bluetooth ile araçla eşleştirin. Bu esnada tel ekranında sorduğu yetki sorularına onay verin
                      2-Eşleşme sağlandıktan sonra USB kablosunu telefon ve araca bağlayın. Bu işlemden sonra ANDROID AUTO otomatik olarak devreye girecektir. ve ilk açılışta bir kaç onay isteyecek. Evet diyin. (Allow) da olabilir.

Android auto özelliğini çalıştıran uygulama aşağıda ki linkte mevcut.
                      APK Dosyası:
                      http://www.apkmirror.com/wp-content/...d.php?id=50270

Yorum

Bu carplay olayı SIDI 170 olanlarda da geçerlimi, yoksa sadece dizel otomatiklerdemi çalışıyor, ben denedim hiçbişi gelmedi ekrana. Telefonu USB den kablo ile bağladım sonra telefonun ayarlarında biyerlerde carplay diye bişi var onu tıkladım, kullanılabilir araçlar taranıyor diyor, bekliyor ölece 5 dk. felan bekledim bişi gelmedi. Hatta iphone da arabadaki sesli komut düğmesine basılı tutun diyordu onada basılı tuttum yine bişi yok.
                        Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selami
                          Bu carplay olayı SIDI 170 olanlarda da geçerlimi, yoksa sadece dizel otomatiklerdemi çalışıyor, ben denedim hiçbişi gelmedi ekrana. Telefonu USB den kablo ile bağladım sonra telefonun ayarlarında biyerlerde carplay diye bişi var onu tıkladım, kullanılabilir araçlar taranıyor diyor, bekliyor ölece 5 dk. felan bekledim bişi gelmedi. Hatta iphone da arabadaki sesli komut düğmesine basılı tutun diyordu onada basılı tuttum yine bişi yok.
                          2015 modellerde bu özellik mevcut aracınız önceki modelden ise yazık ki mevcut değil

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Benim arac 2015 model makyajli kasa ama yine olmadi. Demek sadece dizellerde var, vay anasını satıp dizelini mi alsam ne yapsam.
                            Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

R700 de projeksiyon diye bir menü varsa vardır.
                              Terimleri biraz açayım. Carplay iphone için geçerli bir terimdir.
                              Android cihazlarda Android Auto diye geçer. Ve şuan tr desteği yok. Ben yukarıda dediğim yöntemle denemeye çalışıcam bilgi veririm buradan.

Projeksiyon menüsü olan r700 de buna rağmen bağlanmıyorsa usb kablonuzun data aktardığından emin olun. Şarj ettiğine aldanmayın.

Bugün eve dönüşte navigasyonu kullandım gayet kullanışlı ohh dedirtti bana. Sesli yönlendirme sırasında spotfy falan kullanabiliyoruz yada müzik açabiliyoruz,sağa dön gibi komutları söylerken müzik sesi kısılıyor gayet güzel.

İşin içine siri yi de soktum. Bildiğiniz gibi bu akıllı asistan sizin arabada olduğunuzu ve carplay kullandığınızıda anlıyor ve beni eve götür dediğimde üzgünüm Selçuk, şimdilik Araba için Türkiyeden adres tarif edemiyorum diyor. Yani siri de bu sisteme adapte edilirse harika olacak.

Yorum

Sonunda bende denedim. İos 9.3 beta6 ya guncelledim ve hicbirsey yapmadan araca baglayinca harita gozuktu. Cok da guzel calisiyor
                                Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve

Yorum

İşleniyor...
                                X