Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

bende ikisindede dönmüyor geçen servise götürdüm medyada takılı kalmış dediler halledik dediler yola çıktım hatta fatih başkanı aradım dönmedi bir ara tekrar servise gideceğim
    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Sorun yanıtlayayım ama genel bir değerlendirme yapayım

Araç konforlu
      218 den yukarı göremedim (210-215 lerde iken lastik basınç uyarısı verdi patladı sandım durdum ve klsik yöntemle göz ve tekme ile kontrol ettim sorun yokmuş ihihi)
      Medya sistemi benim ihtiyaçlarımı karşılıyor
      Güvenlik ekipmanları başarılı kendi kendine fren yapması hızlanması vs... güzel
      Kışlık lastikten dolayı bazı asfaltlarda uğultu oluştu benim kendi aracımda da dunloplarda bunu yaşıyordum lastik değişince sorun kalmadı
      devirli kullanırken yavaşlarsanız eğer tekrar aynı hıza gelmek için uğraşıyor
      Yolculuk esnasında hiç yormadı
      Yağmurlu havada farlar biraz zayıf gibi geldi yada ben öyle hissettim
      Sport Tuşu ile Tour tuşu birbirinden uzaklaşmış
      Telefondaki Mp3 leri direkt çalması hoşuma gitti mevcut aracım bunu yapmıyor
      Sağ kapıyada kapıları kitleme ve açma tuşu koymuşlar

Araç cadde aracı değil konfor ve ekonomi düşünülmüş ve kesinlikle vasat değil bizim gibi 180 hb araçları limitlerinde kullananlar için biraz ağır kalıyor ama 100 hb aracı olan bir kişi için spor araba gelir.

Genel olarak verdiğiniz para karşılığında alınabilecek adam gibi araba bence yine Insignia
      Fatih abi çok kısa sürede iyi tecrübe etmişsin.. benim şuan 2900 larda biraz daha bineyim ben de kendi penceremden ayrıntılı bir açıklama yapmak istiyorum..

Yapabilirsem kısa video ve fotoğraflarla..

clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
        bende ikisindede dönmüyor geçen servise götürdüm medyada takılı kalmış dediler halledik dediler yola çıktım hatta fatih başkanı aradım dönmedi bir ara tekrar servise gideceğim
        aynen bende de bu şekilde

Yorum

Arkadaşlar benim hala anlayamadığım çok şey var , çağrı sağolasın youtube de geniş bir tanıtım videosu hazırlamış, ama benim sorum şu hayalet ekranın sağ ve solundaki akü vs. bilgisi nasıl ayarlanıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Arkadaşlar bugün servise gittim radyo telefon geçişi için 1 saate yakın uğraştık olmadı sonra android telefonu eşleştirdik oldu yani ıphone da olmuyor bilginiz olsun ancak mantıksızlık var opele bildirilecek artık yazılımmı yaparlar bir şekilde çözecekler carplay olan bir arabada çok saçma değilmi
            06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266

Arkadaşlar benim hala anlayamadığım çok şey var , çağrı sağolasın youtube de geniş bir tanıtım videosu hazırlamış, ama benim sorum şu hayalet ekranın sağ ve solundaki akü vs. bilgisi nasıl ayarlanıyor
              bende R700 de o bilgiler yok yenidemi var bilmiyorum ama öncesinde o bilgiler opc araçlarda mevcuttu, verdiğiniz resimdeki araçta opc.
              [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Arkadaslar, R700 intellink sisteminin subwoofer cikisi varmidir. bilgisi olan?
                1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

opel türkiye apple navigasyon desteğini türkiyeye vermeyeceğini duyurmş yetkililer güncelleme bekliyorduk fakat gelmiyor dedi.
                  erentemel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: erentemel
                    opel türkiye apple navigasyon desteğini türkiyeye vermeyeceğini duyurmş yetkililer güncelleme bekliyorduk fakat gelmiyor dedi.
                    Benim bildiğim kadarıyla bu opel in elinde değil, carplay fonksiyonunda eklenince araçta da olacak, güncelleme opelde değil apple da olacak

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

zaten yazdığım gibi desteği vermeyen apple opel aracı olarak şikayetleri iletmiş
                      erentemel

Yorum

araç hareket etmeye başladığı zaman video oynatmayı kesiyor malum güvenlik için..
                        Bunu hareket esnasında klip video oynatma imkanımız var mı?
                        1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozer59
                          araç hareket etmeye başladığı zaman video oynatmayı kesiyor malum güvenlik için..
                          Forumda bir üyemiz yaptığını söylemişti ama nasıl yapıldığını söylemedi
                          Bu arada videoyu nereden oynatıyorsunuz? Müzik menüsündeyken videoya denk geldiğinde otomatik gösteriyor mu?
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            Bu arada videoyu nereden oynatıyorsunuz? Müzik menüsündeyken videoya denk geldiğinde otomatik gösteriyor mu?
                            Çağrı Kardeş, müzik ve video dosyaları alt menüler olarak farklı klasörlerde bulunuyor.
                            Video klasöründen seçtiğiniz parçayı (başkasını değil, sadece seçimi) oynatıyor. Parça
                            bitince sıradakini veya herhangi birini değil aynı parçayı tekrar çalıyor/gösteriyor huh

Bence o kocaman digital ekran hiçbir işe yaramıyor vesselam

Yorum

yok çağrı kardeşim menu den seçim yapman gerekiyor video seçip izleyebiliyorsun ..
                              1.6 CDTİ SPORT MOHANGAY KAHVE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                                Orjinal yazı sahibi: harunozer59
                                Forumda bir üyemiz yaptığını söylemişti ama nasıl yapıldığını söylemedi
                                Geçen gün facebook ta bir sitede görmüştüm, adam bir program linki vermişti onu yükleyince video izlenebiliyor sürekli

Yorum

İşleniyor...
                                X