Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Geçen yıl güncelleme için çağırdıklarından beri saat hiç geri kalmadı. Bu konu için servise danışmanızı öneririm.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Saat işi çözüldü artık geri kalmıyor..Başka da birşey yok..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Carplayde ekran aktarılmıyor, Apple'ın yaptığı arayüz ile telefon, mesaj, müzik, podcast, sesli kitap menülerine erişilebiliyor, araç durur vaziyetteyken telefondaki videolar izlenebiliyor.
        herhangi bir uygulama çalıştırmadan iphone Genel sekmesi altında yer alan CarPlay kısmından bağlıyoruz değil mi?
        benim amacım en azından navigasyonu aktarmaktı.Ne zaman uygun olacak Türkiye de kullanmak acaba?

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
        Geçen yıl güncelleme için çağırdıklarından beri saat hiç geri kalmadı. Bu konu için servise danışmanızı öneririm.
        Orjinal yazı sahibi: mozarto
        Saat işi çözüldü artık geri kalmıyor..Başka da birşey yok..
        Bilgi içinde teşekkür ederim.Pazartesi aracı servise vereceğim saat konusunu da ileticem.

Yorum

Dun buji ler ile ilgini degisim icin servisteyim. Dolayisi ile su r700 isini de tekrar konusma firsatii buldum. Servisteki teknik danisman guncrlleme listesinde cihazin yeni versiyonun sistemde gozukmedigini soyledi. Yanliz soyle bir durum var. yeni gelen 1.6 otomatik dizellerde ayni donanimda ayni cihazds applecar play ve projeksiyin ozelligi var. yani aracin donanim ve multimedya cihazi birebir ayni ama birinin versiyonu eski. Ben bu yazilimi yukletmek istiyorum dedim. Ama yukleyemediklerini araci bilgisayara bagladiklarinda sase numarasina gore guncellemelerin listelendigini soylediler. Neyse uzun lafin kisasi. Not aldilar gerekirse Almanya daki teknik masa ile de konusacaklarini ve geri donus yapacaklarini soylediler. Heycanla bekliyoruz.

Yorum

O iş yaş hocam 1.5 Yıldır sallıyorlar bunu nütün araç sahipleri biliyor.Alt yapı çalışması yapılıyor diyip cevap bu olacaktır.
            2014 Cosmo 1.6 TURBO Oto.*Necvox Platinum Geri Görüş DVD Navi
            2016 Cosmo 1.6 CDTI Oto. Gümüş Gri

Yorum

Sizlere kötü bir haberim var Opel parça kataloğundan ilk çıkan R700'ün beyni ile 1.6 dizeller ile gelen R700 beyinlerini karşılaştırdım ve farklı çıktı Yani sadece güncelleme işi çözmeyebilir.
              işin daha garip yanı ise yeni nesil beynin fiyatı hemen hemen yarı yarıya daha ucuz.
              InsigniaTEAM

Yorum

Sizlere kötü bir haberim var Opel parça kataloğundan ilk çıkan R700'ün beyni ile 1.6 dizeller ile gelen R700 beyinlerini karşılaştırdım ve farklı çıktı Yani sadece güncelleme işi çözmeyebilir.
                işin daha garip yanı ise yeni nesil beynin fiyatı hemen hemen yarı yarıya daha ucuz.
                O zaman bu o kadar da kötü bir haber değil , yenisi kaça bunun değiştirin gitsin

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  O zaman bu o kadar da kötü bir haber değil , yenisi kaça bunun değiştirin gitsin
                  Bak umutlandım şimdi haha

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bu konu ilk açıldığında yurdışında gm yi şikayet konusu oluşturulmuş ve bende şikayete dahil olmuştum. Şu gün gelinen nokta şikayetçilerle paylaşılmış, ispanyolca bilen varsa çevirsin lütfen, katılmayanlarda katılırsa iyi olur
                    https://www.change.org/p/general-mot...m_medium=email

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

google translate ile çevirdim ama hiçbir şey anlamadım ihihi ama sanırım VW'nin emisyon kandırmacasını örnek olarak göstermişler
                      InsigniaTEAM

Yorum

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

İspanyolcanın dilbilgisi yapısı gereği İngilizce'ye çevirmek daha faydalı oluyor:

News about the state of the joint claim. The more the merrier.
                        AFFECTED BY THE "CON" THE IntelliLink NAVI900 OPEL
                        10 Kas 2015 - Good afternoon guys, today I have news that has already advanced some fellow, I apologize in advance for the billet then I put but I think worth it.

As you know as long as I'm after that contact BCVLex (who does not remember that it's all about with this cabinet can consult this article, in the end, starts http://economia.elpais.com/economia/2015/10 ago /11/actualidad/1444588610_788630.html).

While this cabinet (if you seek your page internet) is a law office specialized lawyers in class actions (and as large or more companies that GM) internationally, therefore attention to fellow non-Spanish in this action may ye place, I encourage you to dinamicéis the subject much as you can in your respective countries.

Well, I told you that took time behind someone contacted Carlos Cala Lourido did make a week and yesterday I did too. Well, today I received a letter from the managing partner of the law office telling me that they are interested in knowing first hand the situation as it was agreed a meeting for the 18th.

Also comment that this is not the only route open, you know the issue is ongoing at OCU and I declare that the small group (too) those who are moving the issue have started other action. As already announced will not give specifics but I can tell you now if it seems to take shape.

I take this opportunity to remind you that some time ago shared a link Google Docs where those who were willing to initiate class action registrasen (I leave here the link: https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing). Now this issue is beginning to reach a phase in which it is very probable that we should bear any costs (I have no idea how or whether this cost will allow us to go forward, what if I have clear is that the more we lower and easier to continue), therefore I added a column in that document, please indicate 'yes' those who truly are willing to invest some money in defending what is yours. Mind you, this will not commit to anything or no amount is just to know who can be counted, time and take the decision, but I expect you to be serious people: those who say that if you really are willing to spend some "reasonable", we'll see when you touch it means reasonable but be aware that this does not cost us 10 euros. REPEAT not commit to anything but put If who really is willing.

Yorum

Merhaba arkadaşlar,

Ağustos ayından beri insignia 1.6 SIDI 170 hp otomatik Cosmo+stil paket kullanıcısıyım. İçten yanmalı motor pistonları üreten bir fabrikada 4 senedir arge müdürü olarak çalışıyorum. Makina mühendisiyim. Forumunuzda intellilink r700 ile ilgili konuları baştan sona kadar okudum. Sizlerin de dediği gibi en büyük sıkıntımız, intellilink r700 cihazımıza söz verilen güncellemenin bir türlü gelmemiş olması. Opel'i bir çok kez bu konuda sıkıştırdım. Bir tanesi de Astra'nın duyurulduğu gün ana instagram hesaplarında fotoğrafın altına ingilizce detaylı bir yorum yaptım ve kendilerini binlerce insanı kandırmakla suçladım. Bana yorum olarak üzgün olduklarını, 2016 model yılı itibariyle bu durumun düzeltildiğini ancak bizler için birşey yapmayacaklarını belirttiler. (Ekran görüntüsü ya da linki atabilirim isteyen arkadaşlara) Change.org adresindeki ispanyolca kampanyayı da imzalamıştım.Ben de bu aşamadan sonra cihazımıza ne yapılabilir şeklinde araştırmaya başladım. snowboarder nickli arkadaşımızın videosunu gördüm ve o firma ile yazıştım. Firma iki adet soket ile iki adet kutu bağlanacağını hiçbirşeyin kesilip bozulmayacağını söyledi. Fiyatlarını da verdi. İlgilenen olursa ve eğer yasak değilse yazışmaları da burada paylaşabilirim. Malumunuz forum kurallarını okumuş olsam da kurallarınıza tam olarak hakim değilim. Odak ile whatsapp üzerinden görüştüm, bu cihazları satın alırsam montajı deneyebileceklerini söylediler. Ancak çalışacağına garanti vermiyorlar. Açıkçası çok fazla ilgi göstermediler. En azından firma bilgisini verin bir de biz görüşelim demelerini beklerdim. Satıcı ise çalışacağını garanti ediyor. Firma Macaristanlı bir firma. Videodaki uygulamada car play gibi değil. Bu cihaz monte edildiğinde telefonun ekranı birebir olarak r700'e yansıtılıyor. Oysa car play ve benzeri android auto'da sadece çok kısıtlı şekilde destek veren uygulamalar çalışıyor. Yani yeni seri r700 alsak bile telefonun bütün uygulamalarını r700 üzerinde kullanamayacağız, bu durumda tomtom, igo ve benzeri navigasyon uygulamalarını kullanabileceğimizin garantisi yok.. Google maps çalışıyor diye biliyorum ama. Çünkü yeni astra üzerinde car play ile bazı deneme videoları görmüştüm. Yeni seri r700'ün fiyatını bilmiyorum ancak bence bu tarz bir uygulamayı denemek telefonlarımıza tam erişim açısından bizleri daha fazla tatmin edeceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak sizce nasıl bir yol izlememiz gerekir? Bir şekilde birlik olursak Odak yada benzeri başka firmaların ilgisini çekip bu sistemi denemeye alınması için bir kamuoyu oluşturabilir miyiz sizce?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trooper84
                            Merhaba arkadaşlar,

Ağustos ayından beri insignia 1.6 SIDI 170 hp otomatik Cosmo+stil paket kullanıcısıyım. İçten yanmalı motor pistonları üreten bir fabrikada 4 senedir arge müdürü olarak çalışıyorum. Makina mühendisiyim. Forumunuzda intellilink r700 ile ilgili konuları baştan sona kadar okudum. Sizlerin de dediği gibi en büyük sıkıntımız, intellilink r700 cihazımıza söz verilen güncellemenin bir türlü gelmemiş olması. Opel'i bir çok kez bu konuda sıkıştırdım. Bir tanesi de Astra'nın duyurulduğu gün ana instagram hesaplarında fotoğrafın altına ingilizce detaylı bir yorum yaptım ve kendilerini binlerce insanı kandırmakla suçladım. Bana yorum olarak üzgün olduklarını, 2016 model yılı itibariyle bu durumun düzeltildiğini ancak bizler için birşey yapmayacaklarını belirttiler. (Ekran görüntüsü ya da linki atabilirim isteyen arkadaşlara) Change.org adresindeki ispanyolca kampanyayı da imzalamıştım.Ben de bu aşamadan sonra cihazımıza ne yapılabilir şeklinde araştırmaya başladım. snowboarder nickli arkadaşımızın videosunu gördüm ve o firma ile yazıştım. Firma iki adet soket ile iki adet kutu bağlanacağını hiçbirşeyin kesilip bozulmayacağını söyledi. Fiyatlarını da verdi. İlgilenen olursa ve eğer yasak değilse yazışmaları da burada paylaşabilirim. Malumunuz forum kurallarını okumuş olsam da kurallarınıza tam olarak hakim değilim. Odak ile whatsapp üzerinden görüştüm, bu cihazları satın alırsam montajı deneyebileceklerini söylediler. Ancak çalışacağına garanti vermiyorlar. Açıkçası çok fazla ilgi göstermediler. En azından firma bilgisini verin bir de biz görüşelim demelerini beklerdim. Satıcı ise çalışacağını garanti ediyor. Firma Macaristanlı bir firma. Videodaki uygulamada car play gibi değil. Bu cihaz monte edildiğinde telefonun ekranı birebir olarak r700'e yansıtılıyor. Oysa car play ve benzeri android auto'da sadece çok kısıtlı şekilde destek veren uygulamalar çalışıyor. Yani yeni seri r700 alsak bile telefonun bütün uygulamalarını r700 üzerinde kullanamayacağız, bu durumda tomtom, igo ve benzeri navigasyon uygulamalarını kullanabileceğimizin garantisi yok.. Google maps çalışıyor diye biliyorum ama. Çünkü yeni astra üzerinde car play ile bazı deneme videoları görmüştüm. Yeni seri r700'ün fiyatını bilmiyorum ancak bence bu tarz bir uygulamayı denemek telefonlarımıza tam erişim açısından bizleri daha fazla tatmin edeceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak sizce nasıl bir yol izlememiz gerekir? Bir şekilde birlik olursak Odak yada benzeri başka firmaların ilgisini çekip bu sistemi denemeye alınması için bir kamuoyu oluşturabilir miyiz sizce?

merhabalar hocam,
                            öncelikle videoya ilgi gösterip firma ile irtibata geçtiğin için teşekkür ederim.Eğer senin açından da bir mahsuru yoksa verdikleri rakamı paylaşman mümkün mü?Oldu da cihazı satın aldığımızda bağlantı şemasını gçsteren bir teknik done veriyorlarsa ( bence vermek zorundalar ) siparişini verelim bence.Madem tomtom igo veya türevleri programları çalıştırmama gibi durum sözkonusu ozaman iphone Harita üzerinden kullanabiliriz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Snowboarder

merhabalar hocam,
                              öncelikle videoya ilgi gösterip firma ile irtibata geçtiğin için teşekkür ederim.Eğer senin açından da bir mahsuru yoksa verdikleri rakamı paylaşman mümkün mü?Oldu da cihazı satın aldığımızda bağlantı şemasını gçsteren bir teknik done veriyorlarsa ( bence vermek zorundalar ) siparişini verelim bence.Madem tomtom igo veya türevleri programları çalıştırmama gibi durum sözkonusu ozaman iphone Harita üzerinden kullanabiliriz.

Merhabalar,

Benim açımdan paylaşmakta herhangibir sıkıntı yok. Fiyatlar bana email ile direk bu şekilde geldi:

insignia multimedia interface: 385 euro veya $415

mirror box: 177 euro veya $190

+ 4,5% paypal ücreti

+ nakliye ücreti

Hesapladığımızda kur farklarından dolayı dolar ile almak daha uyguna geliyor TL ile. Bu iki kutu da alınacakmış. Bu durumda 415+190$= 605$ + Paypal para transfer ücreti=> TOPLAM 632,25$ + nakliye ücreti ediyor. Yanlız şöyle bir sıkıntı daha var, bu cihaz için gümrük vergisi ödememiz gerekir. Bu durumda 750$+ Nakliye gibi bir ücret öderiz diye tahmin ediyorum. Yurtdışından alışveriş yapan arkadaşlar bu konuda daha iyi fikir sahibi olabilir diye düşünüyorum. Benim bildiğim 100$ üzerindeki tüm cihazlar gümrüğe tabi ve gümrük vergisi ödenmeden kargo çekilemiyor.

Görüştüğüm kişinin email adresi: viso@viso.hu, ismi de viso. Ben de görüşmemde aynı soruyu sordum, direk tak çalıştır şeklinde olduğunu söyledi. Bana tarif ettiğine göre r700'ün arkasındaki soket sökülüyor ve araya bu ünite bağlanıyor, bu üniteden çıkan başka bir soket de direk r700'e bağlanıyormuş. Yani aracın beyninden gelen kabloya bir kutu eklenmiş oluyor. Eğer r700ü düzgünce söktürebilirsek bu cihazı takması çok kolaymış. Yanlız dün akşamki yazışmamda öğrendiğime göre, telefon bağlandığında araçta sadece telefonun ekranı görülüyor, telefon oradan kontrol edilemiyor. Tüm işlemleri yine telefondan yapmamız gerekiyor.

Aslında bu ürünü bireysel sipariş vermek yerine ilgilenecek bir elektronikçi bulabilsek, hem ayrıntılı görüşür ve çalışacağını netleştirirler hem de montajı hakkında daha ayrıntılı bilgi alırlar. Eğer bu işi yapabileceğini düşündüğünüz biri varsa ve dil konusunda sıkıntıları varsa, benimle iletişime geçebilirler, seve seve yardımcı olurum.

Yorum

Merhaba, ben daha önce Çin'deki malum siteden bir elektronik ürün getirtmiştim, dolayısıyla tecrübemi paylaşayım, kesinlikle sıkı pazarlık yapın ve kargo ücretini onlara ödettirin , ürün buraya geldiğinde gümrüğe girer dolayısıyla Çin'e uygulanan oran %20'dir, faturayı daha az miktara kestirebilirsiniz size bunuda önerir firma ama ben öyle bir şey yapmadım neyse onu kestirdim gümrüğe paypal ödeme formunu vermeniz bile yeterli

Yorum

İşleniyor...
                                X