Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Abi bende R700 kullanıcısıyım , sitede yazıyor mu görmedim ama sana katılıyorum ne gerekiyorsa yapalım derim.Çok vasıfsız bir cihaz bana görede..

Yorum

opel türkiye ile bu konuyla iigili konuştum ...Yaklaşık 1 hafta süren araştırma sonucunda Almanya dahil bir çok yerle iletişime geçildiğine ve şu anda böyle bir güncelleme planlanmadığını söylediler...
      2014 SIDI AT6 Cosmo +park&go +bose ses sistemi

Yorum

Ben de araci aldigim yerdeki satis danismani ile gorustum... Servis in showroomdaki aracta apps ozelligi olsugunu araci goturup bi bakmalari gerektigini soyledi... Yurtdisina ciktigim icin goturemedim... Turkiye ye donuste ilk is bi goturecem bakalim... Hemde su showroomdakini gostersinler...

Yorum

Bu arada asagidaki linkte bulabilirsiniz... Resmi sitede yazan

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...mleri/faq.html

Müzik ve bilgi sistemim için uygulamalar olduğunu duydum. Nasıl temin edebilirim?
          Yeni uygulamalar, sisteminize AppShop’tan indirilebilir. Anasayfadan “Apps” seçeneğine tıklayarak AppShop’a erişebilirsiniz. Bluetooth ve Tethering bağlantılarının cep telefonunuzda doğru kurulduğundan emin olunuz. İlk kullanıcılar, uygulamalar yüklenmeden önce bir hesap oluşturmalıdır. “Kurulum Yardımcısı” seçeneğine tıklayarak yönergeleri izlemeniz yeterlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: blackjesus
            Ben de araci aldigim yerdeki satis danismani ile gorustum... Servis in showroomdaki aracta apps ozelligi olsugunu araci goturup bi bakmalari gerektigini soyledi... Yurtdisina ciktigim icin goturemedim... Turkiye ye donuste ilk is bi goturecem bakalim... Hemde su showroomdakini gostersinler...
            hangi ildeki bayi ile konuştunuz
            2014 SIDI AT6 Cosmo +park&go +bose ses sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: blackjesus
              Bu arada asagidaki linkte bulabilirsiniz... Resmi sitede yazan

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...mleri/faq.html

Müzik ve bilgi sistemim için uygulamalar olduğunu duydum. Nasıl temin edebilirim?
              Yeni uygulamalar, sisteminize AppShop’tan indirilebilir. Anasayfadan “Apps” seçeneğine tıklayarak AppShop’a erişebilirsiniz. Bluetooth ve Tethering bağlantılarının cep telefonunuzda doğru kurulduğundan emin olunuz. İlk kullanıcılar, uygulamalar yüklenmeden önce bir hesap oluşturmalıdır. “Kurulum Yardımcısı” seçeneğine tıklayarak yönergeleri izlemeniz yeterlidir.
              Hesap oluşturma vs. deneyen oldu mu?
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nako84
                opel türkiye ile bu konuyla iigili konuştum ...Yaklaşık 1 hafta süren araştırma sonucunda Almanya dahil bir çok yerle iletişime geçildiğine ve şu anda böyle bir güncelleme planlanmadığını söylediler...
                merhaba ama bize satarlarken aracı en geç 1015 mart ayına kadar güncelleme ile app simgesi çıkacak ve kullanabileceksiniz denmişti.Vaadettiklerini yapmak zorunda olmaları gerekir ve sitede de arkadaşın dediği yazı var .Vazgeçtik planlamada yok diyip işin içinden çıkarlarsa bir daha bizim gibilerin güvenini nasıl kazanır opel?

2014 INSINGNIA 1.6 SIDI AT 170 bg TURBO Sedefli Mahagony Kahve COSMO + STİL PAKET

Yorum

Arkadaşlar şimdi OPEL TÜRKİYE den bana dönüş yaptılar mevcut araçlarımıza herhangi bir güncelleme gelmeyecek ve bunun için bir çalışma da planlamalarında yokmuş.Sadece ileride üretilecek araçlar için onstar dedikleri sistem ama o da biliyorsunuz bizde intellinkin türkçe sesli arama bile kullanılmıyor 2020 de ancak o da belki onstarı Türkiye de kullanabiliriz.Gerçi ben bu arabdan sonra OPEL almayı daha düşünmüyorum.Kendi resmi sitelerinde bize vaadettikleri güncellemeyi bile yapmayan bir firma tüm güvenimi kaybetti. Ben haklıymışım diyor bayan ama yapacak bir şey yokmuş.O zaman siz opel olarak bize vaadettiklerinizi yapmazsanız biz kime opeli övecek yada tavsiye edeceğiz anlamad
                  Mesela İsignia almayı düşünen arkadaşlar sityede o yazıyı görünce sakın ha beklenti içine girmesinler .Araçta ne görüyorsan o fazlası yok sen koca bir ekran koy ortaya ama reno clio da bile senden daha çok işlev olsun ne acı. Yani intellink bu kadar radyo usb den müzik ve park edip video seyretmeye yarayan piyasadaki 200 tl lik tabletlerin bile yarısını yapan bir alet olarak 100 bin liralık arabamızda kalacaktır bilginize.

2014 INSINGNIA 1.6 SIDI AT 170 bg TURBO Sedefli Mahagony Kahve COSMO + STİL PAKET

Yorum

Üzüldüm be ,bide android telefonları örnek olarak xperia z,,z2 usb den görmüyo ki bence hepsini görmüyodur bari onu düzeltselerdi arkadaşım oturuyo telini sarj ediyo arabamda bende cebimde bluet.. la bağlıyorum yakında iphone a geçicem...
                    2015 Insignia 1.6 170 HP AT cosmo

Yorum

Yaklasik 1 yili askin suredir ne guncelleme yapildi ne de vaadler yerine getirildi... Birakin guncellemeyi bunu cikarip baska bir navigasyon takin farkini veriim bile dedirttiler. Cevap traji komikti... Takilamaz degistirilemez dediler... Bu arada tum bunlar ingilteredeki merkezle konusuldu... navi bozulursa naapicaksiniz yeni araba mi vereceksiniz dedim ses yok... İnsignia almak isteyen arkadaslara tavsiyem elektronik update internet extra app ler gibi soylemlere inanmayip sadece olanla yetinecekseniz alin. Beklentiye girmeyin... Bir daha opel alirmiyim kesinlikle almam...

Yorum

.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: levento
                          Yaklasik 1 yili askin suredir ne guncelleme yapildi ne de vaadler yerine getirildi... Birakin guncellemeyi bunu cikarip baska bir navigasyon takin farkini veriim bile dedirttiler. Cevap traji komikti... Takilamaz degistirilemez dediler... Bu arada tum bunlar ingilteredeki merkezle konusuldu... navi bozulursa naapicaksiniz yeni araba mi vereceksiniz dedim ses yok... İnsignia almak isteyen arkadaslara tavsiyem elektronik update internet extra app ler gibi soylemlere inanmayip sadece olanla yetinecekseniz alin. Beklentiye girmeyin... Bir daha opel alirmiyim kesinlikle almam...
                          araba alacak olsam uygulama yüklenip yüklenemediği bakacağım son şeylerden biri olur, şahsen
                          InsigniaTEAM

Yorum

Yok zaten eski insignia daki o ufak turuncu ekranla dağlar kadar fark var gerçi ama yine de renault da filan var insan da bekliyo kocaman ekran hani bi kaç + sı daha olmasını
                            2015 Insignia 1.6 170 HP AT cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Orjinal yazı sahibi: levento
                              araba alacak olsam uygulama yüklenip yüklenemediği bakacağım son şeylerden biri olur, şahsen
                              tabi ki bir bakıma haklısın ama neticede vaatler de sana araba açısından ışık tutuyor.Astra ya bir alarm taktırdım serviste garanti bozulmasın diye özellikle iki katı fiyata hemde (odak) ve sonra kronik olacak olan bir takım arızalar başladı .Sinyaller de ve kilit sisteminde.Ve gerçekten de insana vaadettiği şeylerin sonra biz vazgeçtik planlamada yok diye baştan savılması koyuyor . Marka yaptıkları ile ama yapmayı da söz verdiği şeyleri yapmasıyla güven verir ,kaldı ki vaat değil tahahhüt olarak düşüneelim bu app güncelleme işini resmi sitede tanıtımı yapılan bir şey vaat değil tahahhüttür bence ((

Yorum

Bu yeni gelecek 1.6cdti ile R700 aldım ne yazılk ki saçma bir şekilde opsiyon eklerken BOSE ses sistemini aldığınızda navi900 alınamıyor bende ilerde güncelleme gelir ve navigasyonu yüklerim diye düşünüp avunuyordum ama burada yazılanları görünce üzüldüm açıkçası

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X