Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Myopel'de çıkan mesaj sonrası ben de servisi aradım. Şu anda bir güncelleme olmadığı ancak yakın zamanda geleceği araç sahiplerine telefon ile bilgi verileceğini söylediler (aydın surtaş).

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
    2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Myopel den gelen mesaj sonrası Gedizlere gittim şans eseri multimedya güncellemesi yaptıran biriyle karşılaştım güncellemeden sonra touchpadi çalışmıyormuş yeni birşey de olmamış servis çalışanlarına sordum adamlar bambaşka bir dünya adam touchpad ne diyor?Ben buna nasıl arabamı veriyim?Odak'a bir gitmek lazım

Yorum

Dikkatimi, Servislerin "Güncelleme Henüz Servise Gelmedi" Demeleri Oldu. Hani Tüm Güncellemeler Almanyaya Online Bağlanarak Araçlara Yükleniyürdu??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
          Ben de Myopel'de servis aksiyonunu gördüm ama servis onayı olmadığı için içeriği göremiyordum. Forumları takip ettiğim için yazılım olduğunu da biliyordum. Gittim servise durumu sordum. Şasi numarası üzerinden baktılar ve yeni yazılımı doğruladılar. Ancak servislere yazılım gelmediği için yükleyemediler, bizden haber bekleyin dediler. En azından Myopel onayını açtırarak döndüm.
          Abi gündüz bana ulaş, aktivasyonu halledelim
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
            Ben de Myopel'de servis aksiyonunu gördüm ama servis onayı olmadığı için içeriği göremiyordum. Forumları takip ettiğim için yazılım olduğunu da biliyordum. Gittim servise durumu sordum. Şasi numarası üzerinden baktılar ve yeni yazılımı doğruladılar. Ancak servislere yazılım gelmediği için yükleyemediler, bizden haber bekleyin dediler. En azından Myopel onayını açtırarak döndüm.
            Abi gündüz bana ulaş, aktivasyonu halledelim
            Sağolasın Çağrı. Servise gittiğimde boş dönmemek için onayı açtırdım. Teknik servis aksiyonu, servis geçmişi, artık her şey gözüküyor. Garantiden yapılan işlemlerde bana belge vermemişlerdi. Sistemde gördüm, rahatım artık. İlgilendiğin teşekkür ederim kardeşim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Maşallah Çağrı kardeş acil danışma için aranması gerekenler listesinde bir numara iyi niyetle yardımlarını ve bilgilerini bizlerden esirgemiyor buradan selamlarımı gönderiyorum en kısa zamanda da ayna ve sinyal çerçevesi için uğrayacağımı yeniliyorum .Aslında daha erken gelecektim ama tamamen duygusal sebeplerden gelemedim. ihihi Ben de odak tan aranmamı bekliyorum , güncelleme için.

2014 INSINGNIA 1.6 SIDI AT 170 bg TURBO Sedefli Mahagony Kahve COSMO + STİL PAKET

Yorum

Bugün İntelilink ve buji güncellemelerini yaptırdım çok iyi olmuş touchpad artık kullanılabilir hale geldi buji güncellemesinden sonra ilginç birşey oldu benzin ibresi değişti yarım deponun üstüne çıktı menzil 120 km arttı direksiyon hissizleşti

Yorum

Bugün gene çağırdılar, gittim yaptırdım. Hata düzeltmeleri içeriyormuş. Ben yenilik görmedim. Hafızadaki istasyonlar silinmişti, ne kaydettiğimi de hatırlamıyorum muhaha

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Buji güncellemesini nicin yaptilar.1 ay önce ilk calismada titreme var dedim bir gün serviste kalmalı dediler.Yeni gelen bir güncellememi bu buji güncellemesi?

Yorum

İntellinkte usb her format müziği çalıştirmiyor flac lari görmüyor kaliteli bir müziği illa converter yapmak zorundasin güncelleme ile telefonun görüntü aktarilması falan beklede bekle güncelleme falan yok

Yorum

Rıfat Bey dediğiniz gibi hatalar düzeltilmiş dokunmatik ekran ve touchpad kalibrasyonu ayarlanmış bence çok iyi olmuş önceden touchpad bir işkenceyken şu an çok iyi.
                        Nevruz Bey benim arabamda titreme vs. yoktu güncelleme 1 aylık falan diye tahmin ediyorum müzik konusunda yapacak birşey yok telefon görüntü aktarması bence seneye kadar zor
                        İ

Yorum

Merhaba bir arkadaşım yeni insignia elegance edition ve beraberinde intellink aldı, şu an araca geri görüş taktırmak istiyor mümkün mü? ( bence evet ama buradaki servis henüz mümkün değil yeni yazılım bekliyoruz demişler,.)

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Merhaba bende dün odak ta güncelleme yaptırdım biraz kurcaladım ama fark göremedim daha çok radyo ile alakalı imiş dediler opel merkezden ama beklediğimiz asıl güncelleme daha çıkmadı .Bir arkadaş bir şeylerden bahsetmişti vites parkta gösterilen videoları drive da da gösteren şifre kod gibi deneyen varmı acaba?

2014 INSINGNIA 1.6 SIDI AT 170 bg TURBO Sedefli Mahagony Kahve COSMO + STİL PAKET

Yorum

Bluetooth üzerinden yapılan telefon görüşmelerinde karşı tarafın telefonu ilk çaldığında oluşan anlık ses patlaması düzelmemiş.

Yorum

Merhaba ben makyajlı insignia sahibiyim. Bunu alırken cep telefonundaki videoları ve navigasyonu 8 inçlik intellilink ekranına aktarabileceğim bilgisi verilmişti. Tanıtımları da öyle yapılmıştı. Ama az önce opel Türkiye ile görüştüm. Araştırıp dönüş yaptılar. Öyle bir aktarımın insignialarda olmadığını söylediler. Sizler ne diyorsunuz bu duruma? Bilgisi olan var mı bu durum hakkında???

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...eri/genel.html
                                sayfasında " IntelliLink Touch R700

IntelliLink’e merhaba deyin. IntelliLink Touch R700 ile akıllı telefonunuz veya tablet bilgisayarınızdaki tüm özellikleri Insignia’nın kullanıcı arayüzüne taşıyabiliyorsunuz. Bu özellikleri 8” dokunmatik renkli bir ekran üzerinden kontrol edebiliyorsunuz." yazıyor. O halde müşteri olarak aldatılıyoruz.

Yorum

İşleniyor...
                                X