Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Orjinal yazı sahibi: Alper Bilgin
    Orjinal yazı sahibi: ulas79
    1.6 dizellerdeki ve ağustos 2015 sonrası üretilen sidi larda ki ünite ileride mutlaka harita ve diğer programları telden çalıştıracak buradaki sıkıntı android ve ios un Türkiye desteğinin zayıf olması.
    O konuda haklısınız lakin bize de söylenen güncelleme ile alakalı söylediklerim .2014 cosmo R700 intellik te de olacak özellikler zaten konu başlığı ve benim değindiğim konu. Ama sizde de buna benzer sıkıntılar var bizi mağdur ettiler bari siz olmayın inşallah size söylenilen sözler yerine gelir diyorum
    o konuda haklısınız ,madem olmıyacaktı size niye böyle bir umut veriyorlar ki biz bile bi umutla telefonları bağladık ama programlar daha Türkiye´de destek vermiyor (gerçi bunda opelin suçu yok) ama sizin araçlarda olan tam bir dolandırıcılık (biraz ağır bir itham ama başka bir izzahı yok)
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

• Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Az önce opelden aradılar. Almanya ile de irtibats geçmişler ve sorunun apple'dan kaynaklandığı söylediler. Bende apple sitesinde araştırma yaptım ve hakikaten sadece 4 ülkede carplay harita fonksiyonunu desteklemiyor bunlardan biride Türkiye ne yazık ki. Ardından apple ı aradım onlarda bana dönüş yapacaklarını söylediler
      Ayrıca android ile ilgilide opel e sordum sanırım bir program yüklenmesi gerekiyormuş ama tam bilgi için dönecekler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Konuyu takipteyiz...

Yorum

Konuyu kesinlikle takipteyiz, hakkımızı arayalım... Neticede biz de aynı parayı veriyoruz... Özellikten neden faydalanmayalım...

Apple carplay harita özelliğinin çalışmadığı ülkeler : Brezilya , Hindistan , Tayland, Türkiye

Apple carplay harita özelliği çalışan ülkeler : ABD Almanya Avustralya Avusturya Belçika Birleşik Krallık Çin Danimarka Finlandiya Fransa Hollanda Hong Kong İspanya İsveç İsviçre İtalya Japonya Kanada Kore Cumhuriyeti Meksika Norveç Rusya Singapur Tayvan Yeni Zelanda
          OPEL INSIGNIA COSMO - 1.6CDTI  AT6

Yorum

Tekrar apple ı aradım, üzerinde çalışma olduğunu ve önümüzdeki günlerde yeni ios güncelleme ile kullanılabileceğini söylediler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
              Tekrar apple ı aradım, üzerinde çalışma olduğunu ve önümüzdeki günlerde yeni ios güncelleme ile kullanılabileceğini söylediler
              clapclap clapclap
              InsigniaTEAM

Yorum

Önümüzdeki günler diyerek umarım önümüzdeki yılları kastetmemişlerdir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dituran
                  Önümüzdeki günler diyerek umarım önümüzdeki yılları kastetmemişlerdir
                  Siri de ilk çıktığında Türkçe desteklemiyordu, zamanla güncellendi, artık bu tür şeyler daha hızlı ayrıca ben bunu böyle bırakmam, pazartesi apple Amerika aranacak unutmamalı ki carplay bile 2-3 aylık bir program

Yorum

clapclap clapclap clapclap
                    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Bende dün ios 9.3 betasını yükledim ancak bununla da çalışmıyor. Telefonda bölge değişimi yapıp ABD seçtim ama yine çalışmadı. Daha çok bekleyeceğiz sanırım.
                      Insignia Cosmo 1.6 CDTI AT- Flex Ride - Çevre Görüş 2 - Park & Go - Sunroof - Kış Paketi 2 - Mahagony Kahve

Yorum

Opel Türkiyenin Etkinliğimiz için verdiği araçta bazı testler yaptım özellikle çağrı geldiğinde görüşme sonlansa bile radyoya geri dönmüyor şeklinde bir hatadan bahsediliyor benim testlerimde bir sıkıntı çıkmadı çift taraflı test yaptım sorunsuz çalıştı hem içerden dışarı aramada hemde dışarıdan içeriye aramada radyoya kaldığı yerden devam etti.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Opel Türkiyenin Etkinliğimiz için verdiği araçta bazı testler yaptım özellikle çağrı geldiğinde görüşme sonlansa bile radyoya geri dönmüyor şeklinde bir hatadan bahsediliyor benim testlerimde bir sıkıntı çıkmadı çift taraflı test yaptım sorunsuz çalıştı hem içerden dışarı aramada hemde dışarıdan içeriye aramada radyoya kaldığı yerden devam etti.

Tecrübeni Ne zaman paylaşacaksın.

Yorum

Sorun yanıtlayayım ama genel bir değerlendirme yapayım

Araç konforlu
                            218 den yukarı göremedim (210-215 lerde iken lastik basınç uyarısı verdi patladı sandım durdum ve klsik yöntemle göz ve tekme ile kontrol ettim sorun yokmuş ihihi)
                            Medya sistemi benim ihtiyaçlarımı karşılıyor
                            Güvenlik ekipmanları başarılı kendi kendine fren yapması hızlanması vs... güzel
                            Kışlık lastikten dolayı bazı asfaltlarda uğultu oluştu benim kendi aracımda da dunloplarda bunu yaşıyordum lastik değişince sorun kalmadı
                            devirli kullanırken yavaşlarsanız eğer tekrar aynı hıza gelmek için uğraşıyor
                            Yolculuk esnasında hiç yormadı
                            Yağmurlu havada farlar biraz zayıf gibi geldi yada ben öyle hissettim
                            Sport Tuşu ile Tour tuşu birbirinden uzaklaşmış
                            Telefondaki Mp3 leri direkt çalması hoşuma gitti mevcut aracım bunu yapmıyor
                            Sağ kapıyada kapıları kitleme ve açma tuşu koymuşlar

Araç cadde aracı değil konfor ve ekonomi düşünülmüş ve kesinlikle vasat değil bizim gibi 180 hb araçları limitlerinde kullananlar için biraz ağır kalıyor ama 100 hb aracı olan bir kişi için spor araba gelir.

Genel olarak verdiğiniz para karşılığında alınabilecek adam gibi araba bence yine Insignia

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yeni kasa güzeldir verilen para az bile budolulukta bu paraya başka araba yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Merhaba , radyodayken çağrı gelince radyoya dönüş yapıyor ancak usb ' de media çalarken bluetooth modunda kalıyor...
                                OPEL INSIGNIA COSMO - 1.6CDTI  AT6

Yorum

İşleniyor...
                                X