Duyuru

Collapse
No announcement yet.

R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Arkadaşlar bu forum mu aktif degil yoksa ben mi bazı şeyleri yanlış yapıyorum? Intellilink sistemi ile ilgili detaylı bilgi edinemiyorum. Sorduğumuz sorulara da lutfen bir cevap alamıyoruz. Neyse ben kısaca intellilink ile ilgili edindigim simdiki bilgileri aktarmak istiyorum.

1- Bu sistem tahmin ettigimden çok daha fazlasını veriyor ve verme potansiyeli var.
    2- Ozellikle aracın bilgi ekranı ve 8 inçlik sistem ekranı mükemmel senkronize oluyor.
    3- çeşitli güncellemeler Opel Türkiye'den edindigim bilgilere istinaden, 2015 yılı içinde Türkiye'ye gelecek ve, intellilink bilgi ekranından telefonunuzdaki uygulamaları kontrol edebileceksiniz. Internette yaptığım araştırmalarda bazı firmaların intellilink ile uyumlu navigasyon yazılımları sattığını gordum. Hala araştırıyorum: detaylı bilgi bulunca sizlerle paylaşacagım. Onemli olan soru şu, R700 güncellemesinde APPS iconu bulunacak mı? Eger bulunmaz ise hangi uygulamayı nasıl kontrol edecegiz? Neden araçları satarken Ipad veya telefonunuzdaki bütün uygulamaları R700''e taşıyabiliyorsunuz şeklinde bilgi veriyorsunuz insanlara! Bir diğer soru da şu: Aceba Gelen uygulama ile telefonumuzun navi özelliğini Bilgi ekranı ile senkrnoize yonetebilecek miyiz? İç konsolde yonlendirme okları çıkacak mı? Eger cevap hayırsa çok ciddi bir hayal kırıklığına ugrayacagım.

Yeni insignia alacak arkadaşlara kesinlikle şu tavsiyede bulunmak isterim. KESİNLİKLE 3-5 ay beklemeye deger. Kesinlikle durumunuz varsa 7*8 binin hesabını yapmayın. ozellikle ORJİNAL NAVİ, Gorus sistemi, Adaptive crouse control, flex ozelliklerini eklettirin. oyle bir pişmanım ki anlatamam. Neden? Cunku bu araç bekledigimden çok daha fazlasını sundu. Belki seneye satar, siparişe girerim. Çünkü bu araç gerçekten Opel Astra J'den sonra çok farklıymış

4- Ozellikle ingilizce veya almanca bilenler için sesli yonlendirme sistemi harika. Hiç tuşlarla haşirneşir olmadan sesli komut mukemmel bir şekilde işliyor, istediginiz kişiyi arıyor, istediginiz radyo frekansini açıyor. harika bir sistem.

5- Intellilink opensource yazılım kullanıyor. bu sanırım, kullanıcıların Intellilink sistemini daha fazla kişiselleştirebileceklerine, yeni yazılım katkıları ve paylaşımları ile yeni ozellikler ekleyebilecekleri hakkında bilgi veriyor.

6- Aracın sses sistemi boose olmamasına ragmen inanılmaz harika. Ayrıca Telefonumdaki media ses kalitesi de çok yuksek. Cyristal Clear Diyebilirim.

Çok yogunum, hepimizin iş temposu başından aşkın, musait oldukça araştırıyorum ve edindigim bilgileri sizlerle ilgili başlıklarda paylaşacagım.
    2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Ynt: R 700 Intellilink, Guncellemesi ve İlk izlenimler( Katkı yapalım lutfen!)

Merhaba, bizim sitemiz aslında çok aktif bir site hemde uzun süredir fakat sizin öğrenmek istediğiniz konu yeni makyajlı insignia da kullanılan multimedya sistemi şu an sitenin aktif müdavimlerinin %99 unda bulunan eski kasa insignia larda bulunmamasından dolayı size pek bir katkı yapamıyoruz , dolayısıyla bu konuda siz öncü olmalısın biz sizden tecrübe yorum ve paylaşımlarınızı bekliyoruz. Zamanla artacak olan yeni insignia kullanıcılarının aramıza katılmalarıyla sizin paylaşımlarınızdan hem yararlanıp hemde ekleme yapacaklardır, şimdiden teşekkürler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Tabi ki. Bilgi edindikçe paylaşırım. Yurtdışındaki sitelerde de çok fazla bilgi yok. Gelen ilk bilgi. Mevcut güncelleme 2015 içinde aktif olacak.

Yorum

Arkadaşlar İntellilink r700 ile ilgili bir sorunum var. aracımda genelde usb'den müzik dinliyorum. ancak albüm ve şarkı listesine usb'de daha önce bulunan şarkılar görünmekte. bu nedenle şarkı geçişlerinde sürekli donmalar olmakta. bu sorunu nasıl çözerim?

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
          Arkadaşlar İntellilink r700 ile ilgili bir sorunum var. aracımda genelde usb'den müzik dinliyorum. ancak albüm ve şarkı listesine usb'de daha önce bulunan şarkılar görünmekte. bu nedenle şarkı geçişlerinde sürekli donmalar olmakta. bu sorunu nasıl çözerim?
          Sanırım sorun Sizin flashdisk le alakalı.. Başka bir flashdisk kullandınız mı yada sizdekini biçimlendirip tekrar yükleyin müzikleri öyle deneyin

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Benim iki flastaki yuzlerce parcaadan sadece ikisini caliyor

Yorum

müzikten beklenti herkesin farklıdır bana boss bile yetersiz gelmişti insigniada...
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                Sanırım sorun Sizin flashdisk le alakalı.. Başka bir flashdisk kullandınız mı yada sizdekini biçimlendirip tekrar yükleyin müzikleri öyle deneyin
                USB belleği formatladım, sorun çözüldü, teşekkürler!

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Arkadaslar dort gözle navi guncellemesini veye intellilink ın ozelliklerini devre disi birakmayacak bir navi bekliyorum. Bu sene cep tel guvenlik perisan olduk uzun tatilde.. ahh be acele ettik girmedik siparise beklemedik uc ay simdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                    USB belleği formatladım, sorun çözüldü, teşekkürler!
                    Sorunun çözülmesine sevindim

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: türk_187
                      Arkadaslar dort gözle navi guncellemesini veye intellilink ın ozelliklerini devre disi birakmayacak bir navi bekliyorum. Bu sene cep tel guvenlik perisan olduk uzun tatilde.. ahh be acele ettik girmedik siparise beklemedik uc ay simdi..
                      aynen kardeş bekliyoruz sabırla.

2014 INSINGNIA 1.6 SIDI AT 170 bg TURBO Sedefli Mahagony Kahve COSMO + STİL PAKET

Yorum

Arkadaşlar yeni intellink güncellemelerin yapıldıgından bahsediliyor yaprıran varsa guncelleme bilgi paylaşabilirmi?

Yorum

Merhaba Myopel de servis aksiyonunuz var bildirimi çıktı servisi aradım henüz yok dendi bana.Bende opele mail attım döndüler bilgilerimi aldılar ve sonra bana evet doğru ama merkezden bilgi verilmiş fakat bayiler sizi arayacaklar ve intellinke güncelleme yapacaklar bu global bir aksiyon duyurusu yerel olarak bayiyi bekleyin dediler. Bu intellink dvd fln lafı etti ama o da tam bilmiyormuş hatalar düzeltilmesi ve v.s haftaya sizi ararlar dediler servisden. Bende giderim servise o zaman bilgilendirilirsem ki onlarda bilmiyor genelde yada inceleyip farkı bulabilirsem yazarım buraya. selamlar

2014 INSINGNIA 1.6 SIDI AT 170 bg TURBO Sedefli Mahagony Kahve COSMO + STİL PAKET

Yorum

Ben de Myopel'de servis aksiyonunu gördüm ama servis onayı olmadığı için içeriği göremiyordum. Forumları takip ettiğim için yazılım olduğunu da biliyordum. Gittim servise durumu sordum. Şasi numarası üzerinden baktılar ve yeni yazılımı doğruladılar. Ancak servislere yazılım gelmediği için yükleyemediler, bizden haber bekleyin dediler. En azından Myopel onayını açtırarak döndüm.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Benim araca motor yazılımı güncellemesi gelmişti, intellilink güncellemesi için sonra uğrayacağım. Yapılan yazılım güncellemesi için ateşleme sistemiyle alakalı dediler. Yakıt tüketimi düştü, genel ortalama yarım litre fark etti.

Yorum

İşleniyor...
                              X