Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4T Hoparlör Tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4T Hoparlör Tavsiyesi

Merhaba
    1.4T stil paket aracım var ancak arka camın orda hoparlör yerleri olmasına rağmen koymamışlar ses yeterli olmasına rağmen daha iyi bi sistem istediğim için hoparlör taktırmak istiyorum sizce oraya sırıtmayacak bi biçimde nasıl bir hoparlör taktırmalıyım örneğin orjinal de olduğu gibi infinity vs taktırabiliyomuyuz aracım bej hoparlörleride aynı şekilde olmasını istiyorum da infinityin hoparlörleri görünüş olarak hoşuma gitmişti tam uyumlu olduğu için onları veya başka bi markayı sonradan taktırabiliyomuyuz..
    İNSİGNİA'sız

Ynt: 1.4T Hoparlör Tavsiyesi

Merhabalar, fabrikasyon infinity ses sistemi için ön hazırlık gibi birşey o arka pandizottaki delikler. Sonradan yaparken genellikle oraya oval hopalör takıyorlar. Fakat arka koltuktaki yolcular için o hoparlör gürültü gibi oluyor kafa şişiriyor. Onun yerine daha kaliteli bir ses için subwoofer ekleyebilirsiniz. 4 kapıda ki hoparlörleri daha kaliteli ses veren komponentler ile değiştirip, anfi ile besleyebilirsiniz.

Edit: Eğer oval taktırırsanız, o hoşunuza giden infinity kapaklarından alabilirsiniz servisten.

Yorum

Oradaki boşluklar infinty ses sistemi opsiyonunu tercih eden araçlar için, bu opsiyon olmayan araçların orası boş kalmaktadır, yani piyasadaki insigniaların yüzde 80-90 ı bu şekilde, ben ses sistemi yaptırırken oralarada oval hopörlör taktırmıştım, gayette güzel olmuştu, üzerindeki plastik parçayı söktürüp, yeniden mdf yaptırmıştım, orjinal gibi olmuştu...

Yorum

İlginiz için teşekkür ederim en mantıklısı normal bi hoparlör taktırıp infinity kapakları takmak sanırım bi sorum daha olacak ben söktürmüşken sağlam bi amfi de taktırmayı düşünüyorum bu arada mevcut olan hoparlörlerin amfiyi kaldırma durumu nedir acaba..
        İNSİGNİA'sız

Yorum

İşleniyor...
        X