Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NECVOX PLATİNUM DVN-P 1035

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• NECVOX PLATİNUM DVN-P 1035

Necvoxun yeni platinum serilerini çok beğendim astra j ye takılanların bi kaç videosunu izledim bide canlı görmek gerek tabi ama cidden kaliteli duruo ancak bu ürünün insignia için olanını tek bi sitede bulabildim ondada stok yok acaba bu ürün hakkında bilgisi olan varmı Türkiye'de satan varmı varsa fiyat nedir vs Esse grup un kendi sitesinde bile bulamadım..
    bahsettiğim ürün bu sitede http://www.otoelektronik.net/turkish...-urun1995.html

İNSİGNİA'sız

Ynt: NECVOX PLATİNUM DVN-P 1035

Çağrı esse grup a ilet bu konuyu kardesim.. Yeni insignia larda intellink olduğu için mi acaba platinum serisi insignia için yokk...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Arkadaşlar merhaba,

ben cosmo aracıma taktırdım. Daha iki gun oldu aracımı alalı. Alışmaya çalışıyorum. Ancak gunduz ışık ekranda aşırı yansıdığı için goruntu kalitesi zayıf. Tarık bey çok metetti( opel odak) muhakkak ayarları tekrar bakılmalı şeklinde bilgi verdi yardımcı olacak. Uygulama sonrasında ben sizi de daha detaylı bilgilendiririm. Astra J'deki cyclona gore geri gorus kamerası karanlıkta çok zayıf. geri vites ışığı yanınca ekranda bir sis bulutu gibi goruntu var. Cyclone camera çok başarılıydı. Ayrıca radyo'sunu begenmedim. Radyo dugmelerinin altından yanan ışık araçla uyumlu degil. Gece çok goz alıyor...
      2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

Merhaba taktırdığınız ürünün necvox un platinum serisi olduğuna eminmisiniz bi kaç fotoğraf paylaşmanız mümkünmüdür
        İNSİGNİA'sız

Yorum

İş sonunda kısmetse paylaşırım. Ancak aracı servise bırakma durumum sözkonusu.

Yorum

Genelde bu sonradan takılan ekranların çoğu gündüz çok parlar, birşey izlemek eziyettir, ama kayınbirader astra j'ye geçen ay dvd-ekran taktırdı açıkçası kalitesini görünce çok şaşırdım, bayağı parlak bir ekranı var. aldığı yer kapasitif ekran, iphone ekranı benzeridir falan demiş. Kayınbirader uyanınca markasını sorarım birazdan
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: türk_187
              İş sonunda kısmetse paylaşırım. Ancak aracı servise bırakma durumum sözkonusu.
              Zahmet olmazsa çok iyi olur çünkü ben platinum serisinin insignia için olanını bulamadım o yüzden merak ettim necvoxun 3 4 tane serisi var sanırım

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Genelde bu sonradan takılan ekranların çoğu gündüz çok parlar, birşey izlemek eziyettir, ama kayınbirader astra j'ye geçen ay dvd-ekran taktırdı açıkçası kalitesini görünce çok şaşırdım, bayağı parlak bir ekranı var. aldığı yer kapasitif ekran, iphone ekranı benzeridir falan demiş. Kayınbirader uyanınca markasını sorarım birazdan
              açıkcası çok iyi olur bide fiyat filanda sorabilirseniz karşılaştırma yapmış oluruz
              İNSİGNİA'sız

Yorum

üzerinde yazan markası yokmuş, 1.300 tl'ye almış, numarası:0 535 702 19 19, firmanın adını bir türlü hatırlayamıyor.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Arkadaslar bir turlu isten firsat bulamadım. Bir de arac stop sonrasi necvox kapaniyor. O yuzden kurcalayamadim da. Hafta sonunkismetse resimlere bakarim. Ekran isigi da sanirim bizim gunduz ledlerle ilgili bir ayardan kisik geliyor. Dedigim gibi daha araca binip kurcalayamadim. Ancak gece goruntusu tam istedigim gibi oldu ayar degisikliginden sonra. Umarim gunduz goruntu de net olur. Necvox bolge sorumlusu arkadas ta saggolsun ilgilendi ama yogunluktan bulusamadik.. haa bir daha insignia alsam 3 ay beklerim orjinalini alirim. Cunku sport modda kokpitteki ekranda da guzel navogasyon yonlendirmeleri oluyormus.ayrica aktif cruise control muhakkak eklettirirdim. Arac on numara bes yildiz... iyi ki mercedes c180 almamisim.

Yorum

İşleniyor...
                  X