beyler benim 2011 model insigniam var.ancak aracımda navigasyon veya ortadaki ekran yok ve bunu taktırmak istiyorum.internette birçok satılık buldum ama onları nasıl takabilirim ya da opel servisinde bana sonradan bi navigasyon sistemi takabilirler mi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
acil yardım
Collapse
X
-
Ynt: acil yardım
Orjinal yazı sahibi: halukziya.tercan.75opel servisinde bana sonradan bi navigasyon sistemi takabilirler mi ?
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omfayaOrjinal yazı sahibi: halukziya.tercan.75opel servisinde bana sonradan bi navigasyon sistemi takabilirler mi ?34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Biraz gereksiz bir yüklenme olmuş kardeşe, sadece tanışma bölümünde yeni bi konu açıp kendinizi tanıtmanızı istemek kafi olurmuş, kimse dalga geçmez, geçmeyede hakkı yok, burası diğer forumlara göre en düzeyli, seviyeli bi forum, herkes küçüğünü, büyüğünü bilir...
Kardeş kendine tanışma başlığı altında, yeni bir tanışma konusu aç, kendini tanıt, ondan sonra istediğini sor...
Yorum
Yorum