Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navimaster Kullacıları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Navimaster Kullacıları

Değerli Üyeler,

Aracında bu cihazı kullanan var mı? Bu hafta taktırmayı düşünüyorum. Kullananlar artı ve eksileriyle kısaca değerlendirebilir mi? Teşekkürler.
    Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance Siyah, Sunroof Paket, 18' Jant

Ynt: Navimaster Kullacıları

bende var fakat navisini kullanmak nasip olmadı henüz. diğer fonksiyonları rahat kullanılıyor. problem yok.
    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

2012'den beri kullanıyorum. İlk aylarda biraz sıkıntı vardı hafıza kartını tanımama gibi, önce Pendik Atm'de yuvasını degiştirdiler kartın, sorun çözülmeyince bir kaç ay sonra Kadıköy'deki yerlerine gittim. Çok ilgilendiler sağolsunlar ve yenisiyle değiştirdiler. O günden beri bir problem yaşamıyorum, memnunum. Bazen navigasyondayken geri görüş kamerası devreye girmiyor ama sık olan bir durum değil. Zaten çok sık navigasyon kullanmıyorum.

Yorum

BENİMDE KADIKÖYDEKİ YERLERİNE UĞRAMAM LAZIM. HEDEFİ BELİRLEDİKTEN SONRA ARAÇ HAREKET EDİNCE GÖSTERGE HAREKET ETMİYOR :s YADA BİRŞEYLERİ YANLIŞ YAPIYORUM :d
        Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bende Pendik ATM'de taktırdım. Şimdilik memnunum sadece Bleutoot'ta sıkıntı yaşadım. Onun harici güzel cihaz.
          Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance Siyah, Sunroof Paket, 18' Jant

Yorum

İşleniyor...
          X