Cosmolarda ki intellink 700'e apps kurulumu için software güncellemesi gelicek deniyordu bu aralar. Bilgi sahibi olan varmı son durum hakkında.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
intellink r700
Collapse
X
-
Ynt: intellink r700
Kendi sorumu kendim cevaplıyım. INTELLINK 700 ile ilgili bir güncelleme var. bugün bütün gün servisteydim. İlk denememiz başarısız sonuçlandı. Güncellemeyi attık ama kabul etmedi. Eski versiyona döndü. Biraz uğraştırıcak ama olucak sanırım. Burdan haber veririm. Aynı zamanda 2014 lerdeki lastik basıç sensörü probleminide çözmeye çalışıyoruz.
INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
tmr
Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar
-
Haklısın araç çok yeni olduğu için servisteki ustalarda tecrübe sahibi değil en azından Ankaradakiler... Benim aracı feda ediyoruz. Deneme yanılma yoluyla bakalım.INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
tmr
Yorum
-
Merhaba, Ben de yeni aracımda hata yapıp navigasyon beklemeyenlerdenim. Intellink R700 yerine bir marka navigasyon sistemi takdırdım. Yarın kısmetse yeniden intellinki taktıracagım. Ancak intellinkin uygulamalarıyla ilgili bu konuyla ilgili ülkemizde maalesef çok detaylı bilgi verebilecek bir forum vs. bulamadım. bilgi edindikçe sizlerle aylaşacagım.2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.
Yorum
-
Arkadaşlar bu forum mu aktif degil yoksa ben mi bazı şeyleri yanlış yapıyorum? Intellilink sistemi ile ilgili detaylı bilgi edinemiyorum. Sorduğumuz sorulara da lutfen bir cevap alamıyoruz. Neyse ben kısaca intellilink ile ilgili edindigim simdiki bilgileri aktarmak istiyorum.
1- Bu sistem tahmin ettigimden çok daha fazlasını veriyor ve verme potansiyeli var.
2- Ozellikle aracın bilgi ekranı ve 8 inçlik sistem ekranı mükemmel senkronize oluyor.
3- çeşitli güncellemeler Opel Türkiye'den edindigim bilgilere istinaden, 2015 yılı içinde Türkiye'ye gelecek ve, intellilink bilgi ekranından telefonunuzdaki uygulamaları kontrol edebileceksiniz. Internette yaptığım araştırmalarda bazı firmaların intellilink ile uyumlu navigasyon yazılımları sattığını gordum. Hala araştırıyorum: detaylı bilgi bulunca sizlerle paylaşacagım. Onemli olan soru şu, R700 güncellemesinde APPS iconu bulunacak mı? Eger bulunmaz ise hangi uygulamayı nasıl kontrol edecegiz? Neden araçları satarken Ipad veya telefonunuzdaki bütün uygulamaları R700''e taşıyabiliyorsunuz şeklinde bilgi veriyorsunuz insanlara! Bir diğer soru da şu: Aceba Gelen uygulama ile telefonumuzun navi özelliğini Bilgi ekranı ile senkrnoize yonetebilecek miyiz? İç konsolde yonlendirme okları çıkacak mı? Eger cevap hayırsa çok ciddi bir hayal kırıklığına ugrayacagım.
Yeni insignia alacak arkadaşlara kesinlikle şu tavsiyede bulunmak isterim. KESİNLİKLE 3-5 ay beklemeye deger. Kesinlikle durumunuz varsa 7*8 binin hesabını yapmayın. ozellikle ORJİNAL NAVİ, Gorus sistemi, Adaptive crouse control, flex ozelliklerini eklettirin. oyle bir pişmanım ki anlatamam. Neden? Cunku bu araç bekledigimden çok daha fazlasını sundu. Belki seneye satar, siparişe girerim. Çünkü bu araç gerçekten Opel Astra J'den sonra çok farklıymış
4- Ozellikle ingilizce veya almanca bilenler için sesli yonlendirme sistemi harika. Hiç tuşlarla haşirneşir olmadan sesli komut mukemmel bir şekilde işliyor, istediginiz kişiyi arıyor, istediginiz radyo frekansini açıyor. harika bir sistem.
5- Intellilink opensource yazılım kullanıyor. bu sanırım, kullanıcıların Intellilink sistemini daha fazla kişiselleştirebileceklerine, yeni yazılım katkıları ve paylaşımları ile yeni ozellikler ekleyebilecekleri hakkında bilgi veriyor.
6- Aracın sses sistemi boose olmamasına ragmen inanılmaz harika. Ayrıca Telefonumdaki media ses kalitesi de çok yuksek. Cyristal Clear Diyebilirim.
Çok yogunum, hepimizin iş temposu başından aşkın, musait oldukça araştırıyorum ve edindigim bilgileri sizlerle ilgili başlıklarda paylaşacagım.
2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.
Yorum
-
Selamlar özel mesajınızı geç farkettim bu aralar çok aktif olamıyorum forumda kusura bakmayın. Forumda bu konuda cevap bulamamanızın nedeni de çoğu kullanıcının 2014 öncesi insignia kullanması dolayısıyla yeni gelen makyajlı kasa donanımı hakkında tecrübelerinin az oluşu.
Şöyle bilgi veriyim. 2015 de gelecek update le apple ve android cihazlar uyumlu programlarını intellink 700 arayüzü ile paylaşabilecek. Update geldiğinde APPS ikonu intelllink 700 ana ekranında gözükecek. Eğer iphone varsa usb kablo yardımıyla android herhangi bir telefonunuz varsa bluetooth aracılığıyla uyumlu programlarınızı paylaşabileceksiniz.
Uyumlu programlar şu an için (gm yazılım geliştiriciler zamanla arttıracak):
Tune in : internet radyosu
Stitcher: internet radyosu
BringGo: navigasyon programıINSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
tmr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: forevermykSelamlar özel mesajınızı geç farkettim bu aralar çok aktif olamıyorum forumda kusura bakmayın. Forumda bu konuda cevap bulamamanızın nedeni de çoğu kullanıcının 2014 öncesi insignia kullanması dolayısıyla yeni gelen makyajlı kasa donanımı hakkında tecrübelerinin az oluşu.
Şöyle bilgi veriyim. 2015 de gelecek update le apple ve android cihazlar uyumlu programlarını intellink 700 arayüzü ile paylaşabilecek. Update geldiğinde APPS ikonu intelllink 700 ana ekranında gözükecek. Eğer iphone varsa usb kablo yardımıyla android herhangi bir telefonunuz varsa bluetooth aracılığıyla uyumlu programlarınızı paylaşabileceksiniz.
Uyumlu programlar şu an için (gm yazılım geliştiriciler zamanla arttıracak):
Tune in : internet radyosu
Stitcher: internet radyosu
BringGo: navigasyon programı
2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.
Yorum
-
Valla arabada navigasyonla geri gorus kamerasi yok demeye utaniyorum. Odak dinamikten ricam egzoz bodykitten once bu r700e uyumlu navigasyon ve geri gorus kamerasi icin opel merkezle iletisime gecmesi ve bizi bilgilendirmesi. Sonucta insanlar az para vermiyor bu araclara 36000e aldigim clioda bile var bunlar.Yeni insignia 1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.
Yorum
-
Vallaha bir o kadar da benden. Rezil oldum. Dünyanın parasini ver kamera yok. Navigasyon yok. 3 ay beklememek için perişan oldum. Adamların niyeti necvox satmak olduğu için ilgilenmezler çetrefilli işlerle. Ben ümidim kestim. Odak Dynamics daha bugün sordum2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.
Yorum
-
CarPlay is a smarter, safer way to use an iPhone in the car. CarPlay takes the things you want to do with your iPhone while driving and puts them right on your car’s built-in display.
Once an iPhone is connected to the in car infotainment system using USB, CarPlay will appear using the software built into NGI 2.5
All apps are hosted and run on the smartphone and end users can use the steering wheel controls, dashboard buttons and touch screens of their car's infotainment system to control them
Available with iPhone 5, 6, iOS 8+ and in conjunction with Touch R700 IntelliLink and Navi 900 IntelliLink
https://www.vauxhallfleet.co.uk/hist...nt/doc-id/1553
Beyler sanırım anladığım kadarıyla yeni gelen 1.6 cdti İnsignia larda carplay fonksiyonu olacak doğru mu anladım ?
Ve onstar sanırım ücretli olacak
http://opel-hassfurt.de/opel-holt-ap...-ins-fahrzeug/
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum