Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navitech NX-253Y Multimedya Sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Navitech NX-253Y Multimedya Sistemi

Kimseden cevap gelmeyince ben anlatayım bari

cihazı satın aldım ve bu gün teslim ettiler. kurulumunu yarın Navitech yetkili servisinde yaptıracağım. kutuyu açtım cihaz ve malzemeler gayet kaliteli duyuyor. kutu içinden harici tv kartı, tv anteni ve geri görüş kamerası çıktı. içindeki harita kartını Naviextras Toolbox uygulaması ile güncelleyebiliyorsunuz.
    Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 2012

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abdullah47
      Kimseden cevap gelmeyince ben anlatayım bari

cihazı satın aldım ve bu gün teslim ettiler. kurulumunu yarın Navitech yetkili servisinde yaptıracağım. kutuyu açtım cihaz ve malzemeler gayet kaliteli duyuyor. kutu içinden harici tv kartı, tv anteni ve geri görüş kamerası çıktı. içindeki harita kartını Naviextras Toolbox uygulaması ile güncelleyebiliyorsunuz.
      Abdullah Bey cihazdan memnun musunuz?İçinden çıkan geri görüş kamerası hangi tip acaba standart mı plaka lamba yuvasına takılanlardan mı?Orjinal aux ve usb girişleri çalıştı mı?
      1.4 T EDITION ELEGANCE

Yorum

Merhaba, cihazdan genel olarak memnunum hiç bir eksikliğini hissetmedim. Orjinal aux ve usb girişleri sorunsuz çalışıyor. geri görüş kamerası plakanın lamba yuvasına takılanlardan ve görüntüsü gündüz çok net, gece çok az ışıkta bile iyi görüş sağlıyor.

Yorum

Arkadaşlar tekrar merhaba.Söz konusu cihazı aracıma taktırdım.Kendi izlenimlerimi paylaşmak istiyorum:
          -Cihaz dışarıdan şık ve kaliteli görünüyor
          -Kutudan kolçak altı USB için gerekli olan kablo çıkmadı
          -Geri görüş kamerası Insignia plakalığına uygun yapılmış, hiçbir yeri delmeden takılabiliyor.Görüntü ortalamanın altında.
          -Genel olarak menü ve uygulama arayüzü; grafikler kötü, vasat altı
          -Uygulama geçişleri yavaş, tepkiler yavaş, üst üste işlem yapmak mümkün değil.Çok sıkıştırmasanız dahi günde birkaç defa donuyor.2 günlük kullanım sırasında 4 defa RESET yapmam gerekti
          -16GB; USB 3.0 Flash Belleği 1/3 dolu olarak cihaza taktım.Her seferinde 10-15 saniyeden önce içinde ne olduğunu göremedim
          -Bazı video dosyalarını yayınlarken ortasında birden durup "Desteklenmeyen dosya biçimi" diye kapatıyor
          -Ekran görüntüsü vasat altı
          -Zaten hareket halinde TV ya da VIDEO izlemenize müsaade etmiyor.Güvenlik açısından.Ama ben cihazı ailemin yolda izleyebilmesi için almıştım.Bu şekilde boşa gitmiş oldu.
          -Navigasyonu her açmada sürüş güvenliği onaylaması istiyor.
          -Araç kırmızı ışıkta durduğu halde bazen navigasyon kafasına göre yola devam ediyor.Çekim gücü birden düşüyor ve cihaz donup kalıyor.Kontak kapa-aç hiçbir şekilde düzelmiyor.Sadece RESET...
          - 8,10 kere saati ayarladığım halde ya geri kalıyor ya ileri gidiyor
          -Araç ayarlarının hepsini desteklemiyor.Örneğin konfor, çarpışma, hava kalitesi, hızlanmaya bağlı ses yükseltme v.s ayarlarını ben göremedim
          -Direksiyon kumandasını destekliyor fakat üst üste şarkı ya da menü değişirseniz donuyor.Sesi yükseltmek ya da alçaltmak için basılı tutsanızda kendi durup durup devam ediyor
          -TV, şehir merkezinde, TV vericilerinin karşısında dahi bir iki kanalı zorla çekiyor ki antenler (TV ve GPS) ön camın üstünde ve yanında
          -Durduk yerde klima ayarları menüsünü açıp kapatıyor
          -Bu sabah dikkatimi çeken şey de şu oldu; aracın yol bilgisayarı İngilizce olmuş.
          Sonuç olarak kapalıyken şık ve güzel(!).Fakat benim canımı sıktığını söyleyebilirim.Ciddi ciddi söktürmeyi düşünüyorum.Bana gelen cihazda teknik bir sorun olup olmadığına emin olduktan sonra düşüneceğim artık.Tavsiyem aracın orjinalini bozmamanız yönünde.
          1.4 T EDITION ELEGANCE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignian
            Arkadaşlar tekrar merhaba.Söz konusu cihazı aracıma taktırdım.Kendi izlenimlerimi paylaşmak istiyorum:
            -Cihaz dışarıdan şık ve kaliteli görünüyor
            -Kutudan kolçak altı USB için gerekli olan kablo çıkmadı
            -Geri görüş kamerası Insignia plakalığına uygun yapılmış, hiçbir yeri delmeden takılabiliyor.Görüntü ortalamanın altında.
            -Genel olarak menü ve uygulama arayüzü; grafikler kötü, vasat altı
            -Uygulama geçişleri yavaş, tepkiler yavaş, üst üste işlem yapmak mümkün değil.Çok sıkıştırmasanız dahi günde birkaç defa donuyor.2 günlük kullanım sırasında 4 defa RESET yapmam gerekti
            -16GB; USB 3.0 Flash Belleği 1/3 dolu olarak cihaza taktım.Her seferinde 10-15 saniyeden önce içinde ne olduğunu göremedim
            -Bazı video dosyalarını yayınlarken ortasında birden durup "Desteklenmeyen dosya biçimi" diye kapatıyor
            -Ekran görüntüsü vasat altı
            -Zaten hareket halinde TV ya da VIDEO izlemenize müsaade etmiyor.Güvenlik açısından.Ama ben cihazı ailemin yolda izleyebilmesi için almıştım.Bu şekilde boşa gitmiş oldu.
            -Navigasyonu her açmada sürüş güvenliği onaylaması istiyor.
            -Araç kırmızı ışıkta durduğu halde bazen navigasyon kafasına göre yola devam ediyor.Çekim gücü birden düşüyor ve cihaz donup kalıyor.Kontak kapa-aç hiçbir şekilde düzelmiyor.Sadece RESET...
            - 8,10 kere saati ayarladığım halde ya geri kalıyor ya ileri gidiyor
            -Araç ayarlarının hepsini desteklemiyor.Örneğin konfor, çarpışma, hava kalitesi, hızlanmaya bağlı ses yükseltme v.s ayarlarını ben göremedim
            -Direksiyon kumandasını destekliyor fakat üst üste şarkı ya da menü değişirseniz donuyor.Sesi yükseltmek ya da alçaltmak için basılı tutsanızda kendi durup durup devam ediyor
            -TV, şehir merkezinde, TV vericilerinin karşısında dahi bir iki kanalı zorla çekiyor ki antenler (TV ve GPS) ön camın üstünde ve yanında
            -Durduk yerde klima ayarları menüsünü açıp kapatıyor
            -Bu sabah dikkatimi çeken şey de şu oldu; aracın yol bilgisayarı İngilizce olmuş.
            Sonuç olarak kapalıyken şık ve güzel(!).Fakat benim canımı sıktığını söyleyebilirim.Ciddi ciddi söktürmeyi düşünüyorum.Bana gelen cihazda teknik bir sorun olup olmadığına emin olduktan sonra düşüneceğim artık.Tavsiyem aracın orjinalini bozmamanız yönünde.
            bu anlattığınız sorunların neredeyse hiç biri ile ben karşılaşmadım.

ekran görüntüsünü ayarlayabiliyorsunuz. seyir halinde tv. ve video izeyebiliyorsunuz bunun için video kısmında bir seçenek var. tv çekim kalitesi bende şehir içinde normal ana yola girdiğimde çok net. kolçak altına usb uzatma kablosu çıkmıyor montajı yapan usta kendi taktı 3 tl lik bir kablo. saat için de sanırım radyo saati sizde açık. radyo saati açık olunca her istasyonun vericiye ilettiği saat farklı olduğu için değişiyor. bu arada flash belleği fat32 olarak biçimlendirdiğinizde daha hızlı işlem yapıyor.

yaşadığınız bu sorunlardan ötürü gerçekten üzüldüm. montajı yaptırdığınız yere ve Navitech servisine telefon ile bu sorunları ilettiniz mi?
            dilerseniz bana özelden telefon numaranızı yazın bir kullanıcı olarak size yardımcı olmaya çalışayım.

Yorum

selamlar,
              2 üç ay oldu, bende bu cihazı arabama monte ettim. sorunum sadece geri görüş kamerasını aktif edememekti. menüleri karıştırınca o da düzeldi. arkadaşımızın sorunlarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm. daha şu ana kadar reset bu tonuna bastığım yok. tv bendede sıkıntılı pek net çekmiyor. ama bunu dert et miyorum. tv yi söküp atmayı bile düşünüyorum. artık bence gereksiz. şöyle bir sorun yaşadım. sizlerle de paylaşayım. youtobe dan indirmiş olduğum video ları, bir türlü usb den dinleyemedim. yüksek kaliteli flash dick aldım. yine de video larda kesilmeler oluyordu. video formatlarıyla çok oynadım. anladım ki, flash disk veri akışı çok ta iyi değil. çözümü şöyle buldum. video ları DVD disc e kaydedip dinlemeye çalıştım. ve sonunda başardım. tavsiyem. görüntülü formatlarınızı DVD üzerinden seyredin. çok keyif alacaksınız. usb den sadece mp3 dinliyorum. yalnız benim de radyom net almıyor. acaba bizim shark anten yetersiz mi?

teşekkkürler
              Erol
              2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: erol memisoglu
                selamlar,
                2 üç ay oldu, bende bu cihazı arabama monte ettim. sorunum sadece geri görüş kamerasını aktif edememekti. menüleri karıştırınca o da düzeldi. arkadaşımızın sorunlarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm. daha şu ana kadar reset bu tonuna bastığım yok. tv bendede sıkıntılı pek net çekmiyor. ama bunu dert et miyorum. tv yi söküp atmayı bile düşünüyorum. artık bence gereksiz. şöyle bir sorun yaşadım. sizlerle de paylaşayım. youtobe dan indirmiş olduğum video ları, bir türlü usb den dinleyemedim. yüksek kaliteli flash dick aldım. yine de video larda kesilmeler oluyordu. video formatlarıyla çok oynadım. anladım ki, flash disk veri akışı çok ta iyi değil. çözümü şöyle buldum. video ları DVD disc e kaydedip dinlemeye çalıştım. ve sonunda başardım. tavsiyem. görüntülü formatlarınızı DVD üzerinden seyredin. çok keyif alacaksınız. usb den sadece mp3 dinliyorum. yalnız benim de radyom net almıyor. acaba bizim shark anten yetersiz mi?

teşekkkürler
                Erol
                Size tavsiyem TV antenini aracın ön camına güneşliğin hemen altına yan şekilde ve ya yine aracın ön camına sol direk kısmına dikey yapıştırın. benim montajı yapan usta Tv antenini vitesin alt kısmına döşeme altına gizlemişti iyi çekmiyordu. aracı yine götürdüm ve anteni dediğim yere monte ettirdim şu an gayet iyi çekiyor bende. tabi bölgeden bölgeye değişiyor. radyo çekim konusunda ise kesinlikle benim aracın orijinal teybi ile alamadığım istasyonları çok net çekiyor.

sonuç olarak sanırım bu tür uygulamalardan en iyi verimi alabilmek için iyi bir ustaya montaj gerekiyor.

Yorum

bende iki insignia vardı. ilkini 3, 5 ay oldu satalı. ustalar ile alakalı kötü bir anım oldu. hepsi için aynı şeyi söylemiyorum. ilk aracımda cylone taktırdık serviste. aracın hafta da bir aküsü bitiyor. bir türlü anlayamadım. 3 aracım olduğu için onu kullanma ya fırsat olmuyordu. kapalı otoparkta duruyordu. tv anten voltajını direk almışlar. dikkatimi de çekti. anten üstünde bulunan ufak led sürekli yanıyor. kontakları kapatsak bile. dikkatimi çekmesine rağmen bu model herhalde böyledir, diyerekten dokunmadım. akünün sürekli bitmesi sonucu, gidip daha büyük bir akü aldım. hatta akü kapağı kapanmadı. o nedenle akü üst kapağı hala evde. neyse sonrasında, başka bir servisi aradım, anten led lambasının yanması normal mi diye onlarda hayır dediler. gidip düzelttirdim. sonrasında bütün işlerimi mümkün olduğu kadar kendim yapıyorum. ben elektrik elektronik mezunuyum. elimizden de geliyor bu tip şekler. kendim söküp kendim takıyorum. bir hobi gibi, şimdiki arabada yapmadığım şek kalmadı. çokta keyf alıyorum..
                  Tv antenini ön camın sağ üst köşeye yatay bir şekilde monte ettim. anten direk dışarıyı görüyor. ama yine de çekmiyor. aslında sinyallerin güçlü olduğu bir yerde hiç denemedim. ben Tuzla da oturuyorum. Karasal yayınlar bizde çık düşük. Bu bir neden olabilir.

Radyo da aynı, bir şüphem var radyo bağlantısı ile alakalı. anten soketi belki tam oturmamış olabilir. ona tekrar bakacağım.

paylaşımınız için teşekkürler.
                  Erol

Yorum

Birkaç gün kullanıp daha detaylı görmek istedim ama sorunlar devam ediyor.Bu hafta söktürüp gönderirim sanıyorum.Bu üründen almak için bekleyen arkadaşlarım vardı inanın hepsi vaz geçti.
                    1.4 T EDITION ELEGANCE

Yorum

Elektronik bazan şans işi oluyor. Memnun kalmadıysanız derhal gönderin. paranıza yazık olmasın. benimkinde sıkıntı yok. Olsa hemen yollardım.

Yorum

İşleniyor...
                      X