Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Navitech NX-253Y Multimedya Sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Navitech NX-253Y Multimedya Sistemi

Arkadaşlar, aracında bu cihazı kullanan var mı?

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=73&pid=661

http://www.n11.com/navitech-nx-253y-...-fit-P18619208
    Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance Siyah, Sunroof Paket, 18' Jant

Ynt: Navitech NX-253Y Multimedya Sistemi

Uzun süre araştırdım bu ürünü ve galiba kaliteli bir ürün ama hiç kullanıcı yorumuna rastlamadım... Kullanan varsa yardımcı oluversinler pray

Yorum

ram ve cpu düşük bence hiç kullanmadım ama bide görsel yönden cd girişimi tam çözemedim orasını dörtlüleri açacak düğmeyi nereye koycaz
      İNSİGNİA'sız

Yorum

Arkadaşlar selamlar
        Cihazı yeni bağlattım orta kalite bir cihaz gibi görünüyor. Malzeme kalitesi ortalarda. Araca montajı çok zor olmadı, Arka ünite ve ekran tamamen oturdu. İşlemci ve hız konusunda normal görünüyor takılmaya rastlamadım. Kullandıkça yazmaya devam edeceğim.

Cihazı alırken internet üzerinde bazı şikayetlerle karşılaştım ve tereddüt ettim, şikayetler cihaz değilde daha çok servis hakkında idi ve denemeye karar verdim. Doğru bir seçim yapıp yapmadığımı göreceğim. Yalnız şunu göz önüne almayı unutmayın ki cihaz Orjinal insignia fabrika kalitesinde değil, beklentilerinizi çok yüksek tutmayın.

Resimlerde görünen bizim flaşörlerin olduğu yerde bir kapak var, resimlerde o yüzden öğle görülmekte. Ayrıca tuş takımı arkasındaki orjinal ünite sökülerek yeni ünite bağlanıyor.

Ürünün kutusunda tüm bağlantı parçaları mevcut yalnız usb çıkışı mini usb olarak çıkarılmış, araya bir aparat gerekli. Teyp standart kablolarla bağlandığında aracın kolçak altındaki usb si be aux u kullanılamıyor.

Kutu içerisinden geri görüş kamerası ve analog tv tuner çıktı fakat kampanya sebebiyle verdiklerini zannediyorum. Tv kanalları pek nadir olduğu için bağlatmadım.

Ana ekranda teyp kapalı iken tarih, saat görülürken teyp açıldıktan sonra ana menü ekranında yazılım hatası görülüyor, tarih kısmı kısa bir bölümde olduğu için karışık görülmekte.

Gps teyp açılır açılmaz aracın yerini gösterdi, uydu arama yada konum bulamama gibi bir sıkıntı görmedim.

Daha önce anfi yi deck çeviriciyle orjinal teyp ile kullanıyordum, yeni teyp ile ses aşırı derecede yükseldi çıkışları yeterli görünüyor. İki anfi bağlanabilecek şekilde pre out rca çıkışları sağlanmış 4 rca + 1 sub ayrıca cihaz menülerinde filtre ve sub kontrol mevcut.

Bluetooth telefonu direkt olarak gördü ve sorunsuz şekilde bağlandı. Yaptığım konuşma denemelerinde bir sıkıntı yaşamadım.

Radyo alıcısı kuvvetli görünüyor kanallar net bir şekilde dinlenebiliyor.

Dvd film görüntü ve ses başarılı görünüyor.

Usb ve micro sd başarılı fakat usb seçtiğini gözlemledim.
        İnsignia 1.4 Edition Elegance

Yorum

Hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmısınız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmısınız
            İyi forumlar
            15 senelik opel ve 2 senelik insigniya kullanıcısıyım. Meslek olarak denizciliği seçmiş bir çılgınım. Müzikle aşırı derecede alakalı ve bilinçli bir tüketiciyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Özgür Üçsoylu
              Arkadaşlar selamlar
              Cihazı yeni bağlattım orta kalite bir cihaz gibi görünüyor. Malzeme kalitesi ortalarda. Araca montajı çok zor olmadı, Arka ünite ve ekran tamamen oturdu. İşlemci ve hız konusunda normal görünüyor takılmaya rastlamadım. Kullandıkça yazmaya devam edeceğim.

Cihazı alırken internet üzerinde bazı şikayetlerle karşılaştım ve tereddüt ettim, şikayetler cihaz değilde daha çok servis hakkında idi ve denemeye karar verdim. Doğru bir seçim yapıp yapmadığımı göreceğim. Yalnız şunu göz önüne almayı unutmayın ki cihaz Orjinal insignia fabrika kalitesinde değil, beklentilerinizi çok yüksek tutmayın.

Resimlerde görünen bizim flaşörlerin olduğu yerde bir kapak var, resimlerde o yüzden öğle görülmekte. Ayrıca tuş takımı arkasındaki orjinal ünite sökülerek yeni ünite bağlanıyor.

Ürünün kutusunda tüm bağlantı parçaları mevcut yalnız usb çıkışı mini usb olarak çıkarılmış, araya bir aparat gerekli. Teyp standart kablolarla bağlandığında aracın kolçak altındaki usb si be aux u kullanılamıyor.

Kutu içerisinden geri görüş kamerası ve analog tv tuner çıktı fakat kampanya sebebiyle verdiklerini zannediyorum. Tv kanalları pek nadir olduğu için bağlatmadım.

Ana ekranda teyp kapalı iken tarih, saat görülürken teyp açıldıktan sonra ana menü ekranında yazılım hatası görülüyor, tarih kısmı kısa bir bölümde olduğu için karışık görülmekte.

Gps teyp açılır açılmaz aracın yerini gösterdi, uydu arama yada konum bulamama gibi bir sıkıntı görmedim.

Daha önce anfi yi deck çeviriciyle orjinal teyp ile kullanıyordum, yeni teyp ile ses aşırı derecede yükseldi çıkışları yeterli görünüyor. İki anfi bağlanabilecek şekilde pre out rca çıkışları sağlanmış 4 rca + 1 sub ayrıca cihaz menülerinde filtre ve sub kontrol mevcut.

Bluetooth telefonu direkt olarak gördü ve sorunsuz şekilde bağlandı. Yaptığım konuşma denemelerinde bir sıkıntı yaşamadım.

Radyo alıcısı kuvvetli görünüyor kanallar net bir şekilde dinlenebiliyor.

Dvd film görüntü ve ses başarılı görünüyor.

Usb ve micro sd başarılı fakat usb seçtiğini gözlemledim.
              Güle güle kullanın ne kadara mâl oldu acaba. Birde kolçak altlarındaki usb girişi ve aux girişini kullanmanın münkünatı yokmuydu.
              İNSİGNİA'sız

Yorum

999tl internetten aldım kampanya var. 200 tl montaj için ödedim (geri görüş ve arka 3.anfi kablosu montajı dahil).

Usb ve aux bağlantısı mümkün tabiki, zaman sıkıntısı yüzünden torpido içerine kadar çektirip bıraktım.

Yorum

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Uygun fiyatlılar arasında 8 inc ekranı olması nedeniyle biraz ön plana çıktı benim için. Dörtlülerin yerine kapak gelmiş bu sorun nasıl halloldu?

Yorum

selamlar
                    o bolumde gorselde bir kapak var. normalde o bolum bos aracin dugme bolumu direkt olarak takiliyor.

Yorum

Selamlar,
                      Geçen hafta bende bu ürünü bağladım. bütün bağlantılarını ve montajını kendim yaptım. gayet başarılı bir ürün. bir önceki insigniam da cyloon bağlanmıştı. ikisini kıyasladığımda bu ürün daha başarılı. yalnız geri görüş kamerasından görünrü alamadım. geri vites e bağlayında ekran direk geri vites moduna geçip arka sensörlerle senkron oluyor. dokunma mesafesini cm olarak bile gösteriyor. yalnız kamera dan görüntü alamadım. bu konu hakkında fikri olan var mı. Navitech i arayıp bir teknik destek alacağım...
                      2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

Selamlar
                        Aynı durum ilk bağlantıda bendede meydana gelmişti. Cihaz ayarlarına girip bu bölümde arka görünüm gibi bir seçeneği değiştirmeniz gerekiyor. Tam hatırlayamıyorum araca bakıp tekrar dönüş yapacağım.

Yorum

Özgür Bey Merhaba,

kamera için bakabildiniz mi, bir setup seçeneği var mı. havaların soğuk olması nedeni ile servise getiremedim. inşallah arızalı çıkmaz. yoksa tekrar sök servise yolla büyük iş..
                          2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

bu üründen ben de satın almak istiyorum. alan arkadaşlar nasıl memnun musunuz. cihazın artıları ve eksileri neler? tv için ek bir modül almamıza gerek var mı? kolçak altındaki usb girişi çalışıyor mu? paket içeriğinde tam olarak neler var? yardımcı olursanız sevinirim.
                            Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 2012

Yorum

Yardımcı Olacak Kimse Yok mu???
                              Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 2012

Yorum

İşleniyor...
                              X