Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NECWOX DVA 9835 HD

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: NECWOX DVA 9835 HD

sattım gene ınsıgnıa aldım fıyat netlesınce haberleselımn bende taktıracam necvox uda sordunuzmu ona nedıyorlar
    2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dj 1040
      sattım gene ınsıgnıa aldım fıyat netlesınce haberleselımn bende taktıracam necvox uda sordunuzmu ona nedıyorlar
      hayırlı uğurlu olsun.
      haber bekliyorum. belli olunca haber veririm.

Yorum

Eski aracıma cyclone taktırmıştım ciddi bir parazit vardı ve kesememiştim,
        Yeni aldığım İnsigniaya necvox taktırdım en son çıkanından 2 ay önce saat gibi
        parazit yok gayet güzel oldu tavsiye ederim
        İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

ankarada navigasyon taktırmayı dusnuen arkadaslar var mı acaba bu konuda bılgılı bırılerı goruslerını yazarsa sevınırım kafam cok karıstı 700 lırayada var 2500 lırayada anlamadım bu fıyat farkını hepsınde hemen hemn aynı ozellıkler fıyat farkı neyden kaynaklanıyor hepsı s60 tarafından uretılıyor denıyor parcalar hemn hemen aynı dıyorlar fark nedır o zamn?
          2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

DEĞERLİ ARKADAŞLAR, START -STOP'LU ARACIMA 8 İNÇ NECVOX TAKMIRŞTIM, TA Kİ DÜNE KADAR, UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU YETKİLİ SERVİS NECVOX'UN ARAÇ UYKU MODUNDA OLDUĞU ZAMAN 56 MİLİAMPER AKIM ÇEKTİĞİNİ ARACIN ÜZERİNDEKİ ORJİNAL TEYP'İN 2 MİLİAMPER OLDUĞUNU VE START-STOP SİSTEMİNİ BUNDAN KAYNAKLANAN SEBEPLE ÇALIŞMADIĞINA KARAR VERDİLER VE ŞU AN ARACIMDA Kİ NECVOX'U SÖKTÜRMEK ZORUNDA KALDIM.KONU HAKKINDA YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM

Yorum

Benim araçta da necvox var. 1 seneden beri kullanıyorum. Geçen kış start stop düzenli çalıştı ama bu sene şehir içi kullanımda çalışmadı. 1-2 saatlik uzunyol kullanımından sonra çalışıyor fakat sonra çalışmamaya başlıyor. Serviste akünün şarja baglanması gerektiğini söylediler. Sizin söylediyiniz şey mantıklı geldi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corelli
                Benim araçta da necvox var. 1 seneden beri kullanıyorum. Geçen kış start stop düzenli çalıştı ama bu sene şehir içi kullanımda çalışmadı. 1-2 saatlik uzunyol kullanımından sonra çalışıyor fakat sonra çalışmamaya başlıyor. Serviste akünün şarja baglanması gerektiğini söylediler. Sizin söylediyiniz şey mantıklı geldi.
                anlattığınız şeylerin aynısını bende yaşıyorum birkaç saatlik yol yapıldığında 2-3 gün çalışıyor sonra yine kısa mesafelerde kullanırsam çalışmıyor yaza kadar serviste bu sıkıntıyı halletmek istiyorum.Kesin çözüm bulursanız banada haber verirseniz sevinirim.
                1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydin
                  Eski aracıma cyclone taktırmıştım ciddi bir parazit vardı ve kesememiştim,
                  Yeni aldığım İnsigniaya necvox taktırdım en son çıkanından 2 ay önce saat gibi
                  parazit yok gayet güzel oldu tavsiye ederim

Yorum

ARACINIZ STSRT-STOP LU MODELDEN Mİ, ÇÜNKÜ BENDE START-STOP ÖZELLİĞİNİ ETKİLEDİ VE START-STOP ÇALIŞMADI VE SONUNDA AKİYÜ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM

Yorum

Bu konuda oldukça deneyim sahibi olduğumu söyleyeyim. Start Stop sorunu Multimedya ile ilgili değil. Sensörü değiştirtin sorun halloluyor. Aveo sensörünü özellikle öneririm.

Yorum

yetkili servis, cihazın uyku modunda 56 miliamper voltaj çekmesinden dolayı start stop özelliğinin çalışmadığını söylüyor, esse grup ile görüşmeme istinaden cihazı kontrol edeceklerini söylediler.normal cihazların uyku modunda 2 miliamper voltaj çektiğini ilettiler.

Yorum

Ölçümü araç stop ettikten en az yarım saat sonra yaptırmalısınız. Yarım saat içinde yapılan ölçümlerde değerler fazla çıkıyor sonra 2 li değerlere iniyor.

Yorum

İşleniyor...
                          X