Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bass+amfi , Montaj

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bass+amfi , Montaj

Merhaba arkadaşlar,aracımdaki mevcut bass(!) artık canımı sıkmaya başladı ve bagaja apaçi işi olmayacak, aracın ağırlığını,kalitesini bozmayacak,hafiften bass koydurmak istiyorum. Ancak hiç ilgim alakam olmayan bir konu dknow Değerli yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Sorularum şu şekilde;
    1) Amfili basslardan gördüm ekstra kesme, biçme olmadığı için hoşuma gitti. Sadece kutu olarak bagajda duracak ancak bazıları o şekilde verim alamazsın ayrı al falan dediler, bilemedim?
    2) Dediğim gibi çok yüksek bir bass isteğim yok yani arkada güm güm vurup kafa şişirmesin, audi'nin orjinal tonunu yakalayım yeter. Onun için kaçlık bass ve amfi gerekir?
    3) Aracın standart sistemine bunu uygulamanın bir zararı olur mu? Verim alabilir miyim?
    4) Her şeye karar verdikten sonra bunu uygulatırken,tırnaklara vs. zarar gelmesin diye ön göğüsün montaj planı var mı?
    5) Son olarak ortalama maliyet ne olur sizce? Dışarda dost işi kazık yemeyim ihihi
    Insignia 1.4 Turbo Elegance

Ynt: Bass+amfi , Montaj

bagajda yer kaplamayan koltuk arkasına monte edebileceğiniz kendinden anfili basslar var pionnerde ama fiyatları yüksek

1. pionner TS-WX77A çok kuvvetli bass bagajda yer kaplamaz koltuk arkasına monte edilir

2. pionner TS-WX610A kuvvetli bass Stepneye . bagajda hiç belli olmaz stepnenin olduğu yere monte edilir.

bunların hepsi kendinden anfilidir .
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

benim önceki aracımda bu sistem vardı.aracı atarken söktüm ,evde duruyor ..taktırmak istemiyorum çünkü aracı sök tak yaparken mutlaka bir yerlerini hallediyorlar..zaten bagajı daraltıyor ve belli zamandan sonra kafayıda şişiriyor..gerçi sizin yaşınız daha genç size uyar ..bununla ilgili cihazların sahibinden com dan fiyat araştırması yapabilirsin

Yorum

Haziran ayında bende yaptırmıştım aracıma. Alt yapıda Audison, anfide cadence, bass olarakta hertz tercih ettim. Ana ünitem necvox idi zaten. seste hiç bir kayıp, sorun yaşamadan montajını tamamladık ve bugüne kadarda kullandım. cihaz bilgileri imzamda yer alıyor.

Edit: Göğüs montajından bahsetmişsiniz. Eğer ileride necvox, cyclone gibi bir multimedia cihazı taktırmak gibi bir düşünceni varsa hepsini bir halletmeniz en güzeli olacaktır. Tekrar tekrar sök-tak olmayacaktır. İşinin ehli bir ustaya yaptırırsanız sorunsuzca keyfini sürersiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: exelanze
          benim önceki aracımda bu sistem vardı.aracı atarken söktüm ,evde duruyor ..taktırmak istemiyorum çünkü aracı sök tak yaparken mutlaka bir yerlerini hallediyorlar..zaten bagajı daraltıyor ve belli zamandan sonra kafayıda şişiriyor..gerçi sizin yaşınız daha genç size uyar ..bununla ilgili cihazların sahibinden com dan fiyat araştırması yapabilirsin
          Bilal Abi'nin bahsettiği sistem mi vardı aracınızda?
          Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Benim İnsignia 1.4 Elegance edition daki ses sistemi de tatminkar değildi. Daha önceki aracım Focus ta Sony ses sistemi vardı ve oldukça iyiydi. Aracımı İzmir Atkastan alırken necvox multimedia taktırmıştım. Dün cihazı takan firmayla temesa geçtim ve ses sistemini modifiye ettik.
            Önce ön kapılar söküldü ve eski haporlerlerin yerine 2 adet JBL compenant takıldı. Tweeter lar da değişti tabiki. Sonra M acustic marka amfi ve megabass slimbas eklendi. İşlem bittiğinde araçtan aldığımız ses kalitesi harikaydı.
            Bu işler 2.5 saat civarında sürdü ve İşlemi yapan usta aracı okadar iyi tanıyordu ki aracın hiçbir yerini kırmadan dökmeden montajı tamamladı. Park sensörü sinyal vs sesler de aynen orjinal haliyle sisteme aktarıldı.
            İşlemi Kahramanlar daki Kardeşler elektronik teki Ayhan usta yaptı. Ellerine sağlık sorunsuz bir işçilik oldu.

Yorum

İşleniyor...
            X