Duyuru

Collapse
No announcement yet.

navi 500

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• navi 500

aracımda navi 500 cd var.2 3 gündür dikkatimi çekiyor ekranda sanki güç kesintisi oluyor gibi ekran kararıyor görüntüsü fazla düşüyor bazen 10 20 dk sonra düzeliyor bazende aracı söndürüp çalıştırınca 1 2 dk içinde düzeliyor bunun nedeni nedir bilen varmı veya basına daha önce gelen
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Ynt: navi 500

panele giden elektrik yetersiz geliyordur besleme ile ilgili bir sorun olabilir son günlerde araca elektronik bir parça ilave ettinizmi?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

led ekran olduğu için soğuk havadan da etkileniyor olabilir.

Yorum

araca uzun zamandır bişi taktırmadım da yazın sonunda xenon ampül taktırmıştım ama ozmndan beri bi sorun yoktu.baskada arabanın sagını solunu oynamyı sevmem ki ampüllerden olabilir mi
        uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
          led ekran olduğu için soğuk havadan da etkileniyor olabilir.
          burda hava okdr soguk olmaz ki karlı sehirlerde yasıyanlarda aynı sorun varmı acaba
          uçan teneke fiorino

Yorum

böyle bişi daha önce basına gelen veya napmam gerektigi hakkında bilgisi olan yokmudur ?
            uçan teneke fiorino

Yorum

Farların durumuna bakın, belki sensörden dolayı otomatik farlar açılıyor ve ekran parlaklığını kısıyordur, yani ekran gece moduna geçiyordur(CD500'de ekran parlaklığı olarak gece modu var mı bilmiyorum)?
              '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
              '15 BMW 118i LCI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
                Farların durumuna bakın, belki sensörden dolayı otomatik farlar açılıyor ve ekran parlaklığını kısıyordur, yani ekran gece moduna geçiyordur(CD500'de ekran parlaklığı olarak gece modu var mı bilmiyorum)?
                gece modu var ama arkaplan farlar yanınca lacivertimsi oluyor ekran parlaklıgı düşmüyor
                uçan teneke fiorino

Yorum

arkadaşlar daha önce renki multimeyda ekranı parlaklıgı sönüp kararmaya baslıyor mu ekranın parlaklıgı çok fazla azalıyor bu kdr insan içinde bi tek bendemi böyle bi sorun oluştu sadece navigasyon ekranında bu olay var.sanki solda far ayarında aksam yolda rahatsız etmesin diye tüm tuşların ve yol bilgisayarının netligini düşürürsünüz öyle daha iyi anlarsınız bu olay durduk yere navide yapıyor sebebi bilen birisinden yardım bekliyorum.
                  uçan teneke fiorino

Yorum

Sistemin gündüz gece tanımlaması var senin ayarlarda gece modunda kaldıysa daha az ışıklı yani kısık olur gece gözü yormasın diye gündüz ise tam tersine daha parlaktır gün ışığından etkilenmemesi için navi ayarlarını kontrol edin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                    X