aracımda navi 500 cd var.2 3 gündür dikkatimi çekiyor ekranda sanki güç kesintisi oluyor gibi ekran kararıyor görüntüsü fazla düşüyor bazen 10 20 dk sonra düzeliyor bazende aracı söndürüp çalıştırınca 1 2 dk içinde düzeliyor bunun nedeni nedir bilen varmı veya basına daha önce gelen
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
navi 500
Collapse
X
-
Ynt: navi 500
araca uzun zamandır bişi taktırmadım da yazın sonunda xenon ampül taktırmıştım ama ozmndan beri bi sorun yoktu.baskada arabanın sagını solunu oynamyı sevmem ki ampüllerden olabilir misiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: adamsappleled ekran olduğu için soğuk havadan da etkileniyor olabilir.siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Farların durumuna bakın, belki sensörden dolayı otomatik farlar açılıyor ve ekran parlaklığını kısıyordur, yani ekran gece moduna geçiyordur(CD500'de ekran parlaklığı olarak gece modu var mı bilmiyorum)?'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FixxFarların durumuna bakın, belki sensörden dolayı otomatik farlar açılıyor ve ekran parlaklığını kısıyordur, yani ekran gece moduna geçiyordur(CD500'de ekran parlaklığı olarak gece modu var mı bilmiyorum)?siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
arkadaşlar daha önce renki multimeyda ekranı parlaklıgı sönüp kararmaya baslıyor mu ekranın parlaklıgı çok fazla azalıyor bu kdr insan içinde bi tek bendemi böyle bi sorun oluştu sadece navigasyon ekranında bu olay var.sanki solda far ayarında aksam yolda rahatsız etmesin diye tüm tuşların ve yol bilgisayarının netligini düşürürsünüz öyle daha iyi anlarsınız bu olay durduk yere navide yapıyor sebebi bilen birisinden yardım bekliyorum.
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Sistemin gündüz gece tanımlaması var senin ayarlarda gece modunda kaldıysa daha az ışıklı yani kısık olur gece gözü yormasın diye gündüz ise tam tersine daha parlaktır gün ışığından etkilenmemesi için navi ayarlarını kontrol edin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum