Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cylone hafıza kartını kaybettim :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cylone hafıza kartını kaybettim :(

evet arkadaşlar maalesef kartı eve getirip ne var ne yok diye bakmak için çıkarttım cebime koydum ama maalesef eve geldigimde cebimde yoktu ne yapacagım şimdi yeni bir sd kart alıp dosyalarını içine mi atacagım yoksa servis mi halledebiliyor sadece bunu. yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: cylone hafıza kartını kaybettim

Yeni bir sd kart alacaksın mecburen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
      Yeni bir sd kart alacaksın mecburen
      peki içinde dosyalar varmış sanırım onları nereden bulabilirim? cdsinde filan varmıdır

Yorum

Cyclone Servisini arayın Regi Elektronik onlardan tedarik edebilirsiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

cyclone hafıza kartı navigasyon ile birlikte mi veriliyor.Nedir bu.Ayrıca bu sistemin uzaktan kumandası varmı.?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sguad
            cyclone hafıza kartı navigasyon ile birlikte mi veriliyor.Nedir bu.Ayrıca bu sistemin uzaktan kumandası varmı.?
            bir kumanda var ama arka başlıktaki ekranlar için. Evet hafıza kartıyla beraber geliyor ve maalesef o kart olmadan çalışmıyor. aradım Regi yi 190 tl+kdv+ kargo dediler şimdilik beklemedeyim yaza kadar lazım degil zaten navi. yaza tatile giderken el mecbur alacağız. Bu durum biraz tuzak geldi bana, çünkü ben bu programın lisansı için tekrar bir para ödemek zorunda kalıyorum.Bir oyun aldıgında bile tekrardan ödetmezler o parayı. Biraz uğraşılsa sd kart fiyatına alınabilir gibimede gelmiyor degil. (tüketici haklarına başvurulabilir)

Yorum

Bir önerim olacak,

- Kendinize bir sd kart alın
              - Cyclone kullanan yakın çevrenizden yada forumda tanıdığınız birisinden navigasyon dosyasını zipletip mail olarak rica edin
              - Mail olarak almış olduğunuz zip dosyasını açıp kendi sd kartınıza yükleyin
              - Sd kartınızı aracınıza takıp güle güle kullanın

Necvox kullandığım için bu konuda yardımcı olamıyorum ama çözülür diye düşünüyorum.
              İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Arkadaşlar merhaba.Bugün bende cyclone marka cihazımın haritasının güncel versiyonunu temin ettim.Sd cardtaki önceki dosyaları sildim ama 2 dosyayı silmemem gerekiyomuş.Yeni haritayı yükledim ama tabiki çalışmadı.Cyclone kullanan arkadaşlardan ricam dontpanic dosyasını nasıl temin edebilirim.Veya daha iyi navigasyon yazılımı önerileriniz varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum

aynı sıkıntı bizde de var, bizde kaybettik aceba siz bi sonuca ulaştınızmı, ulaştıysanız bizimde ulaşmamıza yardımcı olurmusunuz

Yorum

ben yollarım isterseniz ama ben beğenmiyorum son sürümünü yükletecem
                    2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                    X