evet arkadaşlar maalesef kartı eve getirip ne var ne yok diye bakmak için çıkarttım cebime koydum ama maalesef eve geldigimde cebimde yoktu ne yapacagım şimdi yeni bir sd kart alıp dosyalarını içine mi atacagım yoksa servis mi halledebiliyor sadece bunu. yardımlarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cylone hafıza kartını kaybettim :(
Collapse
X
-
Ynt: cylone hafıza kartını kaybettim
Orjinal yazı sahibi: Sguadcyclone hafıza kartı navigasyon ile birlikte mi veriliyor.Nedir bu.Ayrıca bu sistemin uzaktan kumandası varmı.?
Yorum
-
Bir önerim olacak,
- Kendinize bir sd kart alın
- Cyclone kullanan yakın çevrenizden yada forumda tanıdığınız birisinden navigasyon dosyasını zipletip mail olarak rica edin
- Mail olarak almış olduğunuz zip dosyasını açıp kendi sd kartınıza yükleyin
- Sd kartınızı aracınıza takıp güle güle kullanın
Necvox kullandığım için bu konuda yardımcı olamıyorum ama çözülür diye düşünüyorum.İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması
Yorum
-
Arkadaşlar merhaba.Bugün bende cyclone marka cihazımın haritasının güncel versiyonunu temin ettim.Sd cardtaki önceki dosyaları sildim ama 2 dosyayı silmemem gerekiyomuş.Yeni haritayı yükledim ama tabiki çalışmadı.Cyclone kullanan arkadaşlardan ricam dontpanic dosyasını nasıl temin edebilirim.Veya daha iyi navigasyon yazılımı önerileriniz varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum
Yorum