Duyuru

Collapse
No announcement yet.

harici navigasyon önerisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• harici navigasyon önerisi

Merhabalar, aracımda multimedya canavarı cyclone flyaudio vb taktırmak istemedim, mevcut 1.4t edition elegance nin cd400 ü işimi görüyor.. ancak gecen gün antalyada kayboldum neredeyse, bir elde android telefon( google maps) bir elde direksiyon, gözlerin kaçak göcek bir yolda bi telefonda, araçlar vızır vızır :s kendimden utandım valla...

Sesli komut veren harici navigasyon alayım bari dedim... ancak aracın göğsünde nereye koyabilirim diye hayal gücümü çalıştıramadım...m parlak bir fikri olan var mı acaba??

Bi de böyle birşey buldum ne dersiniz??

http://www.hepsiburada.com/liste/Rev...lTime&c=OA&r=0

Ynt: harici navigasyon önerisi

http://www.hepsiburada.com/liste/nex...fview%3dsearch

Ben de bunu tavsiye ederim.,hızlı uydu bağlantısı en önemli özellik bence...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Vaoouuv, bu da iyimiş, ancak ön konsolun neresinde tutabilirim bunu acaba, yanında gelen aparat bizim araçlara uyumlu mudur acep ??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
        Vaoouuv, bu da iyimiş, ancak ön konsolun neresinde tutabilirim bunu acaba, yanında gelen aparat bizim araçlara uyumlu mudur acep ??

Kardeş,bunların cama tutturacağın parçası var,ön cama yapışır,sen çıkarmadıktan sonra da çıkmaz oradan. Zaten uydu bağlantısı için ön cama bağlanması lazım.O dediğin aparat da her yere uygundur zemin düz olduğu sürece.

2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Kardesim tornado cok tesekkur ederim , bende ön camda gorusu engellemeden nasil koyabilirim diye ufak bir fizibikite yaptim sayende , cok engellemeyecek gibi siparisi verdim , fotolari yukleycegim herkese tesekkurler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
            Kardesim tornado cok tesekkur ederim , bende ön camda gorusu engellemeden nasil koyabilirim diye ufak bir fizibikite yaptim sayende , cok engellemeyecek gibi siparisi verdim , fotolari yukleycegim herkese tesekkurler
            Hayırlı olsun kardeşim,pişman olmazsın merak etme çünkü ben kullanıyorum.Fiyat performans olarak muhteşem bir alet. Ben, bizim radyo göstergesinin üzerindeki tümsekliğe ya da hız göstergeleri ile radyo göstergesi tümsekliğinin ortasındaki hafif çukura koyuyorum.Kendi görüş açına göre bakarsın,en uygun yere yapıştırırsın.Zaten vakumlu olduğu için iyi tutuyor bunlar.

Yorum

Bir de navigasyonda en iyi harita Başarsoft'tur,diğer haritalar o kadar iyi değil. Yazılım olarak da İgo Primo iyidir,daha kolaydır kullanmak.Navteq harita iyi değil,Piranha almıştım bir arkadaşa 7 inch ekranlı ama yazılım İgo değildi,harita da Başarsoft değildi,iyi değildi yani anlayacağın.

Yorum

az önce antalya antoto yu aradım , onlarda motevo öneriyorlarmış (?!) araştırayım dedim, ekmeğe sürülür bir bilgi alamadım google amcadan , orijinalinde de 32 il ( 2 yılda bir defa güncellemesi varmış, ancak kullanan arkadaşım var , çok memnun ; o da 3300 tl verdikten sonra memnum demek zorunda tabii :P ) kapsama alanında...

harici alınmalı bence de :/

Yorum

Harici iyidir,al keyfine bak...

Yorum

Nasıl,geldi mi navigasyonun,kullandın mı,memnun musun?

Yorum

camın sol alt köşesine koyuyorsun, şık oluyor.
                      A.ÖMEROĞLU
                      1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Android telefonlar için sygic navigasyon programı var googledan aratınca crack ve setup bulabilirsiniz.Çoğu harici navigasyondan iyi çalışıyor ve haritaları oldukça iyi.Ankara ve İstanbulda kullandım,kesinlikle tavsiye ederim.Alacağınız sadece araç için ön cam tutacağı.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

ahhh ahhh 2005 senesinde garmin marka navi vardı motorla giderken çebimden düşmüştü ne üzülmüştüm haha
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vetadomer
                            camın sol alt köşesine koyuyorsun, şık oluyor.
                            çok iyi fikirmiş hayır arkadaşlar daha elime ulaşmadı , gelince haberleşeceğiz ......

Yorum

İşleniyor...
                            X