Flyaudıo ekran hassasıyetı kayboluyor ekrana dokundugumda uygulamaları açmıyor bazen acıyor bu problem neden olabılır
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Flyaudıo
Collapse
X
-
Ynt: Flyaudıo
Hocam,
cihazın torpidodan çıkan ucuna usb taktığımda mp3leri görmedi ve çalmadı. Biraz teknoloji özürlü biriyim. Nerede yanlış yapmış olabilirim. Usb 16 gblik. Mp3leri de normal şekilde usb belleğe kopyaladım. Saygılar34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrbişey anladıysam Arap olayım ihihi
abi kolçak altında usb girişi olmadığından, mp3 lerimin olduğu Flash belleği torpidodaki çıkışa taktım. Çalıştırmadı. Sorun nerede olabilir? Flash belleğin kapasitesi 16gb yi kaldırmadı mı cihaz, yoksa sebebi başka bir şey mi?
Hakikaten karışık olmuş biraz. ihihi34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
daha önce çalışıyor muydu birde hemen okuyamaz flaş belleği biraz beklesinHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Fatıh bey evet kalıbrasyon ıle ılgılı heralde kontagı acarken parmagımı ekranda basılı tutuyorum ekranda artı ısaretı cıkıyor sol ust ve sonrada sag alt kosede parmagımı basılı tutuyorum bunu yaptım. fakat olmadı dvd uygulamasını acacam yanındakı uygulama acılıyor veya ıkı sagındakı uygulama nerde hata yapıyorum sımdıden tesekkurler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: msoFatıh bey evet kalıbrasyon ıle ılgılı heralde kontagı acarken parmagımı ekranda basılı tutuyorum ekranda artı ısaretı cıkıyor sol ust ve sonrada sag alt kosede parmagımı basılı tutuyorum bunu yaptım. fakat olmadı dvd uygulamasını acacam yanındakı uygulama acılıyor veya ıkı sagındakı uygulama nerde hata yapıyorum sımdıden tesekkurler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum