Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia'ya hangi teknolojiyi entegre etmeli?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia'ya hangi teknolojiyi entegre etmeli?

Değerli arkadaşlarım,

Uzunca bir süre siteden ve aracımla ilgilenmekten ayrı kaldıktan sonra arabayı satın aldığımdan beri kafama takılan bir sorunu sizlerin de yardımı ile ortadan kaldırmak istiyorum; bildiğiniz gibi stil paketi olmayan edition-elegance paket İnsignia araçlarda Bluetooth çözümü bulunmuyor, aracımda açıkçası gördüğüm neredeyse tek eksik bu diyebilirim, bu eksiği gidermek için üç yol bulunuyor;

- Piyasada mevcut bulunan Windows CE tabanlı navigasyon çözümlerinden(necvox, flyaudio, vb.) birini araca entegre etmek.

Artıları: bilinen oturmuş sistemler olmaları, yaygın servis ve destek alma imkanı.

Eksileri: eskiyen bir teknolojiye sahip olmaları, bir türlü kesin olarak çözülemeyen akü bitirme ve radyo çekmeme sıkıntıları.

- Yeni yeni ortaya çıkmaya başlayan android işletim sistemli navigasyon çözümlerinden birini seçmek.

Artıları: gelecek düşünüldüğünde daha mantıklı ve genişlemeye açık sistemler olmaları, mevcut sistemlerde olmayan yeni özelliklere sahip olmaları.

Eksileri: yeni teknoloji olmalarından dolayı yaşanabilecek muhtemel sıkıntılar, mevcut sistemlerdeki sıkıntıların da bunlara eklenme riski.

- Piyasada mevcut bir sürü Bluetooth kitinden birini araca entegre etmek.

Artıları: ilk iki çözümden çok daha düşük maliyetli olması, aracın mevcut sistemlerinin bozulma riski olmaması, basitlik.

Eksileri: sadece belli amaca hitap etmesinden dolayı maliyet etkinliğin düşük olması.

Benim aklıma ilk gelenler bunlar, sizlerin bilgi ve deneyimleriyle çok iyi bir karar vereceğimi düşünüyorum, hem bakarsınız kafası karışık arkadaşlara da faydası olur bu anketin.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
    0
    Mevcut navigasyon çözümlerinden biri
    0%
    0
    Android tabanlı navigasyon çözümü
    0%
    0
    Bluetooth araç kiti
    0%
    0
    1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Ynt: İnsignia'ya hangi teknolojiyi entegre etmeli?

İlk mesajım size olacak yeni üye olarak.
    Piyasada satılan cyclone, nav... vb ürünler bence yeterli kalitede değiller. Hele İnsignia'ya, sundukları vasat kullanım hissinin ve kalitesinin uymadığını düşünüyorum.+Kullanılmadıkları zaman gereksiz elektrik tüketimleri dolayısıyla akü şarj yetersizliği ve start-stopun gerektiğinde kullanılamaması sizinde dediğiniz gibi olumsuz yönlerinden biri.
    Jvc,Alpine vb kaliteli markalar tercih edilebilir ama İnsignia için özel modelleriyle karşılaşmadım.
    Bu yüzden eksikliğini duyduğunuz bluetooth için kaliteli bir araç kiti(parrot gibi) yeterli olacaktır.
    Eğer multimedya isteğiniz varsa şimdilerde yeni moda olmaya başlayan ipad veya tablet montajlarına bakabilirsiniz.

Yorum

JVC, ALpine, Pioneer gibi markalar orjinal gibi uyumlu bir sistem çıkartsalar gerçekten çok güzel olur. Şuanda araçlarımza taktırdığımız Flyaudio, Necvox, Cyclone gibi markalar çin üretimi. Orada üretilip Türkiye'de adını değiştirip satıyorlar. Bizim araçlar için double din denilen sistemler mevcut ancak teyp yerinden çıkartıldığı için konsolun çekiciliği gidiyor düm düz sade bir ekran geliyor oraya..

Benim tercihim Android işletim sistemine sahip kaliteli cihazlar. Astra için Android'li cihazlar Türkiye'ye giriş yaptı. Insignia için var mı bilmiyorum. Şu aralar aracımdaki Necvox'un güncel firmware yazılımını araştırıyorum. Umarım kaliteli bir yazılım bulabilirim.

Yorum

İnternette yaptığım incelemeler sonucu İnsignia ya uygun android li multimedya kiti buldum; satıcı 1700tl fiyat verdi, açıkçası yüksek bir rakam, taksit sayısı da sadece 5.
        1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Tanınmadık, duyulmadık markaları pek kullanmanızı tavsiye etmem. Garanti, servis desteği vb. konularda sorun yaşayabilirsiniz.

Yorum

En güzeli işin uzmanını bulup araca iPad Mini taktırmak olur

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

CD400'lerde ki bilgileride aynı cyclone, necvox gibi cihazlardaki gibi ipad ekranında görüntülenebilirse mükemmel olur. Hem işlevsellik, hem görsellik olarak müthiş bi ikili ortaya çıkar

Yorum

İşleniyor...
              X