Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eldeki malzemeyle en iyi sesi nasıl alırım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Eldeki malzemeyle en iyi sesi nasıl alırım.

Merhaba arkadaşlar.Eski focusta kullandığım ses sistemini İnsigniyaya montaj yaptırmayı düşünüyorum.Hafta sonu işyerinde aksilik yada bakımla ilgili bir program yapmazsak Odak a gitmeyi planlıyorum.Sorum eldeki malzemeyi nasıl kullanabilirim.Önce eldekileri yazayım

1- 6x9 JBL GTO 8626e 2 yollu 180Watts 60 W RMS----2 Takım Yani 4 adet Hoparlör
    2- JBL CL serisi 50.4 Dört yollu 4 Ohms RMS 4x50 Watt Anfi
    3- JBL 30 cm 1000 Watt 250 RMS Bas ve Kutusu.
    4- Arçtaki ünite DVD800

İstek : Ses seviyesini 20 nin üzerine çıkmam gürültüsüz temiz bir ses olsun yeterli.
    Düşünce : Ön kapılara mid takımı koysam 200-250 tl civarı.Muhtemelen anfiyle beslemek gerekecek.Mevcur üniteden kapıya giden kablolara anfimi girilecek.Yoksa anfiden kapıya kadar kablolamamı yapılması gerek.Çok aşırı kablolama olsun istemiyorum.
    Diğer düşünce 4 kapıya kaliteli 4 adet coaxsiel hoparlör takıp kapı işini bitirmek.
    6x9 ları panzidor a yerleştirip bunları basla beraber anfiye girmek.Üstüne İnfinity kapaklarınla görsel olmasını sağlamak.Anfi bas ve 6x9 anca kaldırır.Eğer midleri anfiden beslersek anfide kalan 2 çıkışı 6x9 a mı bass amı kullanalım.Yada bass hiç kullanmıyalımmı.
    DVD800 de anfi için tetikleme varmı.Müzik dinlemiyorken uğultu yaparmı.Park sensör uyarıları bu durumda bir sorun oluştururumu.

Yada siz ne yapardınız.

2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Ynt: Eldeki malzemeyle en iyi sesi nasıl alırım.

eldeki malzemeyi alıp bu işlerle uğraşan kaliteli bi yere gidin, en iyi onlar size yardımcı olur

Yorum

Ynt: Eldeki malzemeyle en iyi sesi nasıl alırım.

Zaten cumartesi Odak a uğramayı planlıyorum.
      2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

İşleniyor...
      X