Merhaba arkadaşlar Aracı alırken necvox 9835 8' olan modeli taktırdım. acıkcası görüntü kalitesinden hic memnun kalmadım. formu okudum ama bu hakkında bir bilgiye raslayamadığım icin yeniden bir konu acma ihtiyacı duydum.
Ekran ile ilgili sorunua gelince.
1 güneşli havada neredeyse ekrandaki hic bir sey görünmüyor.
2- ekrandaki görüntü eski crd monitörlerden farksız. ( HD 800/600 görüntü diyor ama alakası yok)
3 geri görüş camerasındaki görüntü berbat ötesi.
diger marka ve modellerde durum nasıldır. necvoxu takan esse yetkilisi durumun normal ve bu şekilde olduğu söyledi. fakt eski aracımda navitech sistem takılıydı ve o kadar parlak bir ekranı vardıki kısarak kullanırdım bunda ise tam tersi.
Bir kac resim paylaşıyorum ve bu resimler bulutlu ve kapolı bir havada alınmıştır.
Ekran ile ilgili sorunua gelince.
1 güneşli havada neredeyse ekrandaki hic bir sey görünmüyor.
2- ekrandaki görüntü eski crd monitörlerden farksız. ( HD 800/600 görüntü diyor ama alakası yok)
3 geri görüş camerasındaki görüntü berbat ötesi.
diger marka ve modellerde durum nasıldır. necvoxu takan esse yetkilisi durumun normal ve bu şekilde olduğu söyledi. fakt eski aracımda navitech sistem takılıydı ve o kadar parlak bir ekranı vardıki kısarak kullanırdım bunda ise tam tersi.
Bir kac resim paylaşıyorum ve bu resimler bulutlu ve kapolı bir havada alınmıştır.
Yorum