Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ses sistemi için

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ses sistemi için

Arkadaşlar merhaba bizim araçları arka pandizotaki boşluğu nasıl bi hoparlörle değerlendire bilirim tavsiyelerinizi bekliyorum ...
    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
    honda accord 2.4 Executive...

Ynt: Ses sistemi için

Orjinal Infinity ses sisteminin sub'ları uygulanabilir yada isterseniz Alpine araştırabilirim.

Yorum

Çağrı bey ilginize teşekkür ederim.ben ankara da reis opel le görüştüm görüştüğüm kişi dedi ki Infinity ses sisteminin sub'ların bizim bu boşluklara sığmıyacağını onlara göre pandizot takıp bunu taka bileceğimi söylediler ve bunun fiyatının sadece pandizotun 830 TL. olduğunu söylediler...! bana yardımcı olursanız sevinirim bende orjinalini takmak istiyorum teşekkürler..

Yorum

Infinity sublarını daha önce sattığımız oldu. zaten pandizot altındaki malzemeler de oradaki deliklere göre kesilmiş, elinizle çekip çıkarabiliyorsunuz.
        En üstte pandizotun araç içine bakan kısmını da kestirerek açabilirsiniz. Uygulamada bir sıkıntı çıkacağını sanmam.
        Bu hoparlörler Insignia'ya sığmayacaksa hangi araç için üretilmiş olabilir
        (Infinity'nin hoparlörü, üst ızgarası, alt koruma kapakları, üstteki Infinity logoları ayrı ayrı sipariş edilmesi lazım)

Yorum

peki bu sistemi yaptığımızda anfiye gerek duyacakmıyız? birde sizden sipariş versem fiyatı ne olur ve ya ankara da bu konuda bana yardımcı olacak bir opel servisi var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
            Infinity'nin hoparlörü, üst ızgarası, alt koruma kapakları, üstteki Infinity logoları ayrı ayrı sipariş edilmesi lazım
            Burada beni anmadan geçersen üzülürüm Çağrı cool
            ihihi

Yorum

aynı uygulmayı bende yaptım panzotu degistirmeye gerek tok.Infinity sublarını göre kesilmis hazır duruyor

** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xsalty_06
                peki bu sistemi yaptığımızda anfiye gerek duyacakmıyız? birde sizden sipariş versem fiyatı ne olur ve ya ankara da bu konuda bana yardımcı olacak bir opel servisi var mı?
                Yoğunluktan bugün ilgilenemedim, yarın size dönüş yapacağım

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                Infinity'nin hoparlörü, üst ızgarası, alt koruma kapakları, üstteki Infinity logoları ayrı ayrı sipariş edilmesi lazım
                Burada beni anmadan geçersen üzülürüm Çağrı cool
                ihihi
                obaa

Yorum

USB DEN MP3 DİNLEYEBİLİYORUZ FAKAT USB YE VİDEO ATARSAK İZLEYEBİLİRMİYİZ ? İZLENEBİLİR İSE DOSYA FORMALARI NE OLMALIDIR?
                  Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
                  X