Arkadaşlar merhaba bizim araçları arka pandizotaki boşluğu nasıl bi hoparlörle değerlendire bilirim tavsiyelerinizi bekliyorum ...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ses sistemi için
Collapse
X
-
Ynt: Ses sistemi için
Çağrı bey ilginize teşekkür ederim.ben ankara da reis opel le görüştüm görüştüğüm kişi dedi ki Infinity ses sisteminin sub'ların bizim bu boşluklara sığmıyacağını onlara göre pandizot takıp bunu taka bileceğimi söylediler ve bunun fiyatının sadece pandizotun 830 TL. olduğunu söylediler...! bana yardımcı olursanız sevinirim bende orjinalini takmak istiyorum teşekkürler..insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
-
Infinity sublarını daha önce sattığımız oldu. zaten pandizot altındaki malzemeler de oradaki deliklere göre kesilmiş, elinizle çekip çıkarabiliyorsunuz.
En üstte pandizotun araç içine bakan kısmını da kestirerek açabilirsiniz. Uygulamada bir sıkıntı çıkacağını sanmam.
Bu hoparlörler Insignia'ya sığmayacaksa hangi araç için üretilmiş olabilir
(Infinity'nin hoparlörü, üst ızgarası, alt koruma kapakları, üstteki Infinity logoları ayrı ayrı sipariş edilmesi lazım)
Yorum
-
peki bu sistemi yaptığımızda anfiye gerek duyacakmıyız? birde sizden sipariş versem fiyatı ne olur ve ya ankara da bu konuda bana yardımcı olacak bir opel servisi var mı?insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xsalty_06peki bu sistemi yaptığımızda anfiye gerek duyacakmıyız? birde sizden sipariş versem fiyatı ne olur ve ya ankara da bu konuda bana yardımcı olacak bir opel servisi var mı?
Orjinal yazı sahibi: Serdar99Orjinal yazı sahibi: Odak ÇağrıInfinity'nin hoparlörü, üst ızgarası, alt koruma kapakları, üstteki Infinity logoları ayrı ayrı sipariş edilmesi lazım
ihihi
Yorum
Yorum