Hepimizin bildiği gibi malesefki araçlarımızın değerine uygun ses sistemine sahip değiliz.Ya da ben farklı düşünüyorum :/ Önceki aracıma(2006-Passat) her binen tesisat mı var diye sorardı.Çok memnundum özellikle de bass kalitesinden.Fakat şimdi insigniam her geçen gün hüsrana uğratıyor beni.Sesin netliği ve tiz çıkışı gayet kaliteli fakat bass hissedemiyorum Birde son zamanlarda cd çalara geçiş yaptığımda radyodan daha kötü kalitede dinliyorum.Ses kısık ve kalitesiz.Çektiğim cd den kaynaklanıyor desem her zaman kullandığım cd ve en düşük hızda çekim yapıyorum.
Uzun lafın kısası, maddi açıdan beni sarsmayacak yani öğrenci işi ihihi ses sistemini güçlendirmek istiyorum.Arkada 2 adet slim bass yeri var (sanırım infinity ses sistemi için) acaba buraları mı kullanmalıyım ya da orjinal hoparlörlerin yerine daha iyisini mi koymalıyım?Tabi birde şöyle bir soru geliyor aklıma orjinal teybin çıkışı bunları destekler mi?İlla amfi kullanmalı mıyım?Yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Uzun lafın kısası, maddi açıdan beni sarsmayacak yani öğrenci işi ihihi ses sistemini güçlendirmek istiyorum.Arkada 2 adet slim bass yeri var (sanırım infinity ses sistemi için) acaba buraları mı kullanmalıyım ya da orjinal hoparlörlerin yerine daha iyisini mi koymalıyım?Tabi birde şöyle bir soru geliyor aklıma orjinal teybin çıkışı bunları destekler mi?İlla amfi kullanmalı mıyım?Yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Yorum