Uzun araştırmalar ve uğraşlar sonunda FLYaudio açılış ekranı ve navigasyon açılış ekranı resimlerini değiştirdim. Umarım beğenirsiniz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Flyaudio ve GPS açılış ekranı resmini değiştirme
Collapse
X
-
Ynt: Flyaudio ve GPS açılış ekranı resmini değiştirme
Yöntemi paylaşırsanız diğer Fly sahibi arkadaşlar da uygulama yapabilirler.
Insignia'lar için iki farklı Flyaudio modeli var. İlk versiyonlarda ekran değiştirilemiyor diye biliyorum...
Sizdeki Fly audio hangisi ?2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
logotool programını sendspace.com veya wetransfer.com aracılığıyla link verebilirmisiniz?
çinli üreticiye mail attım göndermediler
Orjinal yazı sahibi: yatesFlyaudio nun logotool programını cihazımızda çalıştırarak yapılabiliyor. Vaktim olduğunda görüntülü olarak nasıl yapılacağını anlatmaya çalışacağım.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Logotool programını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
http://www.yalcinates.com/logo.exe
1.4 Beyaz 18" Sunroof
Navigasyon DVD
46KT880
Yorum
-
Onda mutabıkız.
Türkiyede Flyaudiolar iki model
7000 serisi ve 7500 serisi olmak üzere. Bendeki 7000 serisi ve bu modellerde logo bios'a gömülü geliyor...
Çin'e tekrar mail attım. Tasarladığım logoyuda gönderdim. Bios'a yükleyip göndermelerini rica ettim.
Bakalım...
Tasarladığım logo :
Orjinal yazı sahibi: yatesBu prg pc de çalışmaz. Navigasyon cihazınıza yükleyip oradan çalıştırmanız gerekmekte.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Çindeki üretici firmaya mail göndermiştim. Cevap geldi.
FAI ve FAII tipinde olmak üzere iki versiyon FA046 cihaz varmış. FAII serisinde logo değiştirilebiliyormuş. FAI eski modelmiş.
FAII tip cihazın logo değişimi çok basit. Yalçın hocamın değiştirdiği gibi SD karta atıp değiştiriyorsunuz.
FAI tip cihazda ise bios güncelemmesi gerekmekte. Dün forumda yüklediğim yeni opel logolu ve insigniateam logolu açılış ekranı ile bios hazırlamalarını rica ettim. Biosu bana göndermeleri halinde, forumdaki kullanıcıların bios güncellemelerine yardımcı olacağımı ve müşteri memnuniyetinin had safaya çıkacağını özellikle belirttim
Eğer hazırlarlarsa fabrika tarafından bios hazırlanmış, forum logosuna sahip belkide dünyada tek olan cihazları kullanıyor olacağız. Açıkçası bende merakla cevap bekliyorum
Benden cihaz barcodunu istedi gönderdim.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Gelen cevaplar.
-----------------------------------------------------------
Dear Mehmet,
Can you send the barcode number of FA046 for our checking?
As you know that we have two kind of FA046 for FAI and FAII series, FAI is old model which can not change logo accordingly accrodignly, but for FAII seires of FA046 you can update logo, thus pls send me the barcode number of this model,thank you!
Best regards
Dear Mehmet,
After checking the barcode number of which you sent, this was old model we produced almost two years, the old mores can not change logo by updaing sofeware due to the bios of software was locked already, so we have no idea to change now Opel logo,kind understanding!
Best regards
Dear Mehmet,
We don't have new bios of this model due to we stoped the production almost one half years,thank you!
Best regards
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
Yorum