Ynt: Flyaudio ve GPS açılış ekranı resmini değiştirme
Çindeki üretici firmaya mail göndermiştim. Cevap geldi.
FAI ve FAII tipinde olmak üzere iki versiyon FA046 cihaz varmış. FAII serisinde logo değiştirilebiliyormuş. FAI eski modelmiş.
FAII tip cihazın logo değişimi çok basit. Yalçın hocamın değiştirdiği gibi SD karta atıp değiştiriyorsunuz.
FAI tip cihazda ise bios güncelemmesi gerekmekte. Dün forumda yüklediğim yeni opel logolu ve insigniateam logolu açılış ekranı ile bios hazırlamalarını rica ettim. Biosu bana göndermeleri halinde, forumdaki kullanıcıların bios güncellemelerine yardımcı olacağımı ve müşteri memnuniyetinin had safaya çıkacağını özellikle belirttim
Eğer hazırlarlarsa fabrika tarafından bios hazırlanmış, forum logosuna sahip belkide dünyada tek olan cihazları kullanıyor olacağız. Açıkçası bende merakla cevap bekliyorum
Benden cihaz barcodunu istedi gönderdim.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
mehmet Bey flyaudıo nun 7000-7500 modellerinin olduğunu belirtmişsiniz ancak ürünün internet sayfasında 8046 modelinden bahsedilmekte . Acaba beyanınızda bir çelişki varmı? syg
Gelen cevaplar.
-----------------------------------------------------------
Dear Mehmet,
Can you send the barcode number of FA046 for our checking?
As you know that we have two kind of FA046 for FAI and FAII series, FAI is old model which can not change logo accordingly accrodignly, but for FAII seires of FA046 you can update logo, thus pls send me the barcode number of this model,thank you!
Best regards
Dear Mehmet,
After checking the barcode number of which you sent, this was old model we produced almost two years, the old mores can not change logo by updaing sofeware due to the bios of software was locked already, so we have no idea to change now Opel logo,kind understanding!
Yorum