Duyuru

Collapse
No announcement yet.

turn puslu görüntü sistemi istiyorum,yardım???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• turn puslu görüntü sistemi istiyorum,yardım???

arkadaşlar merhaba,siteyi yeni takip etmeye başladım ve geçmişteki tüm yazıları okumaya gerçekten vaktim olmadığı için yardımınızı istiyorum,şuan bende 2010 insignia 1.6-t var,ve üzerinde fabrikanın kendi verdiği ses sistemi var,ben bunu görüntülü hale getirmek istiyorum,ama turn push tusu olması beni cezbediyor açıkcası turn push lu olsun istiyorum,opelin kendi sitesinde 4 bin lira civarı bi fiyat var,sizin önerebileceğiniz veya ekleyebileceğiniz bişeniz varsa lütfen cevaplayın,en ufak bi yorum bile beni bilgilendirir,çok teşekkürler

Ynt: turn puslu görüntü sistemi istiyorum,yardım???

Hoşgeldiniz,

Aracınızda CD400 var diye tahmin ediyorum, bu sistemi aracın orjinal rekli ekranlı ve turn-push'lu CD500-DVD800 sistemlerine çevirmek mümkün değildir. Cyclone, Flyaudio yada Necvox gibi markaların ürünlerini tercih etmek zorundasınız.
    Turn-Push'u aracın orjinalinde olmadan sonradan ekleyerek çalıştırmak şimdilik mümkün değil, ancak sadece görüntü açısından hoş durması için alıp araca takabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla 100-150 TL arası bir fiyatı vardı.
    Ama dediğim gibi Turn-push'u sonradan uygulayarak çalıştırmak şimdilik mümkün değil.

Yorum

welcome

Keyifli Forumlar.

Turn Push Sadece opelin kendi donanımında kullanıyor Opelin Cihazları şu an için video görüntüsü vermiyor mevcut donanımlarda

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hoşbulduk sağolun,bu turn push lu olan sistem sıfır alırken istenilecek bir secenek o zaman,sonradan yaptırmak diye bi durum yok yani,peki bu saydığınız isimler arasında araca en uyumlu olan hangisi sizce? bide bu dokunmatik olması işi içimi sıkıyo,açıkcası istediğim verimi alamam gibime geliyor,sanki bu Iphone çakması telefonların dokunmatiği gibi durur gibime geliyor,dokunmatiği başarılı mı sizce cihazların? bide tv secenekleri oluyor mu

Yorum

Ynt: Cumanız Mübarek Olsun

Bu sorularin yanıtlarına benim de ihtiyacım var.

Yorum

cyclone navigasyon sistemi kullanmanız gerek
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

cyclone ve fly audio arasında kaldım acıkcası biraz okuyunca forumu,cyclone nin daha bi uyumlu oldugu görünüyo ekran olarak,fly audio da akşamları kilit açma kapama ışıkları sırıtıyo diye bir yazı okudum,canımı sıktı,tv seçenegi de beni cyclone a bıraz daha yaklaştırdı,ses olarak çok mu fark var aralarında ki herkes fly audio al demiş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dm1335-t
                cyclone ve fly audio arasında kaldım acıkcası biraz okuyunca forumu,cyclone nin daha bi uyumlu oldugu görünüyo ekran olarak,fly audio da akşamları kilit açma kapama ışıkları sırıtıyo diye bir yazı okudum,canımı sıktı,tv seçenegi de beni cyclone a bıraz daha yaklaştırdı,ses olarak çok mu fark var aralarında ki herkes fly audio al demiş
                flyaudıo kullandım 8 ay ve inan mahçup etmez insanı 1 tb harici harddiski destekliyor sıkıntısız sadece arayüz için cyclonu tercih etmeyin görüntü ve ses kalitesi cyclone a 5 basar zaten taktığınızda anlayacaksınız geri kamerası,navigasyonu,ve diğer özellikleri harika görüntü hd kalitesinde şiddetle tavsiye ederim çift çekirdekli yanlış bilmiyosam 800 mhz lik bi işlemcisi var cyclone gibi dvd oynatıcısı dışarda değil komple tümleşik cyclone gördüklerimde sıcakta kasma yapıyodu ama flyda böyle bi sorun yok
                İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

Daha önce bu ürünler hakkında çok yorumlar oldu aşağıdaki linki incelerseniz faydalı bilgiler bulabilirsiniz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=726.0

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                  X