ARKADAŞLAR, ARANIZA YENİ KATILDIM... İNSIGNIA DVD800 BLUETOOTH BAGLANTISINI YAPMAMA RAGMEN TELEFON REHBERİMİ EKRANDA GOREMİYORUM.. YARDIM LTFEN.. TEŞEKKÜRLER
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DVD800 sisteminde Bluetooth Rehber problemi
Collapse
X
-
Ynt: DVD800 sisteminde Bluetooth Rehber problemi
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
bu linkten kendinizi tanıttıktan sonra otomatikman cevap gelecektirInsigniaTEAM
-
Orjinal yazı sahibi: fattioARKADAŞLAR, ARANIZA YENİ KATILDIM... İNSIGNIA DVD800 BLUETOOTH BAGLANTISINI YAPMAMA RAGMEN TELEFON REHBERİMİ EKRANDA GOREMİYORUM.. YARDIM LTFEN.. TEŞEKKÜRLER
Yorum
-
Yorum
-
Sanırım telefona sadece handsfree olarak bağlanmışsınız.Aracın bluetooth menüsünden sim kart erişimiyle cihaz ekleme ile ilgili bir şık olması lazım onu deneyin ve cep telefonundan arabayı yetkili olarak atamayı deneyin.
Yorum
-
bağlandığınız ilk bir kaç dakika içinde rehbere ulaşamazsınız ancak 5-10 dk ıcınde rehbere ulaşmanız gerekmekte ( normal standartlarda )
eğer sorun devam ediyorsa sanırım ufak bir yazılım varmış nokia için (tam emin değilm ) gerekmediği için ben kullanmadım,onu araştırmanızı tavsiye ederim.İnsignia Cosmo 1.6 T 180 Hp Şimşek Gri,DVD800-Afl,Flexride-İnfinity Ses Sistemi,Piano Black,Sunroof,Spor Yay..Sport Edition.
Yorum
-
Bende aracı aldığımda N95 kullanıyordum aynı sorunla karşılaştım . Rehberi bir türlü görmüyordu bir kaç kez telefonu güncellettim yinede sonuç alamadım . En sonunda sinirle gidip telefonu değiştirdim
Yorum
-
BENDE DAHA ÖNCE SONY ERİCSSON K750İ TELEFON VARDI.ONDAN HİÇBİR SORUN OLMADAN REHBER SENKRANİZASYONU YAPIYORDUM.NOKIA N95 8GB KULLANMAYA BAŞLADIĞIMDA SENKRANIZASYON YAPAMAMAYA BAŞLADIM.DAHA SONRA YURT DIŞINDAKİ NOKIA SİTESİNDEN NOKIA İÇİN KARTVİZİT İNDİRME İÇİN KÜÇÜK BİR PROGRAMI TELEFONU YÜKLEDİM.ŞUAN HİÇBİR SORUN OLMADAN SENKRANİZASYON YAPABİLİYORUM.FAKAT REHBER DE KARTVİZİTLER İSİM-SOYAD OLARAK GÖZÜKMÜYOR.SOYAD-AD ŞEKLİNDE GÖZÜKÜYOR. ARABAYI İLK ALDIĞIMDA ARABADA BLUETOOTH MENÜSÜNDE SAP İLE BAĞLANMA MENÜSÜ VARDI.BAĞLANMAK İSTEDİĞİMDE CEP TELEFONUMA TURKCELL DEN MESAJ GELDİ VE ŞEBEKENİN BU SİSTEMİ DESTEKLEMEDİĞİNİ BİLDİRDİ.DAHA SONRA BU MENÜ BLUETOOTH MENÜSÜ ALTINDA GÖZÜKMEMEYE BAŞLADI.ŞUAN BU MENÜ YOK. BU TİP SORUN YAŞAYAN VAR MI?INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Hoşgeldiniz, aşağıdaki linkten kendinizi de tanıtırsanız seviniriz
InsigniaTEAM
Yorum
-
Arkadaşlar Şöyle bir Bug var;
Bizim araçlar Bluetooth 2.0 desteği tam manası ile ama kullandığınız Telefonlar yeni jenerasyon ise Bluetooth 3.0 olabilir bu durumda telefon araçla konuşabiliyor fakat hafızadaki rehberi göremiyor Konuşabiliyor ama Listeyi görmüyor bu konuda Opel yazılım güncelleme çalışmalarına başladı diye biliyorum bunun dışında bir sorun yok olmuyorsa telefon ayarlarında değişiklik yapman gereken yerler olabilir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum