Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD800 sisteminde Bluetooth Rehber problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DVD800 sisteminde Bluetooth Rehber problemi

ARKADAŞLAR, ARANIZA YENİ KATILDIM... İNSIGNIA DVD800 BLUETOOTH BAGLANTISINI YAPMAMA RAGMEN TELEFON REHBERİMİ EKRANDA GOREMİYORUM.. YARDIM LTFEN.. TEŞEKKÜRLER

Ynt: DVD800 sisteminde Bluetooth Rehber problemi

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

bu linkten kendinizi tanıttıktan sonra otomatikman cevap gelecektir
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fattio
      ARKADAŞLAR, ARANIZA YENİ KATILDIM... İNSIGNIA DVD800 BLUETOOTH BAGLANTISINI YAPMAMA RAGMEN TELEFON REHBERİMİ EKRANDA GOREMİYORUM.. YARDIM LTFEN.. TEŞEKKÜRLER
      Telefonunuzun markasını yazabilirmisiniz?
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Telefonum N95

Yorum

Bluetooth ile bağlandığınızda telefonunuzun ana ekranında sağ üstte parantez içinde araba sembolü çıkıyor mu?

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI

Yorum

çıkıyor

Yorum

Sanırım telefona sadece handsfree olarak bağlanmışsınız.Aracın bluetooth menüsünden sim kart erişimiyle cihaz ekleme ile ilgili bir şık olması lazım onu deneyin ve cep telefonundan arabayı yetkili olarak atamayı deneyin.

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI

Yorum

bağlandığınız ilk bir kaç dakika içinde rehbere ulaşamazsınız ancak 5-10 dk ıcınde rehbere ulaşmanız gerekmekte ( normal standartlarda )
                eğer sorun devam ediyorsa sanırım ufak bir yazılım varmış nokia için (tam emin değilm ) gerekmediği için ben kullanmadım,onu araştırmanızı tavsiye ederim.
                İnsignia Cosmo 1.6 T 180 Hp Şimşek Gri,DVD800-Afl,Flexride-İnfinity Ses Sistemi,Piano Black,Sunroof,Spor Yay..Sport Edition.

Yorum

ben tam 3 tane telefon bağladım farklı zamanlarda.. çatır çatır çalıştı valla
                  blackberry bold 9000
                  samsung pda
                  nokia 6300
                  üçü de sorunsuz çalışabiliyor..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

nokia n97- ıphone 3gs- şimdide ıphone 4 bağlı sorun yok.
                    İnsignia Cosmo 1.6 T 180 Hp Şimşek Gri,DVD800-Afl,Flexride-İnfinity Ses Sistemi,Piano Black,Sunroof,Spor Yay..Sport Edition.

Yorum

Bende aracı aldığımda N95 kullanıyordum aynı sorunla karşılaştım . Rehberi bir türlü görmüyordu bir kaç kez telefonu güncellettim yinede sonuç alamadım . En sonunda sinirle gidip telefonu değiştirdim

Yorum

BENDE DAHA ÖNCE SONY ERİCSSON K750İ TELEFON VARDI.ONDAN HİÇBİR SORUN OLMADAN REHBER SENKRANİZASYONU YAPIYORDUM.NOKIA N95 8GB KULLANMAYA BAŞLADIĞIMDA SENKRANIZASYON YAPAMAMAYA BAŞLADIM.DAHA SONRA YURT DIŞINDAKİ NOKIA SİTESİNDEN NOKIA İÇİN KARTVİZİT İNDİRME İÇİN KÜÇÜK BİR PROGRAMI TELEFONU YÜKLEDİM.ŞUAN HİÇBİR SORUN OLMADAN SENKRANİZASYON YAPABİLİYORUM.FAKAT REHBER DE KARTVİZİTLER İSİM-SOYAD OLARAK GÖZÜKMÜYOR.SOYAD-AD ŞEKLİNDE GÖZÜKÜYOR. ARABAYI İLK ALDIĞIMDA ARABADA BLUETOOTH MENÜSÜNDE SAP İLE BAĞLANMA MENÜSÜ VARDI.BAĞLANMAK İSTEDİĞİMDE CEP TELEFONUMA TURKCELL DEN MESAJ GELDİ VE ŞEBEKENİN BU SİSTEMİ DESTEKLEMEDİĞİNİ BİLDİRDİ.DAHA SONRA BU MENÜ BLUETOOTH MENÜSÜ ALTINDA GÖZÜKMEMEYE BAŞLADI.ŞUAN BU MENÜ YOK. BU TİP SORUN YAŞAYAN VAR MI?
                        INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                        20" jant
                        infinity
                        DVD 800
                        Sunroof
                        Deri koltuk

Yorum

Hoşgeldiniz, aşağıdaki linkten kendinizi de tanıtırsanız seviniriz

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                          InsigniaTEAM

Yorum

BEN N73 KULLANIYORUM BENDEDE REHBER YOK REHBERİME ULAŞAMIYORUM

Yorum

Arkadaşlar Şöyle bir Bug var;

Bizim araçlar Bluetooth 2.0 desteği tam manası ile ama kullandığınız Telefonlar yeni jenerasyon ise Bluetooth 3.0 olabilir bu durumda telefon araçla konuşabiliyor fakat hafızadaki rehberi göremiyor Konuşabiliyor ama Listeyi görmüyor bu konuda Opel yazılım güncelleme çalışmalarına başladı diye biliyorum bunun dışında bir sorun yok olmuyorsa telefon ayarlarında değişiklik yapman gereken yerler olabilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X