Duyuru

Collapse
No announcement yet.

xenon far

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• xenon far

arkadaşlar aracımın ışıkları orjinal kendi rengi sarı yanıyor.ben şimdi tüm gündüz farkları sis farları ve merkezi farları hepsini beyaz yapmak istiyorum sizce nasıl bi uygulama yaptırsam iyi olur.
    ana farlar xenon olmak zorundamı mercekli yoksa philips tarzı ampüllerle işi kurtarabilirmiyiz.
    bide bu uygulamalardan sonra farlar su alıyormu servis adana arpel taktırma diye tepki göstermişti.
    şimdiden teşekkürler...
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Ynt: xenon far

insignialarda mercekli olmayanlara xenon takılınca çok parlak oluyor (çok göz alıyor). küfür yersiniz. ayrıca tüv muayenesinden geçmiyor artık.

Yorum

merceksiz fara xenon takarsanız trafikte çok laf yersiniz benden uyarması
      Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
      GIBBON

Yorum

muayenede söktürmek zorunda kalırsınız taktıracaksanız mercekli taktırın
        2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

peki arkadaşlar servis bi kaç defa uyarmıştı xenon taktırınca farlar su alıyo diye varmı öyle bişi yoksa servisin uydurdugu bişimi
          uçan teneke fiorino

Yorum

adanadamısın istanbuldamısın eğer ıstanbuldaysan mercekli taktır işini iyi yapan bir kac yer bıliyorum

Yorum

evet adanayım istanbul biraz uzak kaçar kardeşim düşünmen yeter teşekkür ederim
              uçan teneke fiorino

Yorum

Eğer mercekli far taktırmayacaksanız piyasadaki uyduruk xenon kit lerle vakit kaybetmeyin. Opel astra H CDTI aracımda merceksiz farlara 8K xenon taktırmıştım, sonraki aracımda ise mercekli fara 6K xenon taktırdım. Her ikisinde de çok iyi görüş perf elde ettiğimi sanıyordum. Taa ki GTC de orjinal xenon (4300k+mercek) kullanana dek. Meğer öncekiler sadece psikolojik etki yapıyormuş

Sİze tavsiyem normal farlarınızı Osram Nightbreaker ile değiştirin. Hem daha beyaz renk hem de daha iyi aydınlatma elde edersiniz. ama yok illa xenon diyosanız mercekli far şart

Yorum

benim araçta merceksiz xenon var. far ayarını en düşükte kullanıyorum yoksa karşıdakinin çok gözünü alıyor. herhangi bir su alma vs. sıkıntı da yaşamadım.
                  34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
                    peki arkadaşlar servis bi kaç defa uyarmıştı xenon taktırınca farlar su alıyo diye varmı öyle bişi yoksa servisin uydurdugu bişimi
                    o servise söyle atmasyon konuşmasın ben taktım en ufak bi sorun olmadı far ayarlarını düzgün yaptır bişey olmaz ama tüv olayına bişey diyememe ben daha tüv e girmediğim için bişey diyemiyecem ihihi
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

muayenede sonradan takılmış xenon geçmiyor. daha yeni yaptırdım. xenon ampulerini söküp halojen taktım. öyle geçti.
                      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İmzamdaki farları sırf BMW Mercedes gibi araçlarda olduğu için heves edip yaptım.Muayeneden de geçti fakat far yıkama olmadığından hafif kusur sayıldı.

Bence Halojen Xenonlu araçla bi deneme yapın.Bir de mercekli farlı araçla... Farkı ordan anlarsınız
                        [CENTER][CENTER]

Yorum

İşleniyor...
                        X