Arkadaşımda Volvo S40 2.4i var. Kendisi son susturucunun içindeki yalıtımları tamamen çıkartmış ve son susturucusunun içi tamamen boş. Şuan arabanın çıkardığı ses bende bir hayranlık bıraktı, hiçbir egzozdan yada filtreden böyle güzel bir ses alamassınız. Sizin bu son susturucu boşaltımı hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Bende 2.0 insignia var bende yapsam güzel ses alabilirmiym ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Son Susturucu İçini Boşaltmak
Collapse
X
-
Ynt: Son Susturucu İçini Boşaltmak
Hocam boşver, maşallah mükemmel bir araban vazgeç bu sevdadan, orijinalliği bozulmasınSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaArkadaşımda Volvo S40 2.4i var. Kendisi son susturucunun içindeki yalıtımları tamamen çıkartmış ve son susturucusunun içi tamamen boş. Şuan arabanın çıkardığı ses bende bir hayranlık bıraktı, hiçbir egzozdan yada filtreden böyle güzel bir ses alamassınız. Sizin bu son susturucu boşaltımı hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Bende 2.0 insignia var bende yapsam güzel ses alabilirmiym ?Orjinal yazı sahibi: opelmaniaArkadaşımda Volvo S40 2.4i var. Kendisi son susturucunun içindeki yalıtımları tamamen çıkartmış ve son susturucusunun içi tamamen boş. Şuan arabanın çıkardığı ses bende bir hayranlık bıraktı, hiçbir egzozdan yada filtreden böyle güzel bir ses alamassınız. Sizin bu son susturucu boşaltımı hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Bende 2.0 insignia var bende yapsam güzel ses alabilirmiym ?
En azından benim eski Golf 4 1.8 de öyle olmuştu. Sorun çıkmadığı sürece dokunmayın. Ama yok ses istiyorum derseniz
spor katalitik konvertörler var. Ama hem ses hemde güç artışı sağalanıyor. REMUS vb. firmalar yakın zamanda insignia için çıkartırlar.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriegzoz emisyonu unutmamak lazım rolleyes kaç yılda bir yapılıyordu?
o işinde kolayı var. Benim arabada katalatik konvertörün içi boşaldığında egzoz emisyonunda bile sorun olmuyordu.
Fakat ilerleyen zamanlarda lamda sensörleride arızalınınca egsoz emisyonu limitleri dışına çıkıyordu. Bu durumda normalde
rölanti veya düşük devirlerde egzoz emisyonlarına bakmak yerine daha yüksek devirlerde egzoz emisyonu çıktısı alınıyor.
Bu durumda tabiki egzoz emisyonu limitler içinde oluyor.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Emisyon sorun değil, onun +/- bir üst ve alt limiti var, onu aşmak için bayaa uğraşmak gerek.
Ama gelelim diğer konuya bence, bu tip araçlara egzost filtre vs yakışmıyor, arabanın o ağırlığını yok ediyor birden. Blow off konusunda da söylemiştim, kaç tane 5.20 de , A4 de veya A6 da egzost gördünüz?
Yorum
Yorum