Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra J Yay Sorular

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Astra J Yay Sorular

ben yaylı yptrmstım 3 sene once gecmıstı su an son durum nedir bılmyrm

Yorum

Ben de yaylı geçmiştim bir sıkıntı olmadan, sonuçta 3,5 takınca araçlar çok da sürüngn olmuyor ki. Onlar 5cm ve üzeri düşüren araçlar için geçerli. Ayrıca geçmese de bir sıkıntı olmaz ki, gidip orjinal yayları taktırırsın muayneden geçince sporları.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AstraJ
        Arkadaslar gecen cuma caddede yaptigimiz bulusmada arkadaslar yayli aracin muayeneden gecmedigini soylediler.bir bilgim olmadigi icin sormak istedim size bunu yasayan oldu mu diye?
        Ağzı olan konuşuyor arkadaşım muayenede falan sıkıntı çıkarmıyorlar 2 farklı aracı (g ve h astra) 2 şer kere götürdüm çokta beğenmişlerdi çalışanlar eibach 3.5 insignia cosmoya takıcam bende vizelerden sonra afl fln pek kafama takmadım bile otomatik değil mi bu sistem kendi kendine ayarlaması lazım bence en kötü servis gidip kontrol ettirirsin olur biter , ilk defa yaylı araç kullanacaksak çukur,kasislere biraz daha dikkat et yeter.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AstraJ

Son bir soru,bende karter koruma yok,ihtiyac duymadim,yaydan sonra gerekir mi acaba?
          karter korumayı mutlaka yaptırın, ufak tefek vurmalarda kafanız rahat olur. zaten çok pahalı birşey değil.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

coıl over da cok konforlu degıl ...

Yorum

http://www.vwtr.net/forum/golf-ii/sp...-t14845.0.html

bak burada geçenlerde var geçmeyenlerde işini garantiye al bence mertcim geçen haftada söylediğim gibi her kafadan bi ses çıkar ona göre ...
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

muayene zamanı cıkartır dıger yayları takarsın 100 lıralık bı malıyetı var cokta can sıkıcak bır sorun degıl

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                  http://www.vwtr.net/forum/golf-ii/sp...-t14845.0.html

bak burada geçenlerde var geçmeyenlerde işini garantiye al bence mertcim geçen haftada söylediğim gibi her kafadan bi ses çıkar ona göre ...
                  Dogru diyorsun kardesim kafamiz rahat olsun

yorum yapan herkese tek tek tesekkurler
                  2015 BMW F30 M Sport

Yorum

İşleniyor...
                  X