Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPC RODAJ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OPC RODAJ

Tesekkurler,su an 1,5 bar 530 hp aylaniyor,ogleden sonra insallh gelir yeni videolari OPC min...

Yorum

Hayırlısı ile son şeklini alsada keyifle izlesek artık

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Kankamin arabayi cumarteside kullandim cok fenaydi bugunde kullandim bu gun dahada fenaydi uzerine bi 150 bg daha eklencegini soyluyorlardi o halini dusunemiyorum yalniz dikkat et alicim cok tehlikeli bugun korktum vallahi cok kisa mesafelerde cok cabuk yuksek hizlara cikiyor blink

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

volkan bunları senmi yazıyorsun sana etki etmemesi lazım bu hızlı yükselişlerin
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Aracı ara sıra görüyorunm bahçeşehirde.
            Akbatının orada falan geziyor.
            Durduğu yerde gürüldüyor maşallah.
            Akbatı da otururken geçti.
            Çok güzeldi ama arkasından 458 gelince dikkatim dağıldı biraz.
            Renault!!!

Yorum

Sesi pardon kukremesi bizi bizden aliyor
              Ali bir de incam videoda hizi gorursek
              Sahane olur

Eger Volkan Hocam'i bu kadar heyecanlandirdiysa ben ciddi ciddi bir porsche 911 S avcisi bekliyorum

Yorum

Ewet bugun sondan onceki ayarlarla,1.3 bar da 470 hp civari bir guc elde ettik,allah in izniyle bayrami boyle gecirip,bayram sonrasi 1.8 basinc a kadar basicaz insallah,rabbim utanndirmasin,emegi gecen,hakan,ali ve barbaros kardesime sukranlarimi sunuyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                  Ewet bugun sondan onceki ayarlarla,1.3 bar da 470 hp civari bir guc elde ettik,allah in izniyle bayrami boyle gecirip,bayram sonrasi 1.8 basinc a kadar basicaz insallah,rabbim utanndirmasin,emegi gecen,hakan,ali ve barbaros kardesime sukranlarimi sunuyorum...
                  banada etsene ulan bende arka koltukta barborosla hakan ayarlama yaparken arkadan direktif veriyordum acsaniza basinci 1.8 e ne bekliyorsunuz daha diye haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                  X