Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 Turboya çift çıkış egsoz önerileriniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 Turboya çift çıkış egsoz önerileriniz

Daha önce yapan arkadaşlarımız oldu fakat içime yapılan uygulamalar pek sinmedi.
    arka tampon altı plastik parçanın kesinlikle değişmesini 1.6 daki gibi yerlerinin olmasını,
    Sağ tarafa kesinlikle soldakinin aynı görüntüsünde bir susturucu takılmasını istiyorum, her iki tarafdanda böylece kışın duman çıkabilecek.
    Krom uçlar konusunda ya orjinal oval olan yada her tarafta ikili yapışık oval olanlardan olabilir
    Şimdi bu işi orjinal yapabilecek ya opel odak yada opel gerçek gibi görünüyor fiyat daha almadım sizce nasıl ve nereye
    Uygun bir şekilde yaptırabilirim. Çıkışlar orjinalmi yoksa çiftlimi olmalı bana çiftliler daha güzel gibi duruyor.
    Daha önce bu işlem için fiyat alan varsa paylaşsın bizde ona göre hareket edelim.
    2015 2.0 sorento

Ynt: 1.4 Turboya çift çıkış egsoz önerileriniz

Bence orijinal gorunum yap ve arkaya turbo yazisi yapistir abi.. ciftli olmasibicin bence body kit olmali
    F30 Sport+

Yorum

Walla ciftli dediginiz her tarafta ikiser yane toplam 4 adet sanirim ki bence cok abarti duruyor. 1.6T lerdeki gibi en guzeli olur. bunun icin 1.6T nin cikislarini kazaniyla birlikte alip sizin egzost sisteminin ilgili uerine montajinin yapilmasi ve arka difizorun degismesi getek

Yorum

Porsche turbonun ic ice gecmis gibi gorunen egsozlari nasil durur acaba
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

En iyisi orjinal gibi olması galiba Çift çıkışın üstündeki plastik parçada değişmeli aynen bunda olduğu gibi ve her iki taraftada eşit büyüklükte susturucular olmalı

Bu altta yapılanlar tam bi saçmalık olmuş diğer susturucudan boru ile uç almışlar diğer tarafa vesaire ....Tampon altındaki plastik parça değişmemiş egsozlar çok altta kalmış böylece orjinal olmadığı her halinden belli olmuş..
          Yazık harcadıklara paraya....

2015 2.0 sorento

Yorum

son resim iyi duruyor yine de abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              son resim iyi duruyor yine de abi
              Düdüklü tencere gibi olmuş son resim bana bedavaya yapsalar yatırmam....

Sonunda Odak yada Gerçek de yaptıracağım tam orjinali gibi artık hangisi daha ucuz olursa
              2015 2.0 sorento

Yorum

resim?
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Resimler gozukmuyo bende
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                    Resimler gozukmuyo bende
                    En iyisi orjinal gibi olması galiba Çift çıkışın üstündeki plastik parçada değişmeli aynen bunda olduğu gibi ve her iki taraftada eşit büyüklükte susturucular olmalı

Bu altta yapılanlar tam bi saçmalık olmuş diğer susturucudan boru ile uç almışlar diğer tarafa vesaire ....Tampon altındaki plastik parça değişmemiş egsozlar çok altta kalmış böylece orjinal olmadığı her halinden belli olmuş..
                    Yazık harcadıklara paraya....

2015 2.0 sorento

Yorum

Abi bence orjinali zaten guzelde 2.resimde fena degil yani bi farklilik olmasi adina oyle biseyde yapilabilir ama tabiki sag taraftada susturucuu olmak sartiyla
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Ben şu alttaki şekilde çift spor egzoz uygulaması yaptırmıştım bir kaç ay önce. Forumda da resimleri paylaşmıştım hatta. Fakat forumdaki arkadaşlar uygulamayı biraz sağlıksız bulmuştu. Farkedilir bir sorun yaşamadım şu ana kadar, 2 uçtan da duman çıkıyor gibi gözüküyor ama tabi birinden az mı duman çıkıyor, görmek için biraz soğuk havaları beklemek lazım. Açıkçası tekrar götürmeye de üşendim, bu şekilde kullanıyorum gidiyor işte.

not: Bu arada difüzör(plastik parça) ve egzoz uçları orijinal. Forumdan almıştım 2. el olarak.

Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                        VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

odağın yaptığı çift egzos uygulaması oldukça başarılı ve orjınal gibi duruyor, ben başka egzos yakıştıramıyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion
                            Ben şu alttaki şekilde çift spor egzoz uygulaması yaptırmıştım bir kaç ay önce. Forumda da resimleri paylaşmıştım hatta. Fakat forumdaki arkadaşlar uygulamayı biraz sağlıksız bulmuştu. Farkedilir bir sorun yaşamadım şu ana kadar, 2 uçtan da duman çıkıyor gibi gözüküyor ama tabi birinden az mı duman çıkıyor, görmek için biraz soğuk havaları beklemek lazım. Açıkçası tekrar götürmeye de üşendim, bu şekilde kullanıyorum gidiyor işte.

not: Bu arada difüzör(plastik parça) ve egzoz uçları orijinal. Forumdan almıştım 2. el olarak.

Orjinal olarak yapılacak olursa servislerde 1700 lira gibi bir fiyat çıkıyor gerçekten çok yüksek...
                            Senin yaptığın şekildede sağ tarafda susturucu gözükmemesi hiç hoşuma gitmiyor
                            benim hesabıma göre orjinali 1000 liraya yakalayabileceğimi düşünerek yola çıkmıştım ama bütçemide çok aşıyor...
                            Yada tamamıyla orjinalinden vazgeçip her iki tarafada Volkan kardeşimin kullandığı lionfire açılıp kapanabilen egsozlarımı taksam ondada sesi pek sevmem
                            orjinal olmayan şeyleri sevmem ama fiyat uygun , (Volkan fiyat uygun dedim zam yapma ha )bilmiyorum şimdilik beklemeye aldım kendimi
                            2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: faysal
                              Orjinal yazı sahibi: laserion

Orjinal olarak yapılacak olursa servislerde 1700 lira gibi bir fiyat çıkıyor gerçekten çok yüksek...
                              Senin yaptığın şekildede sağ tarafda susturucu gözükmemesi hiç hoşuma gitmiyor
                              benim hesabıma göre orjinali 1000 liraya yakalayabileceğimi düşünerek yola çıkmıştım ama bütçemide çok aşıyor...
                              Yada tamamıyla orjinalinden vazgeçip her iki tarafada Volkan kardeşimin kullandığı lionfire açılıp kapanabilen egsozlarımı taksam ondada sesi pek sevmem
                              orjinal olmayan şeyleri sevmem ama fiyat uygun , (Volkan fiyat uygun dedim zam yapma ha )bilmiyorum şimdilik beklemeye aldım kendimi

fiyatı nerden aldınız? ben başka bi araç için hesaplatmıştım max.1200 gibi bir rakam çıkıyordu...

Yorum

İşleniyor...
                              X