Evet Arkadaşlar;
Bu güne kadar performans olarak sürücülerin beğenisini kazan araçlarımızın gücü hakkında daha önceden yorumlar yapmıştık şimdi ise işi biraz daha teknik anlatalım
Aracımız Tork gücünü çok iyi kullanıyor 2100 devirde iken maksimum torka ulaşıyor ve 5500 devire kadar kesintisiz en yüksek torku veriyor tork sayesinde aracımız 5500 devirde en yüksek hızına ulaşıyor artık gerisini siz yorumlayın bu grafik Insignianın Micro sitesinde 2009 yılında paylaşılmıştı ama şimdi sitelerde yok özel olarak bu bilgiye ulaştım ve sizlerle paylaşmak istedim.
1.6 Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
1.8 Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
2.0 Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
2.8 Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
2.0 Diezel Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
Keyifli Sürüşler
Bu güne kadar performans olarak sürücülerin beğenisini kazan araçlarımızın gücü hakkında daha önceden yorumlar yapmıştık şimdi ise işi biraz daha teknik anlatalım
Aracımız Tork gücünü çok iyi kullanıyor 2100 devirde iken maksimum torka ulaşıyor ve 5500 devire kadar kesintisiz en yüksek torku veriyor tork sayesinde aracımız 5500 devirde en yüksek hızına ulaşıyor artık gerisini siz yorumlayın bu grafik Insignianın Micro sitesinde 2009 yılında paylaşılmıştı ama şimdi sitelerde yok özel olarak bu bilgiye ulaştım ve sizlerle paylaşmak istedim.
1.6 Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
1.8 Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
2.0 Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
2.8 Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
2.0 Diezel Motorların Güçleri ve Tork eğri Grafikleri
Keyifli Sürüşler
Yorum