Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARTIK OPC Lİ MAKYAJ ZAMANI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARTIK OPC Lİ MAKYAJ ZAMANI

Beyler Yaklaşık 6 Aydır Kararsız Kaldığım Opc Body Kit Yaptırma Konusunda Kararımı Verdim. Ancak Orjinaline O Parayı Gömsem mi Yoksa Çoğumuzun Bildiği Fiber Döküm Olanınımı Yaptırayım Bilemiyorum. Maddiyat Sıkıntı Değil Ancak Teknik Olarak Baktığımızda Sıfır Hata İstediğim İçin Önerilerinizi Artılarıyla Eksileriyle Paylaşmanızı Bekliyorum._
    İyi Forumlar.

Ynt: ARTIK OPC Lİ MAKYAJ ZAMANI

Abi bence cakma yaptir orjinalle aralarinda 4 milyar kadar fark var o paraylada baska modifiyeler yapabilirsin
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Sıfır hata diye birşey yok orjinali daha iyidir ama fiyat olarak baktığımızda fiberde güzel bir alternatif olur .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok Teknik Açıklamışsın Yiğit.... Ayna Altı Sinyal vs. De Ayrıca Sıra Gelecek

Yorum

Parçalrın Birbirileri İle Uyumu, Çizgilerin Baştan Sona Eşit Aralıklı Olması En Hassas Noktlar. Bu Konuda Sıkıntı Yaşamayı İstemiyorum. Sıfır Hatadan Kastım Bu. Olursa Orjinalini Tercih Ederim. Fiber Yapanlara Emeklerinden Ötürü Saygı Sonsuz Ancak Ben Biraz Fazla Hassasım.

Yorum

Orjinaline verilmez okadar para huseyinabi fiberi yaptir geri kalanla egzoz sistemi ve chip yapariz dusunsene goruntu var ama ses ve gidis yok, olucak ismi simdi bu

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Al İşte Tam Senden Beklediğim Cevap Volkan. Ama Hiç Çoşkuya Getirmeye Çalışma Çünkü Girmem Aranıza. E Bursada da En İyi Olduğum Tescilli, Yeter. Ama Şöyle Kafama Orası Burası Takılmayan Bi Kit Yapabilirsem Dediklerini Daha Sonra Kafa Kafaya Verip Düşünürüz

Yorum

Bu Konuda Orjinal Teklifleri Alıyorum. Bakalım Ayarlayabilirsek Replikasını Görmeye Pazar Günü Bursa EkibiOlarak Bi Baskın Yapmayı Düşünüyorum Müsayit Olanlarımızla.

Yorum

Ben olsam yan sanayi olanını yaptırırdım ve geri kalanı ile jant alırdım. Araç OPC Body kit sonrasında illaki jant istiyor... Ayrıca denildiği gibi geri kalanı ile de sinyal çerçeveleri, vites topuzu, direksiyon simidi, paspaslar, krom pedallar, spoiler, panjur vs vs... Bir kere bulaştın mı alacak şey hep olur abi Gördüğüm kadarı ile yan sanayi kitin de işçiliği ve malzeme kalitesi gayet tatminkar...
                  2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                    Ben olsam yan sanayi olanını yaptırırdım ve geri kalanı ile jant alırdım. Araç OPC Body kit sonrasında illaki jant istiyor... Ayrıca denildiği gibi geri kalanı ile de sinyal çerçeveleri, vites topuzu, direksiyon simidi, paspaslar, krom pedallar, spoiler, panjur vs vs... Bir kere bulaştın mı alacak şey hep olur abi Gördüğüm kadarı ile yan sanayi kitin de işçiliği ve malzeme kalitesi gayet tatminkar...
                    aynen... sakın jantsız bırakma arabayı abi o kitten sonra
                    F30 Sport+

Yorum

Karar Pazar Çıkacak, Spontane Baskın Sonrası..

Yorum

Pazar sabah istanbuldayım, bekliyorum hüseyincim.
                        Beyler müsait olan arkadaşlarda katılım yapmasını bekliyoruz. Bahçeşehir cevresinde
                        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Oradayız Diyemiyorum Çünkü Hakan Henüz Almanyadaymış. Kadir ve Yiğit in Katılımı da Kesin Değil, C.Tesi Belli Olacak. Ama Ben Oradayım. Yanlış Anlaşılmasın Hata Bulmaya Değil, O Parayı Orjinaline Gömmeye Değip Değmeyeceğini Anlamak İçin Gelecem/Gelecez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                            Orjinaline verilmez okadar para huseyinabi fiberi yaptir geri kalanla egzoz sistemi ve chip yapariz dusunsene goruntu var ama ses ve gidis yok, olucak ismi simdi bu
                            benim arabayi tarif etmissin Canim Kardesim

Yorum

Ben original yaptirdim. Simdi de olsa yine original yaptiririm Huseyin bey. Sadece cizgiler degil Kaplan disleri ve egzozu cikislarida karbon Kapli fiber.benim pek hosuma gitmedi . Fiyat problemi yoksa kesin orjinal derim. Pazar yaninizda olmaya calisacagim.

Yorum

İşleniyor...
                              X