Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARTIK OPC Lİ MAKYAJ ZAMANI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: ARTIK OPC Lİ MAKYAJ ZAMANI

Ben İş İçin Kiralık Olan Bir Tanesini Kullanıyorum. Bunların 90 lık Olanları Varmış Meğerse ve Ben Bu Sebepten Dolayı Yeni Öğrendim. Geçen Gün Bir ML320 Otobanda Kafayı Yedi Ağır Cüssesiyle Geçemediği İçin. Ben de O Zaman Çok Şaştım Rahat 200 Görüyor Düzlükte Diye. Gittikçe Gidiyor Kerata. Ve 1.3 lük Bu Versiyonunu Opel e Vermiyormuş. Hakan ın Dediği Gibi Kimbilir 1.6 sı Ne Yapar...

Yorum

Calismalar ne alemde abi
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Hiç Haberim Yok Yiğit. Teslim Anına Kadar Sır Vermiycekler Anlaşılan. Teslim Yarın Akşama. Umarım Gecikmez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: faysal
          Orjinal yazı sahibi: Funkyair
          Linea 1.6 olsa iyi olacakmis be Hocam
          Ama otoyolda seni gorup de durmamiz biraz zor
          Frenlere o kadar asilmak tehlike yaratir
          Linea gerçekten yolda iyi gidiyor geçen hafta bursadan gelirken çok şaşırttı beni ara hızlanmaları gayet iyiydi son sürat olarak benim ibrem 210 km/h a gelene kadar önümde kaldı

Bu sınıftaki bir araç için otobandaki gidişi müthiş ,kesinlikle 90 beygirlik bir araba için harikulade
          bu linealarin 1.6 120bg likleride var ondan olmasin sakin faysal

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ruhsata Bakmadım. Bakayım Bakim Neymiş.

Yorum

24 Saatten Az Kaldı. Yani Şafak: HürAmiral. (Denizciydim) Yarın Saat 20:00 Gibi Teslim Alıyoruz Yiğitle Birlikte Benim OpcLine ı. Jantlarım 17" ve Malum Afl Yok. Bunların Haricinde, Yorumlarınızı Bekliyor Olacam Fotoları Paylaşınca..
              Geberecem Meraktan Yahu

Yorum

[quote=volkan ]
                Orjinal yazı sahibi: faysal
                Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                Linea 1.6 olsa iyi olacakmis be Hocam
                Ama otoyolda seni gorup de durmamiz biraz zor
                Frenlere o kadar asilmak tehlike yaratir
                [/quote

Linea gerçekten yolda iyi gidiyor geçen hafta bursadan gelirken çok şaşırttı beni ara hızlanmaları gayet iyiydi son sürat olarak benim ibrem 210 km/h a gelene kadar önümde kaldı

Bu sınıftaki bir araç için otobandaki gidişi müthiş ,kesinlikle 90 beygirlik bir araba için harikulade
                bu linealarin 1.6 120bg likleride var ondan olmasin sakin faysal
                Bravoda 1.6 120 hp var abi linea 1.6 105 hpdir 2 sınıde kullanma fırsatım oldu 1.6sı 1.3 den cok daha kuvvetli
                2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                Gerçek pilot

Yorum

Geçer geçer sayılı gün çabuk geçer
                  [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Görcez Artık. Onu Yapamadık, Bunu Yetiştiremedik Olacakmı Bakayım. Olursa Vay Haline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                      Görcez Artık. Onu Yapamadık, Bunu Yetiştiremedik Olacakmı Bakayım. Olursa Vay Haline
                      Adresimiz belli abi, eğer çekecemiz bir ceza varsa boynumuz kıldan ince
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

lınelar 1.6 105 bg 0 - 100 11 sn ona chıp egzos fıltre yapan bırısı var forumunda arabanın 0 - 100 8 sn olmus vıdeolarını koymustu hatta tech te bırısı 174bg aldı o arabadan turboyu degıstırerek mıllet artık dızellere basladı yuklenmeye

bravolar 105 ve 120 lık var onlar cok serı dıkkat etmek lazım

Yorum

Tum Fiat ve Bravolari cok iyi bilirim
                          Sebebini sormayin
                          Yanliz 8 saniye cilginmis
                          Kilitli difransiyel ve vites ile de oynamak lazim
                          Ya da 2.viteste. Kalkacak araba )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                            Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                            Adresimiz belli abi, eğer çekecemiz bir ceza varsa boynumuz kıldan ince
                            Adres, Insignia Team...

Yorum

Beklenen fotolar

Yorum

Maşallah güzel ama bir tuhaflık var ön tamponda da anlayamadım dknow

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X