Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARTIK OPC Lİ MAKYAJ ZAMANI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ARTIK OPC Lİ MAKYAJ ZAMANI

Yiğit kardeşim daha uzun kalabilmeyi isterdim,kısa da olsa Hüseyin abiyi ve seni görmek güzeldi
    Sağ salim eve vardığınıza sevindim,tekrar görüşmek üzere..
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
      Hasan abi o egzozdan bende istiyorum apg 09 u cok begendim fotograflardakinden cok daha iyi duruyor canlisi jantlari,performansi ve o muhtesem egzozuyla herseyi 10 numara
      Rüyana Gircek

Yorum

Bizi istanbulda hic yalniz birakmayan kamil abiye,o kadar isinin arasinda gelen fatih abiye,ev baktiktan sonra yanimiza gelen nurettin abiye,bizi mekaninda agirlayan hasan abiye ve yoldan gecerken 10 dk olsada ugrayan bulent abiye ve bu guzel coraplari yaptirdigi icin ali abiye cok tesekkurler bir kez daha insigniateamin ne kadar yardimsever bir forum oldugunu gormus olduk
        +1000

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Yiğit kardeşim daha uzun kalabilmeyi isterdim,kısa da olsa Hüseyin abiyi ve seni görmek güzeldi
          Sağ salim eve vardığınıza sevindim,tekrar görüşmek üzere..
          Saka yapiyorum zaten abi okadar isinin arasinda zaman ayirip gelmen bile bizi cok mutlu etti
          Artik biz bursaya bekliyoruz
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
            Karar Pazar Çıkacak, Spontane Baskın Sonrası..

kararı bekliyoruz hüseyin abi bu arada işyerinde yalnız olduğumdan pek ilgilenemedim, tekrar kusura bakmayın....
            Hasan ım Karar İçin Şimdilik Erken. Çünkü Şu An Orjinali İçin Sadece Bursadan Aldığım Fiyat Var Elimde. Bursa, Direksiyon ve Pedal Seti ni de Vermek İstiyor. İstanbul Gibi Çok Alıcısı Olmadığı İçin Elinde Kalabileceğinden Çekiniyor. Ben de Benim Arabanın İçi Bej Olduğu İçin Direksiyon İstemiyorum. Fiyat Daha Makul Olsun Diye Pedal Setini de Düşünmüyorum. Ayrıca Yan Marşpiyeleri de İrmşer İstiyorum. Fiber Yapan Arkadaşlardan Fiyat Aldım. Şimdi İstanbuldan 2 Yerden Daha Fiyat Alıcaz. Ondan Sonra Şapkayı Koyucam Önüme.
            Ancak Ben de Senin Arabanı Çok Beğendim. Allah Nazardan, Kazadan, Beladan Saklasın. Orjinali İçin Rakamlar Cazip Olmazsa ,Fiber Yaptırıcam.
            Evet Bu Gün Sabah Talihsiz Başlayan Yolculuğumuz Sonrası, İstanbuldaki Arkadaşların (Kısa Süreli Katılımcıları da Olsa Biza Hoşgeldin Demek İçin Uğrayanlar da Dahil) Sohbetleri Sayesinde Bu Talihsizliği Unuttuk. Bunun İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler. Dönüşümüzün İlk Etapları Trafikten Dolayı Biraz Izdıraplı Olsa da, Sonrasında Bunu Unutturacak Hızlarda Geri Döndük. Merak Edenlere Gidiş Dönüş Ortalama Yakıt/100 Km: 12.4 Lt.
            Yiğit, APG 09 a Olan Hayranlığını Gizleyemedi ve Bunun Karşısında Bir Tur İle Ödülünü Aldı. Gelirken Benim Arabanın 1.4 e Göre Olan Üstünlüğünden Bahseden Kardeşimin, Dönüşte APG 09 Var Başka Yok Demediği Kaldı
            Güzel Bir Gündü Bizim İçin. Yeniden Herkese Çok Teşekkür Eder, Bir Sonraki Buluşmada Sohbetlerin Devamını Dilerim.
            Bir İki Foto;
            http://f1209.hizliresim.com/11/r/dbhp7.jpg

http://f1209.hizliresim.com/11/r/dbhwu.jpg

Yorum

Bu gün işler yüzünde şirkette çalışıyordum kısa bir zaman içinde olsa dostları görmek güzel ve keyifli oldu her zaman bu güzel kardeşliğimizin devamı diliyorum

Yaşasın InsigniaTeam kardeşliği

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hay masallah baskin guzel olmus
                Ben parali askerligimi bitireyim aninda oradayim

Huseyin abim hayirdir ne oldu sabah ?
                Merakta birakma gurbet ellerde kardesini

Bu arada Bursa'da tescillendi demissin

Aman diyeyim 19-20 jantla geleyim deme uzmeyelim seni

Yaptir cakmayi bas cipi al sapkami

Aufwiedersehen

Yorum

Çok Akıllının Biri Acemler Rampasından Aşağı İnerken Aynasını Benim Arabanın Yan Tarafına Sürttü. Pasta Polish İstiyor.

Ja Ganz Genau Dass, Ich "Bursada Tescilli" Gesagt Hat. Etwas Loss??
                  Yeniden Görüşmek Üzere Hakan...

Yorum

Hasan abi o egzozdan bende istiyorum apg 09 u cok begendim fotograflardakinden cok daha iyi duruyor canlisi jantlari,performansi ve o muhtesem egzozuyla herseyi 10 numara

yiğit kardeşim hiç merak etme, buraya gel istediğin herşeyi yaptırırız, istersen sökeyim göndereyim kargoyla

Yorum

Karar Pazar Çıkacak, Spontane Baskın Sonrası..

kararı bekliyoruz hüseyin abi bu arada işyerinde yalnız olduğumdan pek ilgilenemedim, tekrar kusura bakmayın....
                      Hasan ım Karar İçin Şimdilik Erken. Çünkü Şu An Orjinali İçin Sadece Bursadan Aldığım Fiyat Var Elimde. Bursa, Direksiyon ve Pedal Seti ni de Vermek İstiyor. İstanbul Gibi Çok Alıcısı Olmadığı İçin Elinde Kalabileceğinden Çekiniyor. Ben de Benim Arabanın İçi Bej Olduğu İçin Direksiyon İstemiyorum. Fiyat Daha Makul Olsun Diye Pedal Setini de Düşünmüyorum. Ayrıca Yan Marşpiyeleri de İrmşer İstiyorum. Fiber Yapan Arkadaşlardan Fiyat Aldım. Şimdi İstanbuldan 2 Yerden Daha Fiyat Alıcaz. Ondan Sonra Şapkayı Koyucam Önüme.
                      Ancak Ben de Senin Arabanı Çok Beğendim. Allah Nazardan, Kazadan, Beladan Saklasın. Orjinali İçin Rakamlar Cazip Olmazsa ,Fiber Yaptırıcam.
                      Evet Bu Gün Sabah Talihsiz Başlayan Yolculuğumuz Sonrası, İstanbuldaki Arkadaşların (Kısa Süreli Katılımcıları da Olsa Biza Hoşgeldin Demek İçin Uğrayanlar da Dahil) Sohbetleri Sayesinde Bu Talihsizliği Unuttuk. Bunun İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler. Dönüşümüzün İlk Etapları Trafikten Dolayı Biraz Izdıraplı Olsa da, Sonrasında Bunu Unutturacak Hızlarda Geri Döndük. Merak Edenlere Gidiş Dönüş Ortalama Yakıt/100 Km: 12.4 Lt.
                      Yiğit, APG 09 a Olan Hayranlığını Gizleyemedi ve Bunun Karşısında Bir Tur İle Ödülünü Aldı. Gelirken Benim Arabanın 1.4 e Göre Olan Üstünlüğünden Bahseden Kardeşimin, Dönüşte APG 09 Var Başka Yok Demediği Kaldı
                      Güzel Bir Gündü Bizim İçin. Yeniden Herkese Çok Teşekkür Eder, Bir Sonraki Buluşmada Sohbetlerin Devamını Dilerim.
                      Bir İki Foto;
                      http://f1209.hizliresim.com/11/r/dbhp7.jpg

http://f1209.hizliresim.com/11/r/dbhwu.jpg

merakla kararı bekliyoruz abi, karar ne olursa olsun yardımcı olabiliceğimiz şeyler varsa elimizden geleni yaparız abi, jant lastik konusunda da benim jantlar siyahta 10 numara duruyor, araç zaten siyah orjınal opc jant takma derim, arabayı boğar bence...

Yorum

Ben de Merakla Bekliyorum

Yorum

Bende bekliyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Bende bekliyorum

Yorum

Bende bekliyorum
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

yiğit kardeşim hiç merak etme, buraya gel istediğin herşeyi yaptırırız, istersen sökeyim göndereyim kargoyla
                                Eyvallah abi
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X