Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARTIK OPC Lİ MAKYAJ ZAMANI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ARTIK OPC Lİ MAKYAJ ZAMANI

Bekleriz. İlgi İçin Çok Teşekkür Ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
      Orjinaline verilmez okadar para huseyinabi fiberi yaptir geri kalanla egzoz sistemi ve chip yapariz dusunsene goruntu var ama ses ve gidis yok, olucak ismi simdi bu
      +1
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Hüseyin abi öncelikle o tamponları taktırıp 17 inç jant ile dolaşılmaz Pazar günü programa dahil olamayacağım. Cumartesi günü hanım nöbetçiymiş. Nöbet ertesi o yatacak, ben çocuklara bakacağım. Görev tebliğ edildi
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Emir Demir Olayı. Yapacak Bi Şey Yok. Jant Konusunu da Düşndüm. Ancak Önümüz Kış Olduğu İçin O Konuda Orjinal Opc Atraksiyonunu Bahara Erteleyebilirim. Tabi O Jantları ve Lastikleri Takınca Umarım Diskleri Değiştirmek Gerekmez. Birebir Uyumluluk Önemli. Aslında Kaba Lastik Bana Göre Daha Hoş Gösteriyor. Konfor da Cabası. Şimdilik Bodykit ve Diğer Aksesuarlar. Jant Lastik de Bahara.

Yorum

bizim murat namı değer ( xxstormxx ) ihihi satıyordu bu konuyu incele derim

http://www.insigniateam.com/forum/in...seen#msg188431
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Walla para sorun değilse kesinlikle orjnal plastik olan alınmalı. Fiber ne kadar kaliteli olursa olsun, sonuçta esneme payı bir yere kadar. Allah korusun bir kaza anında un ufak oluverir. Ayrıca fiber boyası yıllar içinde çatlama yapabilir.

Yorum

can kardeşim bu uygulamayı yapan ( fiber ) bildiğim kadarıyla ömür boyu garanti veriyor kazada ise kaskoya işletirsenin kaza sonrası kasko öder bu ürünün parasını diye biliyorum
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ömür boyu granti olayı bence yaptırılan yerdeki elemanlarla ilişkine bağlı. Kullanım hatası diyip işin içinden çıkan da olur, bizim hatamız diyip tamir eden de. Kaza işine gelince kasko olayında haklısın ama benim demek istediğim fiberin kaza sırasında emdiği enerji ile plastik tamponun emdiği enerji farklı. bu açıdan plastik daha güvenli, ayrıca Allah korusun bir yaya olaya karıştığında yine aynı durum söz konusu.

ama tabii bunlar kişinin tercih meselesi orjinale o kadar para vermek istemeyebilir, bu da gayet doğaldır.

Yorum

Benimkinin Üzerinde Zaten Orjinalleri Var.

Yorum

Hüseyin abi bence de fiber yaptırabilirsin ben yapan arkadaşa çok güveniyorum.Benim aracın arka tamponu yapmıştı. İki gün sonra bayağı sert bir şekilde bir demir parçasına vurmama rağmen bir sorun olmadı. Paşa tunning Levent beyle bir görüş bence son yaptığı çalışmalar oldukça başarılı. Jant konusuna gelincede olmazsa olmaz bir olay hiç olmazsa 19" jant uygulayabilirsin. Ben 20" lik irmscher jantlar ve kumho ku39 lastiklerle bile gayet konforlu bir şekilde aracımı kullanabiliyordum. Hayırlısı olsun...

Yorum

hüseyin bey bencede orjınaline o kadar para vermek gereksiz, fiber malzeme oldukça dayanıklı ve esnek bir malzeme, hatta orjınal plastik malzemeden daha sağlam diye iddia edebilirm, kaç kere vurmama rağmen hiçbir kırılma olmadı bu zamana kadar, arkadaşlarında dediği gibi geriye yaklaşık 6bin lira paran kalır, bununlada jant lastik, egzos, ışıklı ayna, sprintbooster, yay, chip vs.vs. hepsini yaptırabilirsiniz.... hatta üstüne yine para kalır, bakımını yaptırırsıznız

Yorum

İlgi İçin Teşekkürler Beyler. Orjinaline Taban Yaptırmak İçin Çok Uğraşıyorum. Son Reel Rakamları Paylaşacam. Hep Birlikte Karar Veririz. Jant İçin de Olmazsa Olmazım Orjinal Opc. Ona da Bakacaz Artık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                            Karar Pazar Çıkacak, Spontane Baskın Sonrası..

kararı bekliyoruz hüseyin abi bu arada işyerinde yalnız olduğumdan pek ilgilenemedim, tekrar kusura bakmayın....

Yorum

Hasan abi o egzozdan bende istiyorum apg 09 u cok begendim fotograflardakinden cok daha iyi duruyor canlisi jantlari,performansi ve o muhtesem egzozuyla herseyi 10 numara
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bizi istanbulda hic yalniz birakmayan kamil abiye,o kadar isinin arasinda gelen fatih abiye,ev baktiktan sonra yanimiza gelen nurettin abiye,bizi mekaninda agirlayan hasan abiye ve yoldan gecerken 10 dk olsada ugrayan bulent abiye ve bu guzel coraplari yaptirdigi icin ali abiye cok tesekkurler bir kez daha insigniateamin ne kadar yardimsever bir forum oldugunu gormus olduk
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X