Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erhanin yeni iddiasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: erhanin yeni iddiasi

ya volkan anlamamısın hala ben senı gectım dıye hıc bıyere yazmadım dn fatıh abıde soyle

benım araba o sekılde oldugu halde bıle 0-100 nerdeyse aynı sen bosuna yapmısın yazılım yavrucum

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

nedir bu kapışma nedir bu dert ikinizde benden hızlı Ali abiden yavaşsınız sonuçta kim kazanırsa kazansın en hızlı Ali abi bu tartışma neden 1. olmadıktan sonra 2. ler unutulur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
        nedir bu kapışma nedir bu dert ikinizde benden hızlı Ali abiden yavaşsınız sonuçta kim kazanırsa kazansın en hızlı Ali abi bu tartışma neden 1. olmadıktan sonra 2. ler unutulur
        onat benim birinci olmak gibi bir derdim yok abisi erhanin var imza bolumunede yazmis sitenin en hizli insigniasi diye .. hem arabalar satilir ama kisiler unutulmaz arabasi hizli olsun yada olmasin

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
          onat benim birinci olmak gibi bir derdim yok abisi erhanin var imza bolumunede yazmis sitenin en hizli insigniasi diye .. hem arabalar satilir ama kisiler unutulmaz arabasi hizli olsun yada olmasin
          helal be volkanıum sendende bu beklenır zaten

ama hala anlamıyorsun neyse artık

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            ben ikiniziede tanımıyorum fakat gördüğüm kadarıyla volkan abinin insigniası daha seri ktn tam 8.7 sn ile 0 100ü buluyo zaten önemli olan bu arabalarda 0 100 deil 0 200 bence 17 inclik 1.6 turbo 0 100ü 8.2 sn çıkıyo arkadasımda var defalarca denedik ve araçta 2 kişi varken jant da önemli yükde fakat sitenin en hızlısımı bilmem ama sitenin en güzel insigniası KTN...
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Abi mesele kimin arabası daha iyi ise kalkın 400 metrede kimin aracı daha iyise ortaya cıksın. ama mesele kimin daha iyi sürücü olduğuysa cıkın trafige makas ata ata belli biyere gidin kimin daha iyi oldu cıksın ortaya

Yorum

Valla bu iş ancak ve ancak sıkı bir kapışma ile sonlanmalıdır.Yoksa 0-100 arası kaç saniyede çıktı benimki şu kadarda çıktı vs diyerek biryere varılmaz.En güzeli uygulayarak öğrenmektir
                bu arada volkan abi ikide bir erhan abi sana jant konusunda sataşıp duruyor. istersen kapışmadan önce jantlarımızı değişebiliriz

Yorum

Yeni Kuzenimin ARACI olan KTN Sitede bir numara

Yorum

İşleniyor...
                  X