Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erhanin yeni iddiasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: erhanin yeni iddiasi

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Orjinal yazı sahibi: ulas79
    yalnız 5 kere seyrettim 8.5sn 0-100 normali de bu ,Volkan bey daha hızlı görünüyor
    Ulaş farklar var;

1-Araçta bende vardım
    2-20" jantlar var
    3-Araca daha yazılımsal yükleme tam yapılmadı
    4-Trafikte denendi
    5-Bagajda yük var
    6.vs..

Neyse yazılımla güçlendikten sonra birdaha düzgün video koyacak şimdilik volkanın gönlü kalmasın diye video çekildi
    ok abi bu kadar yük ve büyük janta göre o zaman güzel sonuç.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Erhan ve Volkan kardeşim 0-200 km/h denemelerini keşke yanyana yapsalarda kim daha hızlı bi kesinlik kazansa....

Şimdilik Volkan azda olsa önde gibi duruyor....
      2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        100den 180e 14sn de cikiyor ben 10 sn de cikiyorum daha nediyeyim videoyu seyredenler desin
        Volkan motodan dolayı ayağını gazdan çekti hafif fren bile yaptı neyse sen taraflı bakıyorsun hep görmek istediğin şekilde bakıyorsun farkları erhan yazmıştı araç daha yükleme yapılmadı yükleme yapılınca şansın zaten yok haha haha 0-100 nasıl Volkan
        lafi agzimdan aldin asil sen tarafli davraniyorsun goz var nizam var ayagini gazdan cektigi dogruda 100den180e kadarki hizlanmada en ufak gaz kesme yok daha sonrasinda var .. erhanin arabasinda buyuk turbo intercoler headers varkende ne oldu fos oldu simdide biraz daha farkli yazilim olucakmis yahu hep fos hep fos ahanda ortada video biri 10sn de cikiyor digeri 14 sn de neyse ben erhanla ugrasmiyacam artik daha iyi hizlanma videosu cekerse koyar videoya

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

100den 180e 14sn de cikiyor ben 10 sn de cikiyorum daha nediyeyim videoyu seyredenler desin
          Volkan motodan dolayı ayağını gazdan çekti hafif fren bile yaptı neyse sen taraflı bakıyorsun hep görmek istediğin şekilde bakıyorsun farkları erhan yazmıştı araç daha yükleme yapılmadı yükleme yapılınca şansın zaten yok haha haha 0-100 nasıl Volkan
          lafi agzimdan aldin asil sen tarafli davraniyorsun goz var nizam var ayagini gazdan cektigi dogruda 100den180e kadarki hizlanmada en ufak gaz kesme yok daha sonrasinda var .. erhanin arabasinda buyuk turbo intercoler headers varkende ne oldu fos oldu simdide biraz daha farkli yazilim olucakmis yahu hep fos hep fos ahanda ortada video
          clapclap clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Trafik biraz daha yoğun düz asfaltta gitmeye benzemiyor Volkanım

http://youtu.be/cFZ6xz1Z6Bw

Yorum

8 saniye mi 8.5 saniye mi yoksa 9 saniye mi diyenler için;

0 km/h dan başlarken geçen süre ağır çekimde böyle resimledim,

bunlar da araç 100 km/h gelirken ki saniyeleri ağır çekimde resimledim,

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ya volkan hala konusuyorsun goren gordun

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

araban 272 beygırrmıs he

benım arabamda stok

ve yıne soyluyorum senın araban gıbı benım arabam tam yuklu degıl
                  aracım suan 0,5 bar basıyor
                  senın gıbı bısısıklet jantı kullanmıyorum erkek jantı kullanıyorum 20''
                  bagaj dolu
                  fatıh abı var yanımda

daha hala anlamaıyorsun

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                    8 saniye mi 8.5 saniye mi yoksa 9 saniye mi diyenler için;

0 km/h dan başlarken geçen süre ağır çekimde böyle resimledim,

bunlar da araç 100 km/h gelirken ki saniyeleri ağır çekimde resimledim,

bu fotograflar guzel olmus aynı seyı volkanın vıdeosundada yapabılırmısın

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Oglum hicmi suratin kizarmiyor 100den 180km hiza ondort saniyede cikiyorsun cektiginiz videoda gozukuyor benim hizlanmamsa 100 den 180 km hiza 10 sn arada boru gibi fark var daha ne konusuyorsun utanmadan bide yirmi jant kullanan erkekmi oluyor 18jant kiz janti oluyorsa sitenin 100/80 i 18jant kullaniyor ben seninle artik iddia mididaya girmem yemin ettim siteye attigim video orada duruyor daha iyisini yap helal olsun diyelim camura basma uzerine sicrar derler muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

ya adam hala anlamıyor sunu bırısı anlatsın volkana cıldırcamn valla

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

aracların sıfırın alırken bıle arastımalarda 0-200 bakmıyorlar 0-100 bakıyorlar ve ben sana sımdılık 0-100 cektım
                            zaten 0-100 dede her turlu cakıyorum sana haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Bakin arkadaslar insanin dusmani bile cahil olmasin derler bu cahil delikanlinin janti erkek jantiymis yok daha tam yuklenilmemis turbosu 05 bar basiyormis ulan buyuk turbo taktin intercoler taktin hedaers yaptin 2 ay bekledikde ne oldu hepsi fos cikti icinde patladi bide halaa konusuyor insanda utanma olucak derler ama bunun ar damari catlamis sende haklisin erhanim muhaha

Yorum

Al yavrucum benim videonun fotoğraflanmasını istemişsin ben koyayımda bak
                                Senin 100 km deki saniye 09 un sonu ile 10 sn in başı fotolarda net belli oluyor ilk 09 saniyede hızın 91 km 09sn in sonu ise 100 km hızında. Artık bundan sonraki yorumlar her kesin

Yorum

İşleniyor...
                                X